Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 818150 kartus)

Neprisijungęs SuBa

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu šiokią tokią problemelę, laikas eiti TA, bet pas mane juk įdėti orginalios Audi Xenon lempos, su orginaliais blokialiais ir t.t. bet nėra nei apiplovimo, nei aukščio reguliavimo nieko. Kaip patartumėte išprest šią problemą, ar pirkti naujas lešinias lempas, ar kaip nors pavyktų kažką suchimičint su tokiom lemputėm, gal yra pirkti kokiu specialių lempučiu ar pan?

Neprisijungęs Ernesto

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
sveiki, kaip istaisyt. Nerodo normaliai kilometrazo, kartais kai pavaziuoji ilgiau su masina, uzsidega normaliai visi skaiciai.
Jei tik uzvedi, rodo po puse skaicio, arba isvis neaiskius zenklus. Audi a3 8p

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
pakeist ekraneli

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Labas vakaras,

Ilgai galvojau nuo ko pradėti pasakoti mane smaugiančią dilemą. Liko dienų klausimas kada mane pasieks jabajaus aukcione laimėtas prafelift S4 B5 skydelis ( su analoginiu laikrodžiu ). Kadangi tip top skydeliu sukeisti vietomis negalėsiu, nes pas mane pirmasis A4-i skydelis su senosiomis fyškėmis pagalvojau, jog žaisiu skerdiką ir išskerdęs S4 skydelį iš jo išsilupsiu tepalo, aušinimo skysčio temperaturų, krovimo, kuro lygio, variklio apsukų, bei spidometro ciferblatus su rodyklėmis ir persidėsiu į senają skydelį. Ir štai artėjiam prie kulminacinio klausimo, kuris man jau geras dvi savaites neduoda ramybės. Perdėjus ciferblatus susiduriu su spidometro gradacijos skirtumu. Kaip atskaitos tašką jamam 60km/h greitį. Važiuojam tokiu greičiu. Skydelis rodyklę atsuka ant 60KM/h greičio. Tačiau juk mano spidometro ciferblatatas yra pakeistas kitu. Pagal jį mes važiuojam viso labo 45km/h greitį. Ir pats klausimas į kurį norėčiau sužinoti atsakymą : ar prijungus kompiuterį ( vag.com ar kokį kitą briedą, nes kompiuterinėse diagnostikose ir visame šitame briede nelabai domiuosi ) bus įmanoma sureguliuoti šitą skirtumą? Nes kitokiu atvėju kvepia baudomis už viršytą greitį.   :-]
Prikabinu nuotraukas su matomais skirtumais :
Skydelis.

Ciferblatai.

Tikiuosi perskaitę šią pasaką prieš miegą supratote ką aš čia norėjau paklausti ir su nekantrumu lauksiu atsakymo, ir tikėsiuosi geriausio...  :bow:
---
Galvosukis išspręstas perdarinėjant fyškės į žalią/melyną nuo 98+ metų ir jungiant cielą skydelį be drąskymų.  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 25, 11:37:39 sukūrė Donatello »

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
nieko nesigaus su vagcomu,reikia perrasyti skydelio eproom,ir tai ne faktas kad rasi kas tokiam skydeliui ji perrasys i TINKAMA softa,kad rodytu teisingai.

Neprisijungęs SuBa

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kokie A4 B6 priekiniai žibintai atitinka TA jei jie neturi nei apiplovimo nei aukščio reguliavimo, kaip jie vadinasi ir kokia tai lempute? Ačiū.

Neprisijungęs Kkaroliss

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Ieškojau per paiešką, neradau. Ar išsiaiškinta kodėl A4 B5 skydelyje pastoviai dega brems licht, nors visos lemputės geros, šviečia?

Neprisijungęs Kkaroliss

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Viskas originalu. Veikė, bet pradėjo mesti klaidą protarpiais, o dabar pastoviai dega.

Neprisijungęs Ruduo

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Sveiki.
Nuo pirkimo pas mane stovi keistos Depo lempos ir juose nėra aišku jokių aukščio reguliavimo varikliukų, paskutinį kartą TA praėjau be problemų su jom, o dabar jau jie nori ir tą ratuką reguliavimo pasukinėt. Norėčiau sužinoti:
1. Ar galima į šitas lempas įstatyti varikliukus tiesiog nuo originalių lempų pavyzdžiui ir turėt visai normaliai veikiančias lempas, nors ir made in Taiwan?
2. Ar tiesa, kad tiesiog "panaikinus" tą ratuką iš salono TA jau nebesikabina?
Čia pora nekokių nuotraukų tų lempų ir fyškių.
https://plus.google.com/photos/113601351097994055249/albums/6073050490902208113?authkey=CIHUzv2KpoOCigE
Ačiū.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki.
Nuo pirkimo pas mane stovi keistos Depo lempos ir juose nėra aišku jokių aukščio reguliavimo varikliukų, paskutinį kartą TA praėjau be problemų su jom, o dabar jau jie nori ir tą ratuką reguliavimo pasukinėt. Norėčiau sužinoti:
1. Ar galima į šitas lempas įstatyti varikliukus tiesiog nuo originalių lempų pavyzdžiui ir turėt visai normaliai veikiančias lempas, nors ir made in Taiwan?
2. Ar tiesa, kad tiesiog "panaikinus" tą ratuką iš salono TA jau nebesikabina?
Čia pora nekokių nuotraukų tų lempų ir fyškių.
https://plus.google.com/photos/113601351097994055249/albums/6073050490902208113?authkey=CIHUzv2KpoOCigE
Ačiū.
jei jau varei technikine,tai ratuko nepanaikinsi,turesi det varikliukus

