Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 816691 kartus)

Neprisijungęs eCka.c5

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, Audi a6 c5 skydelis be borto kompo visos strelytes kol neisilusi mashina trukcioja kratosi viskas mirgcioja ir t.t norejau pasidometi ar man tinka spidometras su borto kompu? ar indikuos man viska tvarkingia t.y visa servisa degalus ir t.t ? ?!?
aisku tinka,tik reikes pasijungt trukstamus laidus,o ju daug.
Ta prasme trukstamus laidus ? fishkes kiek maciau tai vienodos o borto kompo pakolkas pasijungineti neplanuoju, svarbu kad viskas veiktu ir kad indikuotu servisa, tepala vandeni kura ir t.t. Ar tose 2-juose fiskese reikes sukeisti laidus vietomis ?
pabandyk,suzinosi.
oki pabandysiu  (!?) gal kas apart Toto gali pagelbeti ir normaiai paaishkinti kaip taisiklingai pasijungti prietaisu skydeli ?
pasedek pora vakaru prie schemu,jei moki jas skaityt.Gal atsoks fantazija.Ir nesvarbu kad tu daug nenori,pajungt vis tiek reikia.O normaliai nera prasmes aiskinti,man uztenka kad pajungiu.
na fantazija neatshoks todel kad skydelis ant shalto neviekia, viskas mirkcioja ir t.t sutvarkyti esama skydeli 500lt manau kad cia bishki uzkelta kaina o anglishaks skydelis su borto kompu 100lt persimesiu ciferblatus ir normalsu prietiasu skydelis bus.. realiai nemoku skaityti jokiu schemu ir t.t bet jeigu normaliai galetum parodyti schemas tai turiu pazystama kuris nusimano visuose laiduose ir t.t tai jis man padarytu.