Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: led lemputes  (Skaityta 23305 kartus)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
led lemputes
« Topic Start: 2010 Lapkričio 24, 13:46:35 »
Sveiki, tai vat galvoju isideti tas led lemputes i numerio apvsietima gale.. aisku baltas. kaip su policija? nesikabinetu? ir gal kas esat pirke is ebay, ir galit pasidalinti linkais? aciu.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Re: led lemputes
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 24, 13:59:42 »
trys metai kaip visose mano buvusiose ir esamoje ledai sudeti i nr apsvietima balti ir nks nk nesako :)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 24, 14:10:37 »
Techninėj apžiūroj už tai daugumoj atvejų pasakys, kad ne taip šviečia  :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 24, 14:13:22 »
bet uztat lb gerai apsviecia, ausku jei tos kur vos blizga lemputes tai nepraleis :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 24, 14:51:45 »
Nesvarbu, kaip šviečia - su led nei TA nepraleis, plius patruliai kabinsis, jei norės prisiknisti. Esmė, kad toks apšvietimas yra nenumatytas gamintojo, kaip ir xennonai ir pan. Man kartą autostradoje buvo, kad pasivijo ir dėl led pradėjo lesti smegeninę

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 24, 15:01:10 »
kaip jau sakiau vazineju senai su ledais bet jokio priekasto is patruliu ar dar kazko negirdejau. tad dek ir nesuk galvos... jei ka pasakyk buvo cia taip tai ir vazineju..

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 24, 15:02:18 »
O jie ardo, tikrina? juk būna philipsiniai pažibinčiai, gražiai baltai šviečiantys, irgi les smegenis už šaltą baltą spalvą? :)

Ir nesuprantu pasakymo, ne tokie kokius gamintojas numatė;
jeigu bukai kaip biurokratui žiūrėti, tai gautusi, kad aparto tokio brand'o su kokio lemputėmis riedėjo audinė nuo konvejerio, nė negali būti :)
jokių narva, jokių RACE, jokių xTreemee...

O spalva - balta, viskas tvarkoj, tik šiek tiek skiriasi spalvos temperatūra (cold white), ko ir reikalauja įstatymai.
Per TA beje irgi atkreipė į tai dėmesį, bet pasakiau kad jos baltai šviečia, ir tarp geltonų žvakelių jos atrodo melsvos, nors tokios net nėra.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 24, 15:05:16 »
O kai yra xennonai, policija juos irgi ardo ar pan? Nepasiverskit į durnius ir kitų tokiais nelaikykit ;) Jie tokie pat kaip ir mes ir puikiai mato, kas kaip. Ne aš taip sugalvojau, kad negalima, tiesiog tokia sistema

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 24, 15:08:51 »
numeriuose db kas antra masina su ledais ir nk nestabdo, galit neurt cia, kiti su zaliom ar neoninem vos sviecianciom vaziuoja ir nesuka galvos... o cia viskas ok buna su baltais. jei jau ir sustabdo tai reik tik nesokt i aki o nrml pakalbet su policija, jie irgi zmones ir tokius pat ledus i savo auto deda.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 24, 15:11:49 »
Aš sakau, kad mane netgi pasivijo magistralėje iš paskos ir sako, kad lemputes pasikeisk, nes esi susidėjęs nesertifikuotas/nenumatytas gamintojo. Ne veltui su jomis ir TA nepraleidžia.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 24, 15:14:27 »
tai kdl mane nestabdo nkd nors pries policija daznai vaziuoju? cia taip gal pasitaike ir viskas, siaip gali tau pasakyt, bet...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 24, 15:15:58 »
Kaip jau ir minėjau - su jais jiems bus pretekstas prie kažko prisikabinti, jei ilgai nevalgę bus. Man irgi per visą karjerą vienas toks atvejis tebuvo, bet sakau, kaip yra ;)

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Lapkričio 24, 16:07:10 »
nu as noriu deti tik baltas, tai manau daug problemu nebus, ir viduj dar jas isideti, nes dabar sviecia geltonai :D kiek dabar lietuvoj kainuoja 1 lempute led?
ebay ziuriu tai idomiai, 1$ tai 10$..

Neprisijungęs neriuz

• Įrašai: 354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Lapkričio 24, 16:33:25 »
Iki siolei vazinejau su led apsvietimu numeriams, niekada neprisikabino delto.
Ir i dabartine taipogi planuoju deti led. Visgi grazesnis vaizdas...

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Lapkričio 24, 18:33:05 »
Iki siolei vazinejau su led apsvietimu numeriams, niekada neprisikabino delto.
Ir i dabartine taipogi planuoju deti led. Visgi grazesnis vaizdas...
kur ir po kiek pirkai?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Lapkričio 24, 18:41:09 »
Mane irgi domintu kokius butent ledus det reiktu? Juciu is vieno diodo nieko gero nebutu... Ir gal kas esat isideje tuos Philips blue vision i numeriu apsvietima, kaip sviecia?

