Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LED  (Skaityta 19320 kartus)

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
Re: LED
« Atsakymas #225: 2009 Liepos 15, 07:11:38 »
Na ka dar paeksperimentavau ir sudeginau plata  :-] :-] :-] . Kazka busiu apsiskaiciaves. Na Reiks perziuret viska is naujo.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2009 Liepos 15, 08:10:14 »
reikes atlikti paieska, nes vakar prasilenkiau Vilniuje su VW passat B3, i kurio priekinius zibintus bachurelis susidejes led platas (pro kuriu stiklus aiskiau matosi plata nei diodo sviesa) :D Gal but bus kur patalpines vaizdu :D

Neprisijungęs Egas

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2009 Liepos 15, 12:14:23 »
Gal kas matet kaip atrodo i Audi90q buferi,kur zemiau priesrukines pailgos lempos yra ir i jas ideta butu led juostele per visa ilgi ju? Neatrodytu lievai?

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2009 Liepos 15, 13:36:24 »
Skonio reikalas. Man asmeniskai negrazu  (!?)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2009 Liepos 15, 13:39:17 »
Jeigu su standartiniu stiklu, tai nieko ypatingo nepamatysi :) O be to tai turi buti suderinta su visa automobilio isvaizda ;)
Turi omeny juos pajungti kartu su pazibinciais?
siaip, nezinau ar tai labai svarbu, juk ten nuo H3 lemputes stiklas stipriai ikaista, ar LED juosteles ten neprades svilti/lydytis ar kitaip naikintis :)
vazineja Vilniuje pacanas su A6 c4 raudonu avantu, uzsidejas tas pigovas juosteles ant apatiniu groteliu :D nu taip gailiai atrodo, kai nuo antro gal pradeda "puosti" masina :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 15, 13:41:03 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2009 Liepos 15, 13:42:23 »

Jeigu su standartiniu stiklu, tai nieko ypatingo nepamatysi :) O be to tai turi buti suderinta ;) Turi omeny juos pajungti kartu su pazibinciais?
siaip, nezinau ar tai labai svarbu, juk ten nuo H3 lemputes stiklas stipriai ikaista, ar LED juosteles ten neprades svilti/lydytis ar kitaip naikintis :)
vazineja Vilniuje pacanas su A6 c4 raudonu avantu, uzsidejas tas pigovas juosteles ant apatiniu groteliu :D nu taip gailiai atrodo, kai nuo antro gal pradeda "puosti" masina :D

Vilniuj esu mates B4 sidabrini sedana, taip pat prie groteliu apacioj su juostom, tai ne koks vaizdas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2009 Liepos 15, 13:48:37 »

Jeigu su standartiniu stiklu, tai nieko ypatingo nepamatysi :) O be to tai turi buti suderinta ;) Turi omeny juos pajungti kartu su pazibinciais?

Vilniuj esu mates B4 sidabrini sedana, taip pat prie groteliu apacioj su juostom, tai ne koks vaizdas
yra yra... daug... ir ne tik audi :V bet tai ka jam padaryti, sakys "a man graz, nepatink nezek" :D vaziuotu su kabrio tai bent pendeli per pakausi ivarytum :D db, grieztas siustrias rozas nutaise, vaziuoja, ir galvoja jog su ledjuostem ju zveriukui daugiau nieko netruksta :D :D :D

Neprisijungęs Egas

• Įrašai: 344
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2009 Liepos 15, 18:29:24 »
Svarbiausia,kad deretu prie masinos,o kai abile ideta,tai nekas manau.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2009 Liepos 15, 21:25:33 »
Na ka dar paeksperimentavau ir sudeginau plata  :-] :-] :-] . Kazka busiu apsiskaiciaves. Na Reiks perziuret viska is naujo.
Gal man kaip zalesniam elektroschemose gali paaiskinti apie stabilizatoriu, kuri tu prijungei? koks? kiek? kaip? is kur? po kiek? :)

Neprisijungęs Žora

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2009 Liepos 16, 07:14:53 »
Gal man kaip zalesniam elektroschemose gali paaiskinti apie stabilizatoriu, kuri tu prijungei? koks? kiek? kaip? is kur? po kiek? :)

Pats as zalias tai va eksperimentuoju. O info gali pasiskaitinet Elektronika.lt forume as ten ziurineju. Gal ir netoki stabilizatoriu pasirinkau, na bet vis kazka i prieki judu. Pirkau RCL'e. L200 . Ten ir PDF'as yra datasheetas su schemom.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Birželio 09, 02:36:36 »
Gal kas zinote kur gauti Lietuvoje RED-ORANGE spalvos LED'u? :) ne 1w, bet tinka manzesnieji 5mm, flux'ai ir panasus.

Neprisijungęs xoom

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Birželio 13, 19:09:05 »
Bandziau sitaip:

8LED po 1W

paprasta H1 55W halogenine lempute per lesi

8LED bet ne visu pajegumu apie 5W sviecia.. beto matosi atskiri spinduliai :)

Neprisijungęs ram@

• Įrašai: 133
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2010 Gruodžio 06, 21:00:44 »
o tai kaip cia su trumpom ir ilgom ar cia pas tawe gaunasi tik trupos? ir kaip matomumas geras su siais diodais ? :)