Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: led lemputes  (Skaityta 23306 kartus)

Neprisijungęs Aalgirdas

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
Re: led lemputes
« Atsakymas #50: 2010 Lapkričio 28, 18:44:50 »
Keliu eismo taisyklese yra parašyta,kad negali būti numeris apšviestas mėlynai, pas įsidėjau led'us. bet jie baltai ne mėlynai šviečia , http://rcl.lt/index.php?id=2&lang=lt&begin=0&acc=show&fid=403&pcode=VLL12BA9S/4&pmode=&frame=3 . Daugiau lempučiu su led yra šioje parduotuvėje, galima ir svetainėja rasti. www.rcl.lt

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Gruodžio 02, 14:00:34 »
gal kas zino kur tokiu rasti? nes raso kad sviecia 4000k spalva, manau graziai atrodytu tik kad niekur nerandu  :-{
http://www.ecompleto.com.br/i/fp/24/8790_1.jpg

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Gruodžio 08, 15:40:03 »
Kaip apeiti borto kompa a4 b6, kad nemestu klaidos idejus led lemputes (pailga su 6 ledais) i numeriu apsvietima? (kartais tik uzvedus klaida meta, o kartais viskas gerai).
tik varzu pagalba tai isprendziama?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Gruodžio 08, 15:45:30 »
Man irgi tas klausimas aktualus, tik kad pas mane išvis led nepasileidžia :E

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Gruodžio 08, 15:46:59 »
bent jau pas mane, jeigu ismeta klaida, tai tuomet lemputes uzgesta, bet jeigu uzvestai lempas isjungi ir is naujo ijungi, tuomet uzsidega ir dega

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Gruodžio 20, 13:38:38 »
kuris saugiklis salono apsvietimo? nes dejau lempute , ir kita lempute kuri dege uzgeso , dabar isvis nei viena salono lempa nesviecia

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Gruodžio 20, 14:06:12 »
gal nebespamink per visas temas ? neidomu cia visiems manau kad tau gal nudvese saugiklis, ieskokis pats nete, arba visus is eiles tikrinkis

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Gruodžio 20, 14:31:32 »
kabinasi TA del tu led, tevo c4 prisikabino, mano b5 nesikabino, nesupaisysi. Sako TA darbuotojas kad tas led'as isdegina reflektoriu, nu sakau kad jis negali isdegint, nes visai nekasita jis, bet jis vistiek savo irodineja. Pats vazinejau su led prieki, tai niekas nesikabino, del galo ir niekas nieko, bet led beda ta kad jie 12v, o generas duoda 13v ir daugiau, del to jie perdega, meciau lauk as juos ir sudejau paprastas nes pabodo keist juos. Del galo, kai numerio apsvieimo lemputes i gala jau, pradeda mirkseti, kai pamatys ta diskoteka patruliai, tai buk pasiruoses taa :D Siaip tie kas cia buvo ideje kur aplink daug lempuciu tai neblogas pasirinkimas, gali atstot is vaizdo dienos sviesas :D Tik idomu kaip ilgaamziskumas ju

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Gruodžio 20, 15:31:30 »
kabinasi TA del tu led, tevo c4 prisikabino, mano b5 nesikabino, nesupaisysi. Sako TA darbuotojas kad tas led'as isdegina reflektoriu, nu sakau kad jis negali isdegint, nes visai nekasita jis, bet jis vistiek savo irodineja. Pats vazinejau su led prieki, tai niekas nesikabino, del galo ir niekas nieko, bet led beda ta kad jie 12v, o generas duoda 13v ir daugiau, del to jie perdega, meciau lauk as juos ir sudejau paprastas nes pabodo keist juos. Del galo, kai numerio apsvieimo lemputes i gala jau, pradeda mirkseti, kai pamatys ta diskoteka patruliai, tai buk pasiruoses taa :D Siaip tie kas cia buvo ideje kur aplink daug lempuciu tai neblogas pasirinkimas, gali atstot is vaizdo dienos sviesas :D Tik idomu kaip ilgaamziskumas ju
prie visko dabar kabinejasi, led , xenon, ir t.t  dabar galvojau detis i vidu, bet , kad perdege kazkas kazkur, googlej bandziau ieskoti kuris saugiklis tai neradau.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Gruodžio 20, 15:39:17 »
tau sunku issiimti juos visus ??? ne 3ims valandoms darbo...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Gruodžio 20, 15:49:19 »
policija prie xenon dar neteko girdet kad butu prisikabinusi. Buvau i salona sudejes ledus baltus, raudonus, meciau lauk ta tiurlinga ir sudejau stocka, matyt isaugau  :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Gruodžio 20, 15:51:45 »
policija prie xenon dar neteko girdet kad butu prisikabinusi. Buvau i salona sudejes ledus baltus, raudonus, meciau lauk ta tiurlinga ir sudejau stocka, matyt isaugau  :D

Kabinasi jau, ir gan stipriai...