Neprisijungęs warning

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Lapkričio 24, 19:28:25 »
http:/http://cgi.ebay.com/Dome-8-LED-Car-Interior-Bulb-Lamp-Light-39mm-White-12V-/330491408667?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2d2b11b
nu kaip tokia i numerius?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Lapkričio 24, 19:30:11 »
O jie ardo, tikrina? juk būna philipsiniai pažibinčiai, gražiai baltai šviečiantys, irgi les smegenis už šaltą baltą spalvą? :)

Ir nesuprantu pasakymo, ne tokie kokius gamintojas numatė;
jeigu bukai kaip biurokratui žiūrėti, tai gautusi, kad aparto tokio brand'o su kokio lemputėmis riedėjo audinė nuo konvejerio, nė negali būti :)
jokių narva, jokių RACE, jokių xTreemee...

O spalva - balta, viskas tvarkoj, tik šiek tiek skiriasi spalvos temperatūra (cold white), ko ir reikalauja įstatymai.
Per TA beje irgi atkreipė į tai dėmesį, bet pasakiau kad jos baltai šviečia, ir tarp geltonų žvakelių jos atrodo melsvos, nors tokios net nėra.

O tai tipo neardzius neina patikrinti ar ten led ar paprasta, ikaista ta lempute labai greitai  :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Lapkričio 24, 20:23:25 »
a4 as tai dejau 4 diodu ten tokia ilga lempute statosi kaip salone apsvietimo, vnt 10lt lemonoj. o vieno diodo tarkim i b4 kur tinka tai nk nesviecia tai policija tikrai kibtu.

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Lapkričio 24, 21:01:13 »
Kas jums pasake, kad negalima deti lediniu lempuciu, pagal kokia specifikacija jos netinka? Durkit pirstu i si teksta!
Pas mane ir numeriuose ir gabarituose idetos naujoviskos LED lemputes. Karta pareigūnas buvo sustabdes, prieina prie lango ir sako pas tave lempa nedega desine, islipau is masinos ir ijugiau jam ispradzio gabaritus, pasake neblogos LED lemputes, gerai sviecia, net trumpu galima nedeti. Poto ijugiau artimasiais (XENONus) negamiklines. Viskas dega, pasake, atsiprasau ir palinkejo gero kelio.

Pagal koki KET straipsni gali bausti tarkime uz LED lemputes numeriuose?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 24, 21:03:41 sukūrė Vovacka »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Lapkričio 24, 21:26:19 »
Kas jums pasake, kad negalima deti lediniu lempuciu, pagal kokia specifikacija jos netinka? Durkit pirstu i si teksta!
Pas mane ir numeriuose ir gabarituose idetos naujoviskos LED lemputes. Karta pareigūnas buvo sustabdes, prieina prie lango ir sako pas tave lempa nedega desine, islipau is masinos ir ijugiau jam ispradzio gabaritus, pasake neblogos LED lemputes, gerai sviecia, net trumpu galima nedeti. Poto ijugiau artimasiais (XENONus) negamiklines. Viskas dega, pasake, atsiprasau ir palinkejo gero kelio.

Pagal koki KET straipsni gali bausti tarkime uz LED lemputes numeriuose?

O tai pagal kokį baudžia dėl xennonų neorginalių?
Bėje, kokios ten lemputės pas tave? Gal naujos kartos ledai? Galėtum foto gal? Bėje, 5w jos ar 10w pas tave?

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Lapkričio 24, 21:41:37 »
Tai uz ksenonus negali bausti, masina parejusi technikine, reiskia ji yra sektifikuota lietuvos keliams  ;) O musu jau "tiuningai" yra kitas klausimas. Pareigunas neturi teises is akies ar is savo kazkokiu ziniu, pasakyti, kad tai netinkama lempa. Mashina turi patikrinti specialitas, kur turi sertifikuotus itasus. Kitaip tariant tai Regitros darbuotojas. O registros darbotojai nestabdo automobiliu  ff

Is Ebay emiau tokias 5 W visos:

Pirkaus is siu pardaveju per eBay:
http://myworld.ebay.ie/gadgetskingdom
http://myworld.ebay.ie/kennethstore88

Renkantis gabaritu lemputes, reikia ziureti i forma, lempuciu issidestymas gali buti kitos, Gali buti problemu istraukiant lempute argal, as su dildele kampus siek tiek suapvalinau. Bet sakau, yra ivairiu formu kempu skaicius irgi gali buti ivairus. Spalvu irgi ivairiu gali buti. Ketinu dar posukius nusipirkti.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 24, 21:45:26 sukūrė Vovacka »

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Lapkričio 24, 21:44:43 »
speju mokejai daugiau uz cia ? o gavai ta pati....
Ateiciai
http://www.dealextreme.com/products.dx/category.712

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Lapkričio 24, 21:52:47 »
įspėjimais paprastai apsiriboja, manau kaip kad nešviečianti lemputė būtų vertina. t.y. turi važiuoti iki artimiausios parduotuvės/degalinės ir pasikeisti į tinkamas. Bet kaip Evaldas minėjo - tai tik pirmas kabliukas alkaniems mentams :)

Dėl įstatymų:
Gal kas rimtai esatę užtikę tai nurodančius įstatymų/taisyklių punktus, nes praeitos savaitės paieška - nedavė rezultatų.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Lapkričio 24, 21:55:20 »
taip pas mane.