Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: led lemputes  (Skaityta 23377 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: led lemputes
« Atsakymas #100: 2010 Gruodžio 23, 08:45:47 »
Visai nieko manau

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2011 Sausio 02, 17:27:47 »
tema prasidejo nuo LED lempuciu ir nukrypo i xenon'us.pats vazineju jau kelis metus su LED gabaritais,numeriu apsvietimu ir TA praejau be problemu,ir policija nesikabineja.kiek atsimenu numeriu apsvietimas turi buti toks kad numeris butu matomas is 40metru,tai nemanau kad kad kazkas negerai jei yra LED lemputes sudetos.priekyje gabaritai turi buti geltonos-baltos spalvos(tai pamineta KET priede).tai irgi nematau problemu del LED pazibinciuose.db pakalbekim apie xenon'us.mano a6 c5 yra jie sudeti.ir kas galetu pasakyti ar jie man priklauso ar ne(ar jie originalus ar mano ideti)?aisku bamperis isduotu nes nera plovimo itaisu,tik man idomu darorsi ar jie taip gerai nuplauna kad tokie reikalingi?nu aisku TA nepraleidzia be ju,bet ir dar yra ka paminejo TA darbuotojas kad pas mane nera automatiniu aukscio reaguliatoriu,bet jug tokiuose auto ir su originaliais xenon'ais ju nera...  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2011 Sausio 02, 18:56:23 »
tema prasidejo nuo LED lempuciu ir nukrypo i xenon'us.pats vazineju jau kelis metus su LED gabaritais,numeriu apsvietimu ir TA praejau be problemu,ir policija nesikabineja.kiek atsimenu numeriu apsvietimas turi buti toks kad numeris butu matomas is 40metru,tai nemanau kad kad kazkas negerai jei yra LED lemputes sudetos.priekyje gabaritai turi buti geltonos-baltos spalvos(tai pamineta KET priede).tai irgi nematau problemu del LED pazibinciuose.db pakalbekim apie xenon'us.mano a6 c5 yra jie sudeti.ir kas galetu pasakyti ar jie man priklauso ar ne(ar jie originalus ar mano ideti)?aisku bamperis isduotu nes nera plovimo itaisu,tik man idomu darorsi ar jie taip gerai nuplauna kad tokie reikalingi?nu aisku TA nepraleidzia be ju,bet ir dar yra ka paminejo TA darbuotojas kad pas mane nera automatiniu aukscio reaguliatoriu,bet jug tokiuose auto ir su originaliais xenon'ais ju nera...  ;)

Pasilenki prie lempos ir paskaitai, kam ta lempa skirta, gi tam spec žymėjimas yra. Išardyk tokią pat paprastą lempą ir xennon, ir pamatysi skirtumą

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2011 Sausio 03, 19:24:34 »
ir kas jau ten taip turetu buti parasyta?kas per spec uzrasai? pas mane uzrasyta D2S H1.pagal uzrasa suprantu priklausytu xenon'ai?as nesigilinu kas lempos viduje yra(kiekvienas prasilenkdamas neardo mano lempos kad nusprestu "ar jis akina mane"),as kalbu apie apsvietima ir akinima... skirtumo jokio...  ?!?  cia mano lempa hella nelabai matosi zymejimas nera kaip nufotkinti,tamsu lauke  :)   http://img831.imageshack.us/img831/4245/201101032055.jpg

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2011 Sausio 04, 10:06:38 »
Kiekvienas žibintas turi tam tikrus žymėjimus, kurie ir reiškia, kam jis yra skirtas (trumpų šviesų, posūkio, atbulinės eigos ir tt..) taip pat kokios lemputės į jį gali būti montuojamos. Žymėjimai gali būti ant žibinto stiklo arba ant plastmasinio korpuso. Žemiau pateikiame pagrindinių ir aktualiausių žymėjimų reikšmes:

Priekinių žibintų žymėjimai:

• B - Rūko žibintas

• C - Trumpų šviesų žibintas, su volframinio siūlo lempute.

• R - Ilgų šviesų žibintas, su volframinio siūlo lempute.

• CR - Trumpų/ilgų šviesų žibintas su volframinio siūlo lempute.

• HC - Trumpų/ilgų šviesų žibintas, halogenas.

• HR - Ilgų šviesų žibintas, halogenas.

• HCR- Trumpų/ilgų šviesų žibintas, halogenas.

• DC - Trumpų šviesų žibintas, xenon.

• DR - Ilgų šviesų žibintas, xenon.

• DCR - Trumpų/ilgų šviesų žibintas, xenon.

• A - priekinės pozicijos zibintas (stovėjimo, miesto, šoninės šviesos). Versta pažodžiui.

• RL - Dieninis žibintas („DRL“).

