Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 818093 kartus)

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Del tepalo ir ausinimo skyscio temperaturos nerodymo gali buti kaltas ausinimo skyscio daviklis arba pats termostatas. O dar geriau butu pajungti masina prie kompo ir patikrinti pati skydeli. Pas mane tas pats buvo, kad tepalo ir ausinimo rodykles kaip ikaltos stovejo, pakeiciau ausinimo temperaturos davikli, pajunge kompa, visas rodykles "praklibino" ir dabar viska rodo. Bet vaziuojant uzmiestyje vistiek temperaturos nukrenta nors ir uzdengtas radiatorius, tai teks dar ir termostata pasikeisti.
Na šiaip iš tikro, užvedus automobilį jis trys kartus supypsi. Kažkur perskaičiau, kad tai reiškia kad nepakanka aušinimo skysčio. Nors jo ten yra tiek kiek ir turi būti, normos ribose.
O prie kompo teks i kokį garažiuką varyti, kad prijungtu. Pačio mano ten maniškis VAG Com kitaiskas kabelis kažkodėl nesusikalba (gal kad windows 8)

Bei labai abejoju, kad buvo atsukinėjama kas nors. Ne Lietuvoje ir ne iš lietuvio pirkta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 10, 19:21:08 sukūrė tomas_v »