Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LEMPUČIŲ ir prietaisų SKYDELIŲ bendra tema  (Skaityta 813928 kartus)

Neprisijungęs Justinas.Z

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, skaiciau skaiciau pries miega tema ir vistiek neradau to ko man reikia, tai paklausiu galbut darkart..:
Audi 100 C4 Tdi 85kW skydelio keitimas i pilna A6 2,5 tdi 85kW
*Ar atitinka pajungimas?
*Kaip del kilometrazo, c4 mechaninis, a6 elektroninis - ar veiks?!
*Papildomu daciku pajungimas. Meginti paciam zaisti, ar geriau nuvaryti jau keiciusiam zmogui, kuris zino ka daro..?

Aciu uz atsakymus :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, skaiciau skaiciau pries miega tema ir vistiek neradau to ko man reikia, tai paklausiu galbut darkart..:
Audi 100 C4 Tdi 85kW skydelio keitimas i pilna A6 2,5 tdi 85kW
*Ar atitinka pajungimas?
*Kaip del kilometrazo, c4 mechaninis, a6 elektroninis - ar veiks?!
*Papildomu daciku pajungimas. Meginti paciam zaisti, ar geriau nuvaryti jau keiciusiam zmogui, kuris zino ka daro..?

Aciu uz atsakymus :)
Neaisku koks tavo skydelis,neaisku ant kiek pilnas a6 skydelis.

Neprisijungęs Aleksandr7

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, kaip panaikinti greicio apribojama? kai virs 50km/h spaudziu, uzsidega KMH2 Audi a6 1998 1.9TDI

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
paieška šitam forumui aišku nereikalinga...

http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,96293.0.html

Neprisijungęs Algirdaz

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problema, kad isijungia abs lempute, o tai rodo, kad abs nedirba. Audi 100 C4 89m quattro. Jau senokai problemu siokiu tokiu su elektra pas mane yra, panelej ten ypac su apsvietimu. Tai galvoju gal durniuot pradejo abs lempute, bet ant kelio patikrinau ir is tikro neveikia. Buna pajungineju mygtuka, tada vel susitvarko. Dazniausiai pradedant vaziuot is vietos uzsidega lempute, ar staigiau pasukant vaira kaip nors ant posukio. Galvoju, gal kaip nors nuo priekiniu ratu ten tas laidas visas tamposi ir knisasi protas. Net nezinau kas gali buti:/ Atsiprasau jei ne sitoj temoj parasiau, cia arba prietaisu skydelyje trumpina kur nors biski ir del to atsijungia arba jau technines problemos kokios..

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki, susiduriau su tokia problema, kad isijungia abs lempute, o tai rodo, kad abs nedirba. Audi 100 C4 89m quattro. Jau senokai problemu siokiu tokiu su elektra pas mane yra, panelej ten ypac su apsvietimu. Tai galvoju gal durniuot pradejo abs lempute, bet ant kelio patikrinau ir is tikro neveikia. Buna pajungineju mygtuka, tada vel susitvarko. Dazniausiai pradedant vaziuot is vietos uzsidega lempute, ar staigiau pasukant vaira kaip nors ant posukio. Galvoju, gal kaip nors nuo priekiniu ratu ten tas laidas visas tamposi ir knisasi protas. Net nezinau kas gali buti:/ Atsiprasau jei ne sitoj temoj parasiau, cia arba prietaisu skydelyje trumpina kur nors biski ir del to atsijungia arba jau technines problemos kokios..
pirma-89 metais c4 nebuvo,sprendziant kad mygtuka minkai tai ileistaranke,o antrkazkurio rato abs daviklis fuseruoja,gal granatos dantai apsinese.ant durniaus nerasi.