• PL - Plastikinis sklaidytuvas-stiklas (gali būti be jokio aukščiau išvardinto žymėjimo).

Šie žymėjimai gali būti varijuojami. Pvz. HCR gali buti apibrauktas rėmeliu, arba pažymėtas kaip HC/R. Žibintas, turintis skirtingas lemputes ir reflektorius trumpoms/ilgoms „halogeninėms“ šviesoms, gali būti pažymėtas HCHR. Tuo tarpu žibintas su trumpu šviesų „xenon“ ir ilgų „halogen“ lempute, gali būti pažymėtas DCHR.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2011 Sausio 04, 17:45:14 »
matai kaip yra,pas mane uzrasyta HC DC HR..... tai reiskia kad ir kaitrine ir xenonine lempa galiu deti,tai kaip lempa tada gali skirtis is vidaus???

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2011 Sausio 04, 18:23:54 »
matai kaip yra,pas mane uzrasyta HC DC HR..... tai reiskia kad ir kaitrine ir xenonine lempa galiu deti,tai kaip lempa tada gali skirtis is vidaus???

Lęšio konstrukcija kitokia, t.y. šviesos židinio kampas

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2011 Sausio 04, 19:00:36 »
o pats lempa kadanors ardei?lesineje lempoje gali ideti betkokia lempute,nes ne nuo jos priklauso koks spindulio kampas bus.jos tiesiog nesiskiria.tau jau ir ant lempos uzrasyta jog galima deti tiek paprasta kaitrine,tiek dujine(xenonine) lempute.logiskai pamascius juk pakeitus lempute,lempos vidus (lesis)nepasikeis tai kaip tada as galiu ir viena ir kita lempute naudoti??? kazkada bandziau i lesine lempa nuo mitsubishi 3000gt ideti xenonus kurie jiems nepriklauso(cia mano pastebejimas)-sviete lygiai taipat kaip ir kaitrine,ta prasme spindulys buvo tokspat tiesus,nes lempa amerikoniska buvo  ;) as suprantu jei i paprasta lempa pvz: golfui 3 idedi xenonus tai sviecia blynais,nes spinduli formuoja stiklas(reflektorius).turbut supratai ka norejau pasakyti  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2011 Sausio 04, 19:38:34 »
o pats lempa kadanors ardei?lesineje lempoje gali ideti betkokia lempute,nes ne nuo jos priklauso koks spindulio kampas bus.jos tiesiog nesiskiria.tau jau ir ant lempos uzrasyta jog galima deti tiek paprasta kaitrine,tiek dujine(xenonine) lempute.logiskai pamascius juk pakeitus lempute,lempos vidus (lesis)nepasikeis tai kaip tada as galiu ir viena ir kita lempute naudoti??? kazkada bandziau i lesine lempa nuo mitsubishi 3000gt ideti xenonus kurie jiems nepriklauso(cia mano pastebejimas)-sviete lygiai taipat kaip ir kaitrine,ta prasme spindulys buvo tokspat tiesus,nes lempa amerikoniska buvo  ;) as suprantu jei i paprasta lempa pvz: golfui 3 idedi xenonus tai sviecia blynais,nes spinduli formuoja stiklas(reflektorius).turbut supratai ka norejau pasakyti  :)

Patikėk - būtent a6 lempas esu kokius penkis kartus skerdęs. Pats lęšis stovi arčiau link lemputės, jei orginaliai ksenonas, plius net varikliukai kitokie (kadangi orginaliai bixennon yra ir lęšis keliasi, kai įjungi ilgas). Su a6 lempomis dar nėra bėdų, bet pvz c4 tikrai stiprus skirtumas jaučiasi, kai sudedi neorginalius xennon ir palygini skirtumą su ta lempa, kurioje orginaliai xennon yra.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2011 Sausio 04, 20:44:50 »
o kas tavo manymu lesineje lempoje formuoja spinduli?nzn kaip su c4(jos stiklas su reflektorium,) bet su c5 tai sviecia kaip ir originalus xenonai.kam man ta bixenonine lempute jei pas mane atskiros lemputes ilgom ir trumpom  :D

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2011 Sausio 04, 21:22:31 »
o kas tavo manymu lesineje lempoje formuoja spinduli?nzn kaip su c4(jos stiklas su reflektorium,) bet su c5 tai sviecia kaip ir originalus xenonai.kam man ta bixenonine lempute jei pas mane atskiros lemputes ilgom ir trumpom  :D

Paziurejau pas save, irgi toks pats zymejimas. Ksenonai sviecia gerai, neakina.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2011 Sausio 04, 21:22:42 »

Ryškiai nesigaudai, apie ką kalbu. Dar kartą sakau - susirask ir pažiūrėk, kaip atrodo orginalių ksenoninių žibintų viduriai. Tada kils mažiau klausimų, nes matau, kad neina tau paaiškinti tų skirtumų.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2011 Sausio 04, 22:00:57 »
as tau dar karta sakau jog mano neoriginalios lempos su xenoninemis leputemis sviecia lygiai taipat neiskraipydamos spindulio ir neakindamos kitu vairuotoju kaip ir originalios,o viduriai man asmeniskai "dzin" kaip jie atrodo,man svarbu rezultatas  :) ar db aisku  ;)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2011 Sausio 04, 22:04:58 »
o kas nustate kad neakina ?  :V ir tos neorginalios tai kopija, ar kur buna su angel ar devil eyes ?

