Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 817473 kartus)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
Kita skydeli idet imanoma. Apie tai parasyta skyriuje patarimai esant garaze temoje borto kompiuterio idejimas. Paskaites ten rasi daug naudingos informacijos.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Ačiū GL.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Ačiū.
Na turbūt, kad skydelis kaltas. Tepalo ir vandens temperatūrų taip pat nerodo.
Teks ieškotis apie skydelio pakeitimą. Nes šiaip ar taip norėčiau jį pakeisti. Dabartinis neturi ekrano + nerodo pusės rodmenų, o ir raktą atsarginį norių pasidaryti. Įtariu tai praktiškai tas pats darbas. Pakeičiant skydelį vistiek reikia pririšti rakta prie imobilaizerio.

Gal žinot ar buvo kalbama šioje temoje apie skydelio keitimą?

Tiksliau ar toks dalykas be didesnių problemų padaromas. Ar įdėjus gudresnį skydeli jis ką nors rodys (pvs lauko temperatūrą, kuro sąnaudas, pranešimus įvairius).
Jei taip, tai pradėsiu tuos 113 puslapių skaityti :)

Del tepalo ir ausinimo skyscio temperaturos nerodymo gali buti kaltas ausinimo skyscio daviklis arba pats termostatas. O dar geriau butu pajungti masina prie kompo ir patikrinti pati skydeli. Pas mane tas pats buvo, kad tepalo ir ausinimo rodykles kaip ikaltos stovejo, pakeiciau ausinimo temperaturos davikli, pajunge kompa, visas rodykles "praklibino" ir dabar viska rodo. Bet vaziuojant uzmiestyje vistiek temperaturos nukrenta nors ir uzdengtas radiatorius, tai teks dar ir termostata pasikeisti.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Paparsciau skydeliui softa perrasyti, kai tiek daug visko nerodo, greiciausiai atsukinejo su nelabai kokybiska iranga.

Neprisijungęs tomcikas

• Įrašai: 1368
    • Žiūrėti profilį
Paparsciau skydeliui softa perrasyti, kai tiek daug visko nerodo, greiciausiai atsukinejo su nelabai kokybiska iranga.

Bent jau maniske buvo pirkta su variklio defektu ir prabegusi buvo beveik 300000, tai kad gal nelabai atsukinetas spidometras. Nors kas ten zino...

Neprisijungęs tomasas1

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
sveiki  kas galit padeti AUDI A6 2006 .priestai gerai dege numerio apsvietimas pakeiciau lempute dabar nebedega abi numerio lemputes.itampos dabar ten nera

Neprisijungęs tomas_v

• Įrašai: 80
    • Žiūrėti profilį
Del tepalo ir ausinimo skyscio temperaturos nerodymo gali buti kaltas ausinimo skyscio daviklis arba pats termostatas. O dar geriau butu pajungti masina prie kompo ir patikrinti pati skydeli. Pas mane tas pats buvo, kad tepalo ir ausinimo rodykles kaip ikaltos stovejo, pakeiciau ausinimo temperaturos davikli, pajunge kompa, visas rodykles "praklibino" ir dabar viska rodo. Bet vaziuojant uzmiestyje vistiek temperaturos nukrenta nors ir uzdengtas radiatorius, tai teks dar ir termostata pasikeisti.
Na šiaip iš tikro, užvedus automobilį jis trys kartus supypsi. Kažkur perskaičiau, kad tai reiškia kad nepakanka aušinimo skysčio. Nors jo ten yra tiek kiek ir turi būti, normos ribose.
O prie kompo teks i kokį garažiuką varyti, kad prijungtu. Pačio mano ten maniškis VAG Com kitaiskas kabelis kažkodėl nesusikalba (gal kad windows 8)

Bei labai abejoju, kad buvo atsukinėjama kas nors. Ne Lietuvoje ir ne iš lietuvio pirkta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 10, 19:21:08 sukūrė tomas_v »

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
kokios lemputės dedasi į a4/b5 priešrūkinius bamperyje?? tyngiu ieškoti, tad jei kam nesunku parašykit (h)

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
h3, o ko ten ieskot, nuejai issemiai pavyzdi, ir nusipirkai kas priklauso

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
ačiū. na šiandien ne ta diena, kad eit ir išiminėt :)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
jei faceliftas, tada priesrukinese stovi H7. bent jau pas mane taip yra
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tai turbut feisliftas :) as seip pasakiau, nes dazniausiai h3 stovi :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Ir ne facelifte taip pat h7

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
pas ne facelift`a nera bampery :);)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Būna farose :) O bampery būna tik facelifte, ir tik h7 ;)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
zinosiu, tai galutinis verdiktas, kad facelifte visos priekio lemputes h7 :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Taip, išskyrus posūkių ir gabaritų :) Su iki facelifto Bosch faromis tas pats, visur h7

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
,A4 b5 ne FL priekines lempos BOSCH yra triju reflektoriu (trumpos+ilgos+priesrukines) H7+H7+H1

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Teisingai, aš nusišnekėjau, Bosch'uose priešrūkinės H1

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
1995 metų A4. Perdegė kodiškės valdymo bloko lemputė. Nusipirkau, pasikeičiau ir dabar labai ryškiai šviečia, sumažinu tai nematau spidometro. Taip ir būna, kai pirma darai, paskui skaitai. Kažkas čia rašė, kad 2 lemputės 2 W, 2 - 1,2 W. Matomai aš visas 2 W sudėjau. Kurios turi būti 1,2 W (vidinės, ar išorinės)?

Prie to paties - norėtųsi, kad ir prietaisų skydelis ryškiau šviestų. Galima ten visas 2 W sudėti? Nepradės svilti ten kas nors? Kiek tų lempučių yra? Kaip suprantu jos tokios pat kaip ir kondiškės?
Ačiū

Neprisijungęs Mazylis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
AUdi a4 97 metu spidometras su kompiku pas mane yra automatas ir kur apacije raso PRND432 kartais rodo kartais nerodo tai spidometrui hana ar kasnors kitka?

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Jei kartais rodo kartais ne tai kazkas gali but su apsvietimu negerai.

Neprisijungęs Darius19921

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
sveiki gal kas zino kur vilniuje perlituoja immo is vieno skydelio i kita??

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
o kam? nepaprasciau raktus pririst prie kito skydelio?

Neprisijungęs Darius19921

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
matai nesigauna.man sake kad kuri noriu skydeli statyt is audi a6 tai ten immo3 o pas mane immo2 :)