Okay, prisipilsiu skyščio ir žiūrėsiu kas-kaip, bet greičiausiai bus iš priekio.
Na dėl avarinio aišku, kaip supratau reiks panelę lupti kad ieškoti iš kur tas pliusas ateina į 21 rėlę, paprasčiau niekaip?
Dėl greičio nesupratai, man patį greitį rodo teisingai, tik rodyklė dreba (kaip taisyklė trosiniuose spydometruose) tik va neveikia odometrai abu (kur nuvažiuotus km skaičiuoja), kaip suprantu viską ima per tą patį trosą, tai gedimas skydelyje? Dantratukas ar kas? Nes nei didelė rida nesisuka, nei ta trumpų distancijų nejuda. Ar įmanoma pačiam susitvarkyti? Šrotas su golfais yra.
Dėl garsinio signalo, pagal schemas mačiau kad jam rėlė stovi (dual horn relay - negi pas mane signalas dvigubas??), verta jos ieškot, ar schemos mane apgavo? Vokietis įdėjo saugiklių aprašymą, bet rėlių aprašymo nėra
internete visokių variacijų randu, bet tikros nelabai. Reikės viską iš eilės pereiti
Dėl skydelio tai kaip minėjau dėtas nuo benzininės auto, nes skydelyje pakaitinimo žvakių indikatoriaus nėra. Galvoju atsivesti kur šalia skydelio
Dėl triperio, tai čia visi važinėja baisesniais ubagais nei LT, maniškis papuolė labai tvarkingas, tik va su elektra nemažai smulkmenų. Aišku ir rūdys jau lenda. Golfas 2 čia dažna mašina, o ir apskritai man ranką ir koją kainavo, 2-3 mėnesių atlyginimas su draudimu ir mokesčiais metams. Taip kad su normaliom auto čia neprivažinėsi