Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 804288 kartus)

Neprisijungęs Montoja

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
PADEKIT !

Issiemiau skydeli kad lempacku pora pakeisciau, tai dabar pradejo ridos neberodyti :(
Lempute lygtais gera.
Kas cia gali buti?

Audi A4, 1996 TDI

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
PADEKIT !

Issiemiau skydeli kad lempacku pora pakeisciau, tai dabar pradejo ridos neberodyti :(
Lempute lygtais gera.
Kas cia gali buti?

Audi A4, 1996 TDI
kaip suprasti,,lygtais gera''

Neprisijungęs Jonasas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, audi mylėtojai :) Auto: A6 C4 Avant 96m. 2,5Tdi. Problemėlę turiu tokią, kad kartais kuro rodyklė nukrenta iki dugno, nors kuro daug būna. O kartais normaliai rodo. Vienu žodžiu, kaip užeina  :D Kur ieškoti gedimo?  Ir dar lauko temperatūrą, kai sutemsta nešviečia, spėju bus lemputė, o jinai randasi išardžius nugarėlę spidometro?  Dėkui už patarimus ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki, audi mylėtojai :) Auto: A6 C4 Avant 96m. 2,5Tdi. Problemėlę turiu tokią, kad kartais kuro rodyklė nukrenta iki dugno, nors kuro daug būna. O kartais normaliai rodo. Vienu žodžiu, kaip užeina  :D Kur ieškoti gedimo?  Ir dar lauko temperatūrą, kai sutemsta nešviečia, spėju bus lemputė, o jinai randasi išardžius nugarėlę spidometro?  Dėkui už patarimus ;)
patarimas:ne karta klube kalbeta,paieskok.

Neprisijungęs Jonasas

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Bandžiau ieškoti skaityti, bet per daug puslapių... Greičiau būtų, jei kas pasakytų ;)

Neprisijungęs Darka9685

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
sveiki,norečiau bškė info,mano audi 80 nesuka kilometražo, viskas ten gerai,tik spidometro dantraciai jau nutrinti,tai va toks man klausimas iškilo,jai as ta spidometro panele visa keičiu ar turi esmes ar as ja is dyzelines mašinos ištraukiu,ar is bendzininies,mano audine dyzeline. nes man sake kad yra skirtumas,bet tas zmogus negarantaco,tai klausiu kas labiau nusimano situose dalykuose. ačiu uz info iskarto

Neprisijungęs Andrzejka

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Sveiki!Gal kas turite,ar zinote kur gauti prietaisu skydeli Audi A6 (C4 kebule) nuo anglo?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki!Gal kas turite,ar zinote kur gauti prietaisu skydeli Audi A6 (C4 kebule) nuo anglo?
pilna srote

Neprisijungęs Aivaras_Gdr

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, gal kas esat darę, kad šviesa šviestų už skydelio, o ne prieš jį? Noriu, kad apšvistų tik padalas iš galo, o ne visą skydelį iš priekio. laimingas
Noriu, kad atrodytų maždaug taip:

Kas nors?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
sveiki,norečiau bškė info,mano audi 80 nesuka kilometražo, viskas ten gerai,tik spidometro dantraciai jau nutrinti,tai va toks man klausimas iškilo,jai as ta spidometro panele visa keičiu ar turi esmes ar as ja is dyzelines mašinos ištraukiu,ar is bendzininies,mano audine dyzeline. nes man sake kad yra skirtumas,bet tas zmogus negarantaco,tai klausiu kas labiau nusimano situose dalykuose. ačiu uz info iskarto
Turiu bulkos spidometra, galima perdeti i tavo skydeli.

• Žiūrėti profilį
aš nenoriu nieko perdėti, tiesiog noriu apšvietimo kaip bulkoj.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Ne tau rasiau.

• Žiūrėti profilį
Ne tau rasiau.
Ups. :D

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Gal turit kuro lygio gauge, maniškis pradėjo nesamones rodyt. 2000 m. a4, facelift (baltas) skydelis. Bet manau tą balta fona perdėt galima, reikia tik pačio rodančio prietaiso ;)

Foto pridedu, jei kas turite: 8654523šeši7

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galetu mano situacija pakomentuot.. Viskas prasidejo nuo to kad kazkas sodino akuma, patikrinus iskrovas pasirode kad sodina bagazines apsvietimo lempute. Cia ir prasidejo cirkai.. Kol dangtis uzdarytas sviesa bagazinej dega, atidarai - uzgesta.. Na maniau kad cia viskas aisku - kazkur laidai paluze. Bet kol nepradejau karpit ju pastebejau dar viena dalika.. Jei dangtis uzdarytas numerio apsvietimas ir priesrukiniai dega (aisku jei ijungtos sviesos), tik dangti pakelus numerio apsvietimas ir priesrukiniai uzgesta. Ir tas viksta tiksliai: pakelei i atitinkama auksti - uzgeso, ciut zemin vel dega.. Ir taip pastovei tam auksti, lig butu koks jungiklis  (!?) Laidus bandziai sukiot ivairiai - viskas viksta taip pat. Nebuvo audi sugalvojusi kazko panasaus? Ar cia banali lužusiu laidu problema?

Beje dangti yra posvirio jutiklis, jis jei neklistu skirtas bagažines apšvietimui? Ji atjungus vistiek šviesa išsijungia kai pakeli dangti, o kai nuleidi - isijungia..