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2011 Sausio 04, 22:16:16 »
nu jo,gal kai kam ir atrodo kad akina.pvz man atrodo kad akina visos galines priesrukines lempos kai privaziuoji arciau is galo.kitam gal ir pazibinciai akina  :-] as tik sakau kad neoriginalus (ne visokie devil ir angel eyes) ta prasme paprastai pirkti xenonai is belenkokios parduotuves ir ideti i normalia lesine lempa neakina(as nekalbu apie tas masina pas kurias dar stiklas ant virsaus stovi su reflektorium kaip c4.)

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2011 Sausio 04, 22:27:20 »
tai kiti ir i golfus senus reflektorinem farom susideda xenonus ir sako mano neakina nes tipo zemyn nuleisti  :-] nors blizgina nakti kaip su swarke, o tas lesis kad yra tai ir visokiu buna "king pau" kur viena i dangu kita i zeme swiecia, todel dauguma kaip ir as vertinam ir toleruojam,  tai kas yra orginalu, todel ir kyla tokios diskusijos  :)

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2011 Sausio 04, 22:32:40 »
as kalbu apie normalias standartines A6 lempas(hella pas mane).tik sis auto isejo is gamyklos be xenonu,o as nusipirkes susidejau,tai db yra zmoniu norinciu irodyti jog jei neoriginalu tai akina ar kazkas panasaus 8:8

Neprisijungęs mindziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2011 Sausio 04, 22:36:03 »
as tau dar karta sakau jog mano neoriginalios lempos su xenoninemis leputemis sviecia lygiai taipat neiskraipydamos spindulio ir neakindamos kitu vairuotoju kaip ir originalios,o viduriai man asmeniskai "dzin" kaip jie atrodo,man svarbu rezultatas  :) ar db aisku  ;)
siuos zodzius netaip supratau, todel ir paklausiau.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 04, 23:18:12 sukūrė mindziux »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2011 Sausio 04, 23:16:18 »
Na ardziau as c4 lempas issivalymui, tai galima ta stikla ir nereflektorini isideti pilnai, pacios lempos konstrukcijoje yra jau kreipianciosios ploksteles... :)

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2011 Sausio 04, 23:22:08 »
todel ir klausiau Evaldo ar yra lempa ardes ir ar zino kas formuoja spinduli.jug lesis skleidzia spilduli,o kreipiancios plokstes ji formuoja kad nesviestu blynais kaip golfe  8:8

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2011 Sausio 05, 07:11:06 »
todel ir klausiau Evaldo ar yra lempa ardes ir ar zino kas formuoja spinduli.jug lesis skleidzia spilduli,o kreipiancios plokstes ji formuoja kad nesviestu blynais kaip golfe  8:8

Apie patį formavimą tau niekas nieko nesakė - sakiau apie pačio lęšio konstrukciją, o į konstrukciją įeina viskas - ir lęšis, ir spindulį fokusuojanti reflektorinė plokštelė, ir t.t. Sakau dar kartą - pasiimk į rankas dvi lempas, paprastą ir xennoninę. Blin tu jas išardyk ir skirumą rasi. Aš gi perdarinėjau rs lempą iš paprastos į xennoninę, kadangi mano xennoninė buvo sudaužytu stiklu, tai viską perdėjinėjau į paprastą, tai patikėk, kiek ten skirtumų. Net pravodkė lempos skiriasi.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2011 Sausio 05, 08:28:28 »
aš biški oftopiko pavarysiu, bet kodėl jūs "xenon" pastoviai čia rašot su dviem n? Viena gi turi būt

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_arc_lamp

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2011 Sausio 05, 09:05:39 »
aš biški oftopiko pavarysiu, bet kodėl jūs "xenon" pastoviai čia rašot su dviem n? Viena gi turi būt

Ant orginalių zenonų lyg ir xennon rašosi :D

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2011 Sausio 05, 17:13:33 »
as dar karta pasikartosiu,jog man dzin kas ten lempos viduje yra ir ar skiriasi ar ne,svarbiausia rezultatas kaip ji sviecia  (+)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2011 Sausio 07, 08:30:45 »

Ant orginalių zenonų lyg ir xennon rašosi :D
tokie jie ir originalūs tada :D