Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: langu apiplovimas  (Skaityta 3585 kartus)

Neprisijungęs peliens

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
langu apiplovimas
« Topic Start: 2010 Rugpjūčio 08, 22:24:37 »
sveiki,

a4 95' staiga nustojo veikti langu apiplovimo varikliukas. Ar jo saugiklis yra bendras su valytuvais? ar stovi atskiras?

Neprisijungęs ukacaka

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Re: langu apiplovimas
« Atsakymas #1: 2010 Rugpjūčio 09, 19:25:28 »
Valytuvai veikia ar ne, kai myžtuką įjungi?
Kai myžtuką jungi, 12V ant pompos motoriuko atsiranda?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugpjūčio 09, 21:11:39 »
Valytuvai veikia ar ne, kai myžtuką įjungi?
Kai myžtuką jungi, 12V ant pompos motoriuko atsiranda?
Klausimai ne i tema.Kad valytuvai dirba,tai aisku nes zmogus situo nesiskunde,o 12 v ant apiplovimo varikliuko ne kiekvienas a4 savininkas mokes pamatuoti.Tiesiog reikejo paaiskinti,kad atskiro saugiklio nera,ir jei nesigirdi apiplovimo varikliuko duzgimo,reiskia jam kapiec.Daznas gedimas audinese,kitu netaisau.

Neprisijungęs ukacaka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugpjūčio 10, 21:37:13 »
Varikliukas gali neburgzti ne tik tada, kai jam, kaip sakote, kapiec. Varikliukas gali neburgzti, jeigu ant jo gnybtų nėra 12V. O 12V gali nebūti, pavyzdžiui, jeigu nulūžęs laidas, apsioksidavę kontaktai arba kur nors nedakišta jungtis ir tt ir tt. Labai lengva patikrinti, padavus 12V tiesiai nuo akumuliatoriaus.  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 10, 21:39:21 sukūrė ukacaka »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugpjūčio 11, 00:55:05 »
Varikliukas gali neburgzti ne tik tada, kai jam, kaip sakote, kapiec. Varikliukas gali neburgzti, jeigu ant jo gnybtų nėra 12V. O 12V gali nebūti, pavyzdžiui, jeigu nulūžęs laidas, apsioksidavę kontaktai arba kur nors nedakišta jungtis ir tt ir tt. Labai lengva patikrinti, padavus 12V tiesiai nuo akumuliatoriaus.  :)
Ai, baik nesamones varinet.

Neprisijungęs ukacaka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugpjūčio 11, 06:19:27 »
Kurioj vietoj aš parašiau nesąmonę?
Klausyk, Toto, kodėl esi toks piktas? Žmogus uždavė forume klausimą, man šis bei tas patapo neaišku, paprašiau papildomos informacijos. Tu, vietoj to, kad pateiktum kokį nors racionalų siūlymą, puoli kritikuoti mano klausimus. Pats nieko protingesnio negali patarti, kaip tik keisti apiplovimo varikliuką. Tu ką, per ekraną matai, gali žmogus pasimatuoti įtampą ant kontaktų ar ne? Mes juk nežinom, kodėl jis neveikia, todėl ir patariau paduoti 12 V tiesiai ant klemų. Jeigu neveikia, ok, gedimas aiškus. Jeigu veikia, kapstom toliau interneto pagalba. O sugebės žmogus tą padaryt ar ne, tai jau jo reikalas.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 11, 06:36:02 sukūrė ukacaka »

Neprisijungęs sriegis

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugpjūčio 11, 07:50:13 »
Mes juk nežinom, kodėl jis neveikia, todėl ir patariau paduoti 12 V tiesiai ant klemų. Jeigu neveikia, ok, gedimas aiškus. Jeigu veikia, kapstom toliau interneto pagalba.
Geras patarimas.  ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugpjūčio 11, 10:05:18 »
Kurioj vietoj aš parašiau nesąmonę?
Klausyk, Toto, kodėl esi toks piktas? Žmogus uždavė forume klausimą, man šis bei tas patapo neaišku, paprašiau papildomos informacijos. Tu, vietoj to, kad pateiktum kokį nors racionalų siūlymą, puoli kritikuoti mano klausimus. Pats nieko protingesnio negali patarti, kaip tik keisti apiplovimo varikliuką. Tu ką, per ekraną matai, gali žmogus pasimatuoti įtampą ant kontaktų ar ne? Mes juk nežinom, kodėl jis neveikia, todėl ir patariau paduoti 12 V tiesiai ant klemų. Jeigu neveikia, ok, gedimas aiškus. Jeigu veikia, kapstom toliau interneto pagalba. O sugebės žmogus tą padaryt ar ne, tai jau jo reikalas.
Taigi tai dazniausiai pasitaikantis gedimas-varikliukas neduzgia,atskiro saugiklio nera.Reiskia blogas varikliukas.o kad prie jo prieit,reikia biski pasikrapstyti.Nu dar gali buti laidas prie varikliuko fiskes nupuves,bet cia is fantastikos srities.

Neprisijungęs sriegis

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugpjūčio 11, 19:20:09 »
Taigi tai dazniausiai pasitaikantis gedimas-varikliukas neduzgia,atskiro saugiklio nera.Reiskia blogas varikliukas.o kad prie jo prieit,reikia biski pasikrapstyti.Nu dar gali buti laidas prie varikliuko fiskes nupuves,bet cia is fantastikos srities.
Šiaip ar anaip, iki varikliuko vis tiek reiks dasikrapštyt ir čia jokios fantastikos negali būt. Dasikapstai, pažiūri ar burzgia ant tiesioginio ir darai išvadas. ;)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugpjūčio 11, 19:50:50 »
Šiaip ar anaip, iki varikliuko vis tiek reiks dasikrapštyt ir čia jokios fantastikos negali būt. Dasikapstai, pažiūri ar burzgia ant tiesioginio ir darai išvadas. ;)
O jums neatrodo,kad temos autorius senai pasikeite varikliuka?

Neprisijungęs peliens

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugpjūčio 11, 22:12:21 »
nepasikeite :) vis nerandu progos patikrint ar ateina srove.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugpjūčio 11, 22:29:04 »
nepasikeite :) vis nerandu progos patikrint ar ateina srove.
o O,tai visai nesvarbu.Vaikuciams bus galimybes toliau vystyt tema.O tu, kai pasikeisi varikliuka,pranesk visiems,nes diskusijas iki nauju metu varys.

Neprisijungęs peliens

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Rugpjūčio 12, 20:29:38 »
na iki nauju nebeteks :) problema buvo varikliuke, pasikeiciau - viskas ok!

Neprisijungęs Alfredas.64

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Rugpjūčio 22, 23:34:22 »
Regis ir pas mane atsirado panasi problema - valytuvai dirba, taciau skyscio nepurskia. Reikes tikrinti varikliuka

Neprisijungęs peliens

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Rugpjūčio 22, 23:54:15 »
tanagroj uz varikliuka 18 lt suplojau

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Rugpjūčio 23, 17:25:34 »
tanagroj uz varikliuka 18 lt suplojau
Suplojau-cia daug ar mazai.Kitaiskas apie 15lt.,naudotas be daviklio apie 30 lt.

Neprisijungęs peliens

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Rugpjūčio 25, 10:07:54 »
na as tikejau kad daugiau kainuos

Neprisijungęs Alfredas.64

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Rugpjūčio 26, 19:58:43 »
Kaltininkas buvo vis gi varikliukas - pakeiciau ji ir problemos neliko. Uz naudota varikliuka sumokejau 20 Lt

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Spalio 15, 08:58:11 »
pas mane ta beda atsirado, isemiau varikliuka, tikrinau, veikia, tikrinau laidus, rodo ateina apie 1volta, manau beda bus rankenelej, valytuvai veikie, saugiklis geras, rele taip pat valytuvu gera.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 15, 09:32:26 »
pas mane ta beda atsirado, isemiau varikliuka, tikrinau, veikia, tikrinau laidus, rodo ateina apie 1volta, manau beda bus rankenelej, valytuvai veikie, saugiklis geras, rele taip pat valytuvu gera.

Jeigu patraukus rankenele , kad purkstu ir valytuvai suveikia, tai rankenele gera, ji signala paduoda, bus laidai nupuve, jeigu nesuveikia, tai tik rankenele.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 15, 17:30:10 »

Jeigu patraukus rankenele , kad purkstu ir valytuvai suveikia, tai rankenele gera, ji signala paduoda, bus laidai nupuve, jeigu nesuveikia, tai tik rankenele.

tai tik tokia minti ir turiu. Rytoj nusimato grazaus pasikrapstymo

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Balandžio 05, 11:26:32 »
na man labai idomu kaip diesel_power pavyko issprest sia problema. nes pas mane lygai tas pats valytuvai veikia o varikliukas nesudirba, bet jis geras, nes buvau isemes ir tikrinau tiesai ant akumu tai veikia. o nuo rankeneles i fyske srove neateina. kiek matosi laidas tai geras nenupuves nenugrauztas 

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Balandžio 06, 13:24:27 »
o gal kas zinot gal rele kalta? o kuri ji yra?