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Cia kaip kur gal,as kaimynui ant B4 paskolinau is savo C4 paneles dangteli vietoj isimto korektoriaus ratuko,jam irgi neveike ir pazymejo kaip gedima,bet su isimtu ratuku (mano dangtelis vietoj jo) nuvare i pakartotini ir praejo.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Cia kaip kur gal,as kaimynui ant B4 paskolinau is savo C4 paneles dangteli vietoj isimto korektoriaus ratuko,jam irgi neveike ir pazymejo kaip gedima,bet su isimtu ratuku (mano dangtelis vietoj jo) nuvare i pakartotini ir praejo.
pakartotinis neturetu praeit,nebent ejo is naujo ir ju kompai nesupranta arba 100 lt padeda nesuprasti.

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
I kisene tikrai nedave,o trukumai buvo 2-neveike korektorius ir basos gumos,uzdejom nesipuotas ziemines ir daviau savo dangteli,cia Pnvz.

Neprisijungęs QwwQ

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kaip dar galima patestuoti gamyklinę Audi signalizacija? Kai pulteliu užrakinu mašina, tai po priekiniu stiklu mirgsi raudona lemputė, o net kartą išlipant iš mašinos trumpai supypseno signalizacija (nežinau net dėl ko), tad manau kad signalizacija yra.
Bandžiau testuoti:
   1. Užrakinau mašiną su atvirais langais ir už ~30s kišau rankas, traukiau durelių atidarymo rankelėlę.
   2. Užrakinau mašiną su atvirais langais ir už ~30s kišau rankas, traukiau kapoto atidarymo rankelėlę. Kapotas atsidarė be problemų.

Abejais atvėjais jokio garso neišgirdau, o lemputė mirgsėjo įprastu režimu.
Mašina Audi A3 8P (2004).

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
del pypsejimo, tai gali buti, kad pultelio baterija ant ribos.

Neprisijungęs QwwQ

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
del pypsejimo, tai gali buti, kad pultelio baterija ant ribos.
Dėl pultelio baterijos nepypsi mašinos signalizacija?  :think:

Neprisijungęs lloud

• Įrašai: 381
    • Žiūrėti profilį
turiu skubu klausima. audi a3 00metu 1.9 tdi 96kw. trumpu ir ilgu sviesu lempuciu tipai kokie butu? lempos su vienu lesiu vidineje lempos dalyje. ir idomu ar trumpos ar ilgos turi but su lesiu?

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
Tai gi, turiu klausimą. Kalba eina būtent apie Audi  A4 B5. Visi šitie mygtukai pažymėti žaliai : ( priešrūkinų, lango šildymo, žibintų auksčio korekcijos, bei klimato kontrolės valdymo mygtukai ) dega nuo gabaritų. Tačiau, jų apšvietimas reguliuojasi nuo skydelyje esančio "ratelio"?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
 :V pas FL reguliuojasi kartu su skydelio apsvietimu (ekraneliai reguliuojasi atskirai)

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
:V pas FL reguliuojasi kartu su skydelio apsvietimu (ekraneliai reguliuojasi atskirai)

Dėl ekranėlių - žinau. Ačiū už atsakymą. Pas senuosius modelius irgi tiap bus (+)

Neprisijungęs egidijusj

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Ka reikia daryti, kad po laikrodziu rodytu data arba lauko temperatura? Nes nerodo nei to nei to. Auto audi a3 p8

Neprisijungęs degsius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Su anglu kalba nelabai draugauju,todel shCemose galimybes ribotos. B4 2.6  prietaisu skydelio geltonoj fyskej  is kur ateina rudas su juoda juostele laidas.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 10, 14:06:07 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs nerijusas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kiek kainuotu spidometro ir tahometro sutvarkymas Audi a4 b5 (Neveikia)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki, kiek kainuotu spidometro ir tahometro sutvarkymas Audi a4 b5 (Neveikia)
pigiau pasikeist.