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Gruodžio 20, 15:52:14 »
tamsu, nieko nesimatys , galvoju gal kas tiksliai zino tai zymiai lengviau butu.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Gruodžio 20, 15:53:38 »
na o kaip rasi ta viena tamsoje.....  :-] pas mane dar sviesu, bet gal kitoje salyje gyveni kad tamsu  ;) na norint visada galima surasti priezasciu... kitas jau senai butu nuejes pasitikrines ir ne vienam ne aciu..

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2010 Gruodžio 20, 15:59:13 »
cia taip pat kai ir vazineji su firmos numeriais, sustabdo, sako ko masinos neregistruoji, nes neturi kaip nubaust, mano kad koks kvailelis atsiras ir issigandes ikis 50imtine.....

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2010 Gruodžio 20, 16:03:41 »
na o kaip rasi ta viena tamsoje.....  :-] pas mane dar sviesu, bet gal kitoje salyje gyveni kad tamsu  ;) na norint visada galima surasti priezasciu... kitas jau senai butu nuejes pasitikrines ir ne vienam ne aciu..
ryt parasysiu kaip sekesi rasti, o gal dar bus kad nesaugiklis tai vapse ziauru bus.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2010 Gruodžio 20, 20:54:07 »
cia taip pat kai ir vazineji su firmos numeriais, sustabdo, sako ko masinos neregistruoji, nes neturi kaip nubaust, mano kad koks kvailelis atsiras ir issigandes ikis 50imtine.....

Tu rimtai negirdėjai apie tai? Jau net reidai vyksta dėl tų xennonų. Nėra ant lempos žymėjimo, apiplovimo - turi baudą :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2010 Gruodžio 20, 21:34:35 »

Tu rimtai negirdėjai apie tai? Jau net reidai vyksta dėl tų xennonų. Nėra ant lempos žymėjimo, apiplovimo - turi baudą :)
girdejau kazka, tai ir KET straipsnis toks jau yra?

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2010 Gruodžio 20, 21:47:05 »
Kokie reidai dar? Parodykite prasau KET straipsni pagal kuri baudzia uz XENON lempas? Jei kazkam policija kniso prota del Xenonu, tai pasakykit, ka jums parase protokole? Cia tuscios kalbos, kazkas kazka girdejo, skaite, mate, bet nei vienas negali duoti patikimu irodymu.

Neprisijungęs Pu6ipun4ik

• Įrašai: 243
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2010 Gruodžio 20, 22:08:19 »
Kokie reidai dar? Parodykite prasau KET straipsni pagal kuri baudzia uz XENON lempas? Jei kazkam policija kniso prota del Xenonu, tai pasakykit, ka jums parase protokole? Cia tuscios kalbos, kazkas kazka girdejo, skaite, mate, bet nei vienas negali duoti patikimu irodymu.
nezinau kaip kam, bet man kai mokiausi vairavimo mokykloje buvo aiskinta biski apie sviesas kokios kur turi buti. Del xenonu tai nezinau ka paraso, bet del tu visokiausiu led juosteliu ir kitu nesamoniu tai girdejau kad paraso "pasalines sviesos" -> kiti pazeidimai 20-40lt, su xenonais irgi kiti pazeidimai butu

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2010 Gruodžio 20, 22:26:34 »
ledais vazineju metai ir nieko ta praejau su ledais nei žodžio nepasake  ;)

o del xnonu tai šiauliose ira volvo vazineja i paprastas lempas susideja xnonus esu mates jau nnnnn kartu  ;) pamiršau pamineti , kad mentai čia taip važineja su xnonais ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 21, 17:54:49 sukūrė Dariuksksksassss »

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2010 Gruodžio 20, 23:04:02 »
O tai gal gali pasakyt kam gamintojas zenklina ant savo faru atitinkamais simboliais ?  :) Kurios nusako kokios lemputes gali buti naudojamos tose farose. O esi mates toki straipsni kad draudziama eksplotuoti techniskai netvarkinga masina toki straipsni ? O techniskai netvarkinga skaitosi tada kai neatitinka gamintojo ar LR numatytu standartu. Cia tipo vietoj faru isidedu puslitrinius slovikus taupanciasias lemputes ir varau i trasa  :) ir kur tu matei toki ket punkta kad negalima su puslitriniais vazinet ?  (h)

Neprisijungęs Rolandziunas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2010 Gruodžio 21, 00:18:19 »
Cia jusu gaunasi gan idomi diskusija :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2010 Gruodžio 21, 00:22:21 »
Cia jusu gaunasi gan idomi diskusija :)

cia pastoviai toks turgus

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2010 Gruodžio 21, 08:55:44 »

Nebūk komikas - jau gal pusmetis yra baudžiama už xennonus tam nepritaikytose lempose. Tai kodėl TA nepraleidžia. Ant tavo žibinto yra surašyta visa litanija, kokios lemputės gali būti naudojamos ir t.t. Straipsnis - Kiti kelių eismo taisyklių pažeidimai. Bauda nuo 20 iki 40lt.