paprastai dėl jų nerodo greičio visai arba jis šokinėja. tačiau tuo metu nesisuka ir rida.
Pats speedo blokas yra paprastas, 4 kontaktai, +12 (žymė 15), masė (žymė apversta T), ir trečias impulsinis signalas GND-OPEN-GND-OPEN nuo pusašio daviklio (žymė 31B). Tarsi toks senovinis PWM'as
ketvirtas kontaktas A, ten išėjimas taksimetrui, gal autopilotui. Nelabai naudojamas kur.
Privaloma ardant perlituoti visą plokštę. Bent tas keturias vietas, bet šiaip lituokit viską.
Kai speedo procas (jei tą ITT UAF2115 galima procu vadinti), negauna minuso, rodyklė šokinėja, nes jis energizuojamas nuo GND iš 31B kai daviklis sujungia su žeme.
Sorry chebra, šitos temos išgvildentos prieš 20 metų, sakiau kelis kartus kad reikia perlituoti.
Tačiau čia naujas simptomas, esu turėjęs tokį su un4 tachometru (išbėgęs kondensatorius)
Per anksti apsidžiaugiau. Pasirodo, kad spido rodomas greitis gerokai mažesnis už tikrą. Pvz, variklio apsukos 2200, spidas rodo tik apie 60 km/h, kai anksčiau rodydavo 90 km/h. Pavažiavus kiek ilgiau, rodyklės parodymai labai lėtai lėtai priartėja prie 80 km/h. Dar įdomiau, kai išmetu bėgį ir laisvai rituoju, tai greitis pamažu krinta, o spidas dar kurį laiką rodo 80 ir tik po to pradeda lėtai rodyt aiškiai daugiau negu yra iš tikro...
Kame replės? Rodyklė tikrai nestringa. Odometras veikia normaliai.
Šitą aš noriu pamatyti gyvai, nes būtent tokie simptomai man nėra matyti.
Gal dėl to, kad perlituoju viską iš karto.