Masina Audi B4 1994 metu, sedanas
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 13, 06:01:39 sukūrė Dim4ik »

Neprisijungęs audinuke

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
sveiki, yra tokia problema, neveikia A6C5 vieno zibinto kai ijungiu sviesas  ''varikliukas'' ar kaip ten ji pavadinti, tai norejau uzklausti ar jis ten ardosi, ar galima keisti ji kazkaip? ar yra kazkokia dazna problema galbut kaip uzstrigimas koks ar pan...  :V

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
sveiki, yra tokia problema, neveikia A6C5 vieno zibinto kai ijungiu sviesas  ''varikliukas'' ar kaip ten ji pavadinti, tai norejau uzklausti ar jis ten ardosi, ar galima keisti ji kazkaip? ar yra kazkokia dazna problema galbut kaip uzstrigimas koks ar pan...  :V
gali issiardyt,paprastai keiciamas.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Gal kas galetu mano situacija pakomentuot.. Viskas prasidejo nuo to kad kazkas sodino akuma, patikrinus iskrovas pasirode kad sodina bagazines apsvietimo lempute. Cia ir prasidejo cirkai.. Kol dangtis uzdarytas sviesa bagazinej dega, atidarai - uzgesta.. Na maniau kad cia viskas aisku - kazkur laidai paluze. Bet kol nepradejau karpit ju pastebejau dar viena dalika.. Jei dangtis uzdarytas numerio apsvietimas ir priesrukiniai dega (aisku jei ijungtos sviesos), tik dangti pakelus numerio apsvietimas ir priesrukiniai uzgesta. Ir tas viksta tiksliai: pakelei i atitinkama auksti - uzgeso, ciut zemin vel dega.. Ir taip pastovei tam auksti, lig butu koks jungiklis  (!?) Laidus bandziai sukiot ivairiai - viskas viksta taip pat. Nebuvo audi sugalvojusi kazko panasaus? Ar cia banali lužusiu laidu problema?

Beje dangti yra posvirio jutiklis, jis jei neklistu skirtas bagažines apšvietimui? Ji atjungus vistiek šviesa išsijungia kai pakeli dangti, o kai nuleidi - isijungia..

Masina Audi B4 1994 metu, sedanas
Greiciausiai bus laidai gumoje luze. Tikrink ir isitikink.

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Kaip ir teketasi visa problema buvo laiduose. Visi sutrukineje, stebuklas kad netrumpino. Teko daryt is naujo visa zguta.

Bet cia stebuklai nepasibaige.. Ijungus degima pradeda vos sviest stabdziu lempute (stabdziu pedala neleciam), bet cia tik jei vienos puses lempute  istatyta. Jei pajungtos dvi tai neuztenka jegos kad sviestu. Perejau per saugiklius tai istraukus 12 dingsta tas svietimas. Bet cia kad surast per kur trumpina jauciu reikia visa zguta tikrint nuo bagazines iki pedalu..

Aj dar vienas bajeris i galiniu sediniu atlosus eina kazkokie laidai.. Masina buvusi pas vokiecius taxi ar mentu.. Gal cia kokie buduliu tramdimo budai? :D

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
pas save irgi maciau laida einanti i atlosa, jo fiske spalvota tokia, lyg panasi i airbago, gal sakau ten koks dirzu itempimo piropatronas ar tipo to.  :V

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Kaip ir teketasi visa problema buvo laiduose. Visi sutrukineje, stebuklas kad netrumpino. Teko daryt is naujo visa zguta.

Bet cia stebuklai nepasibaige.. Ijungus degima pradeda vos sviest stabdziu lempute (stabdziu pedala neleciam), bet cia tik jei vienos puses lempute  istatyta. Jei pajungtos dvi tai neuztenka jegos kad sviestu. Perejau per saugiklius tai istraukus 12 dingsta tas svietimas. Bet cia kad surast per kur trumpina jauciu reikia visa zguta tikrint nuo bagazines iki pedalu..

Aj dar vienas bajeris i galiniu sediniu atlosus eina kazkokie laidai.. Masina buvusi pas vokiecius taxi ar patruliu.. Gal cia kokie buduliu tramdimo budai? :D
Uzrakink masina ir patikrink, ar atsilenkia sedynes galines, kai uzrakinta. Jei taip, vamzdeliai ten bus.

mAtUxAz

• Svečias
Gal kas zinot kur butu galima gaut nauja prietaisų skydeli perechodui (arba nepriekaištingai veikiantį)? Reikia dyzeliniui

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Uzrakink masina ir patikrink, ar atsilenkia sedynes galines, kai uzrakinta. Jei taip, vamzdeliai ten bus.

Tikriausiai turejai omeni kad ar neatsilenkia :) Jo, uzrakinus masina, "uzsirakina" ir sedines.. Dabar supratau kodel vienas laikiklis uz kurio uzsikabina kablis yra nupjautas :D Idomu kokiu tiklsu tokios sedines buvo montojamos, kad nepatekt is masinos i bagazine ar is bagazines i masina?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Tikriausiai turejai omeni kad ar neatsilenkia :) Jo, uzrakinus masina, "uzsirakina" ir sedines.. Dabar supratau kodel vienas laikiklis uz kurio uzsikabina kablis yra nupjautas :D Idomu kokiu tiklsu tokios sedines buvo montojamos, kad nepatekt is masinos i bagazine ar is bagazines i masina?
Na  taip. Gal ir vienas, ir kitas varijantas tinka.

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
Aisku, dekui uz pagalba ;)

Na ir paskutinis klausimas, gal kas galetu paaiskint kam yra padaryta pas naujasnes el. langu reles (>92metu) kad jos mato ir vairuotojo duris ir keleivio? Vairuotojo suprantu.. isjungei degima, atidarei uzdarei duris langu maitinimas issijunge.. Bet kam kelevio?

Iki 92 metu:

Nuo  92 metu: