Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: led lemputes  (Skaityta 23823 kartus)

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Re: led lemputes
« Atsakymas #75: 2010 Gruodžio 22, 11:04:43 »
Vistiek manau, kad del vieno minuso (ale akina), neverta uzdrausti HID sviesa, jeigu jie neoriginaliai istatyti i lempas bent su linzemis.
Pas mus Lietuvoje dar pastebejau, jei kazkas turi originalius xenonus, visada stengiasi irodyti, kad pas kitus to negali buti...  Oo)
Man tarkime visai netrukdo Xenonai, gal tik kartais siutina, kai susideda HID i priesrunikius ir trumpasias ir vaziuoja su visom iskarto, bet cia pagrinde jaunimas taip vazineja, ka tik gaves v.pazymejima. Ir diena ir nakti su vosom ijungtom farom.
Tai as irgi manau del vieno minuso akina, nereiketu bausti zmoniu kurie nepersijungia ilguju sviesu i trumpas. prasilenkiant. Tada vazineciau visa laika su ilgom(ale tipo akintu mano silpnos geltonos lempos)  :D :D :D :D :D Cia susidariau isvada pagal tavo pasakyma...
P.S jei tu man taikei orginalius xenonus, tai pas mane ju nera  :) net priesrukiniu nejungiu... Nors ir kaip tai madinga...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 22, 11:07:21 sukūrė Audi110kw »