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nerodo man variklio temperaturos, variklis 1.6td '86, skydelyje ijungus degima rodykle soka  iki pat virsaus, uzvedus krenta ant 0 ir viskas, maitinimas ateina i davikli, atjungus fyske darosi taspats, kazkur trumpina?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
sveiki, nerodo man variklio temperaturos, variklis 1.6td '86, skydelyje ijungus degima rodykle soka  iki pat virsaus, uzvedus krenta ant 0 ir viskas, maitinimas ateina i davikli, atjungus fyske darosi taspats, kazkur trumpina?
atspejai

Neprisijungęs quattrofan

• Įrašai: 362
    • Žiūrėti profilį
atspejai
teks tada gofras perpjaudinet, viskas paslepta..

Neprisijungęs fanatic

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu klausimą. pas mane yra audi 80 1987 1,8 benzinas. prietaisų skydelyje stovi laikrodis didelis, kurio prasmės ir buvimo tikslo nežinau :) noriu matyti ne laiką, o apsukas ten.. ar yra galimybė keisti?

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
sveiki, turiu klausimą. pas mane yra audi 80 1987 1,8 benzinas. prietaisų skydelyje stovi laikrodis didelis, kurio prasmės ir buvimo tikslo nežinau :) noriu matyti ne laiką, o apsukas ten.. ar yra galimybė keisti?
keisk skydeli ir turesi apsukas pas dyzeli neiseis taip lengvai o pas bendza nera problemu

Neprisijungęs Feisbukeris

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Gal yra kur Audi A6 C4 spidometro lempučių keitimo pamokėlė?

Edit: naujas klausimas, kaip išimti prietaisų skydelį?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 16, 15:20:15 sukūrė Feisbukeris »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

nusiimi vaira(galima ir neimt,bet skydeli patogiau isimti nuemus),nuimi virsutine sv.ragu plastmase,nuimi apatine juosta skydelio apacioj,atsuki skydeli,istrauki ji ,atjungi fiskes 2-6,priklausomai nuo komplektacijos.galutinai isimi skydeli ir keiti lemputes.Pageidautina keist visas apsvietimo lemputes,nes traukant-dedant atgal skydeli daznai nusipurto pries tai degusios lempikes.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį

http://forums.audiworld.com/showthread.php?p=18671970

Pagooglinus viska imanoma rast :)

• Žiūrėti profilį
Ačiū už pagalbą.

Nauja problema, kas gali būt jei neatšoka `prikuritėlius`? Nekaista ir įspaudus neatšoka

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Saugikli jau patikrinai ?

• Žiūrėti profilį
Kuris saugiklis? Nes vokiškai prirašyta nesuprantu

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Negi reikia but poliglotu,kad sugebet patikrinti saugikli

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tas, kuris perdeges  :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Stovi imobilaizeris pulsar 12, gali pas ji kodas pabegti? Buvo numirusi batareika, pakeiciau , lempute mirksi, bet degimas uzblokuotas. Kas blogiausia automobilis ne mano, niekas nezino kaip kas pajungta.Jeigu ji ir islupsiu kuriuos kontaktus uzblokuoti?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O masinoje yra pulsar lempute?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O masinoje yra pulsar lempute?

Jau pagelbejai per skype  (h)

Neprisijungęs .Andrius.

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu Audi A3 1997 metu ir kartu turiu problemele :) Taigi noriu pasikeist salone sita lempute (foto ne mano masinos)

ir kaip suprantu norint tai padaryt reikia lupt ta centrine panele laukan. Taigi pirmas zingsnis - isimti magnetola, o tam reikalui reikia tokiu rakteliu
as aisku ju neturiu. Gal koki alternatyvu buda pasiulysit kaip islupt magnetola, nes nelabai kas sauna i galva  :-{

Neprisijungęs Ignas

• Įrašai: 102
    • Žiūrėti profilį
Laba, gal kas zinot kiek ir kokiu lempuciu yra C3 pilname spidometre ten su tom 3 gaugem? Kai kurios nebesviecia tai sakiau keisiu visas..

Neprisijungęs jonas0105

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
sweiki turiu problema noriu suzinot nedega wienos puses gabaritas lempute pakeiciaukita weikia puse  o sita ne saugiklei atskirai eina ar ne :)))))))))???????????????