Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kur yra A6 (C5) kondicionieriaus ventiliatoriaus fiškė?  (Skaityta 13454 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
na pajungem kompa rodo kad neveikia kompresoriaus voztuvas neijungia ,bet kada pajungiu i voztuva srove pradeda veikt ,sistema uzpildyta viskas sandru,sendien pabandziau idet kita valdymo bloka klimos issyk uzdega esp lempute nors to bloko skaiciai atitinka bet mano gale dvi raides o ten viena ,tai reiktu ieskot bloko kad atitiktu skaiciai ir raides

Čia jau gaunasi kantrybės išbandymas :-],kiek rašyti tas pačias žinutes? Ką būtent parodė kompas,koks slėgis sistemoje, per output test paleidžia siurblį,kokią klaidą nuskaitėte?

Neprisijungęs juliusa

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
Čia jau gaunasi kantrybės išbandymas :-],kiek rašyti tas pačias žinutes? Ką būtent parodė kompas,koks slėgis sistemoje, per output test paleidžia siurblį,kokią klaidą nuskaitėte?
kompas rodo kad neveikia voztuvas kuris paleidzia kondicionieriu ta  rode kurie uzpilde ir pas kita rodo kadneveikia voztuvas .

Neprisijungęs baikeris89

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. turiu tokia beda beveik visai nesaldo kondicionierius.prijungus freono pildymo aparata ir ijungus kondicionieriu griztamo slegis labai didelis. rodo vos ne 6 bar meistras sake turi butu tik 2 bar.gal kas turi minciu del ko taip yra? Audi a6 2,5tdi 2002m.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. turiu tokia beda beveik visai nesaldo kondicionierius.prijungus freono pildymo aparata ir ijungus kondicionieriu griztamo slegis labai didelis. rodo vos ne 6 bar meistras sake turi butu tik 2 bar.gal kas turi minciu del ko taip yra? Audi a6 2,5tdi 2002m.

O "meistras" minciu neturi,tik slanga prijungt moka? Reiskias geri meistrai aplink (y)

Neprisijungęs baikeris89

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
tas"meistras" ne vien tik kondicionierius pildo ir ne masinas taiso. sake gali but siurblys kondicionieriaus.klausiu cia nes gal kas zn kdl toks didelis slegis.ar tikrai del siurblio gali buti?

Neprisijungęs juliusa

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
sveiki dar as jum krusu prota del kondicionieriau sendien vel pajunge diagnostika 
rodo kad neveikia voztuvas  nera maitinimo slegis 7bar, prieto paties tepalo lygio temperaturos dviklis irgi rodo nera maitinimo.kur ieskot kompas nerodo .dovanokit uz nervu tampyma.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, jei šaldo ant laisvų silpniau arba išvis nustoja, o važiuojant šaldo gerai ką kaltinti? Ventiliatorius sukasi, pas mane jų tris, vienas su termomova, du elektriniai,  iš kurių vienas iš priekio toks vaizdas, kad būtent kondicionieriui skirtas. HVAC rodo tik vieną klaidą, oro kokybės daviklis neveikia, jis manau nelabai gali įtakoti šaldymą? Tikrinti freono kiekį?

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Sveiki, jei šaldo ant laisvų silpniau arba išvis nustoja, o važiuojant šaldo gerai ką kaltinti? Ventiliatorius sukasi, pas mane jų tris, vienas su termomova, du elektriniai,  iš kurių vienas iš priekio toks vaizdas, kad būtent kondicionieriui skirtas. HVAC rodo tik vieną klaidą, oro kokybės daviklis neveikia, jis manau nelabai gali įtakoti šaldymą? Tikrinti freono kiekį?
Pats pauklausiau, pats ir atsakau, jei papildomas ventiliatorius neįsijungia, vistiek kondicionierius veiks, bet iki tol kol slėgis užkils ir atjungs, važiuojant radiatorius ac aušinasi ir kondicionierius veikia puikiai.
Kitas klausimas ar įmanoma jį sutvarkyti? Įmanoma ištraukti nenuėmus priekio?

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kaip pas tave nzn, bet ant 1,9 tdi gan nesunkiai issitraukiau ta ventiliatoriu, nu siektiek apsibraizes rankas :D   ir laida jei tempt orginaliai kaip buvo per apacia biski pasiknist reikia, as net apsauga buvau nusiemes. Tevukas sau tai per virsu pratempe itvirtino ir tiek.. Siaip kiti tvarkesi, sako ardosi tvarkosi, bet uzsiimt reikia,nes siaip jis ten toks kaip ir uzpresuotas visas  :A

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Imanoma,angliukus pasikeisi ir vel veiks kuris laikas,nes kolektorius padiles nevaikiskai jau buna,paskutinis siemet ardytas atrode taip:

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
Tai tada turbūt naujas geriau?
Gal žinai kur angliukus galima įsigyti tinkamus šiam ventiliatoriui?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Ten kur prekiauja angliukais starteriams,generatoriams ir t.t. vistiek privedinet reiks,kad iskart idealiai tiktu vargu ar gausi.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
audi a6 c4 2.8 142kw klausimas toks.Kiek kartu jus pildot sistema freonu?uztenka sezonui ar ne?aisku labai tiksliai sunku nusakyt,nes kiekvienas ji skirtingai naudoja.Pvz as papildziau sistema geguze.Birzeli buvau ijunges kelis kartus,liepa pravazinejau kiek daugiau,o va atejus rugpjuciui sistema jau nebesaldo  :V klima ijungia,ventiliatorius sukasi,bet salto oro nera.Liepos pabaigoj buvo taip ,kad salde jau silpniau,kartais budavo vel viskas ok  :-) pirma masina su kondiske tai idomu ar uzteks tik papildyt ar reiks ieskot ,kad kas pc pajunktu  :-)

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Pilnai uzpildyta sandari,tvarkinga sistema turi laikyti kelius metus net intensyviai naudojant.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
aisku tada,reiks pirma pasijunkt pc jei nieko neras,turbut tada reiks tikrint sandaruma  :V o jei pasirodytu ,kad sandarumas geras,tada reiskias  nepripilde pilno freono?kiek telpa gal zinai y tokia audine?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Tmax gal uzsiimi tu ventiliatoriu remontu ? Man vel pakeistras pradejo kaukt,sokinet ir t.t. :D prasosi remonto  :D

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Tmax gal uzsiimi tu ventiliatoriu remontu ? Man vel pakeistras pradejo kaukt,sokinet ir t.t. :D prasosi remonto  :D

zinok ir kuo as tik neuzsiimu,dabar ir deze vienai nuimta,smagratis bus keiciamas,kitai paskirstymo dirzas papiltas,treciai peciuka reiks trauk,nes leidzia,ir cia...po darbo  ff
o kad po remonto pradejo vel kalatotis tai vezk pas tvarkei,kazkas netaip padaryta,kad ir kreivom rankom surinktas,turetu kazkiek pagyvent :)

dekui plius minus kazkas apie 700?

C4 ar C5 tau idomu? nes jei C4,tai ana talpesne 1100gr.+-50

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį

zinok ir kuo as tik neuzsiimu,dabar ir deze vienai nuimta,smagratis bus keiciamas,kitai paskirstymo dirzas papiltas,treciai peciuka reiks trauk,nes leidzia,ir cia...po darbo  ff
o kad po remonto pradejo vel kalatotis tai vezk pas tvarkei,kazkas netaip padaryta,kad ir kreivom rankom surinktas,turetu kazkiek pagyvent :)

C4 ar C5 tau idomu? nes jei C4,tai ana talpesne 1100gr.+-50

c4,dekingas uz info,tai cia dar daugiau telpa tai manau kokia 2 metus turetu tarnaut :V o ne menesi laiko :V

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
T max, neremontuotas jis pas mane dar, tiesiog is sroto paemiau. Nelabai net zinau kai galutinai pareis kam cia paduot siauliuose tvarkyt, nes speju visi isip*sines, netvarkomas ir pan. Tai nebeda ir panevezys, jei prireiktu suremontuotum ? :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Pats pauklausiau, pats ir atsakau, jei papildomas ventiliatorius neįsijungia, vistiek kondicionierius veiks, bet iki tol kol slėgis užkils ir atjungs, važiuojant radiatorius ac aušinasi ir kondicionierius veikia puikiai.
Kitas klausimas ar įmanoma jį sutvarkyti? Įmanoma ištraukti nenuėmus priekio?     
www.audiklubas.com/forumas/patarimai-esant-garaze/a6-c5-kondicionieriaus-ventiliatoriaus-gedimo-tvarkymas-(patarimas) va kazkada dariau visai nesunkiai ardosi

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
T max, neremontuotas jis pas mane dar, tiesiog is sroto paemiau. Nelabai net zinau kai galutinai pareis kam cia paduot siauliuose tvarkyt, nes speju visi isip*sines, netvarkomas ir pan. Tai nebeda ir panevezys, jei prireiktu suremontuotum ? :)

Nevisada verta juos tvarkyti,jei pareje guoliai,angliukai ir dar kolektorius vos gyvas,tai imi nauja Hella uz +- 150-180 LT ir vaziuoji.Tik atidarius vidurius galima isvadas daryt verta toliau lyst ar i siuksliu deze.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Nevisada verta juos tvarkyti,jei pareje guoliai,angliukai ir dar kolektorius vos gyvas,tai imi nauja Hella uz +- 150-180 LT ir vaziuoji.Tik atidarius vidurius galima isvadas daryt verta toliau lyst ar i siuksliu deze.

kur cia tokios kainos, intercars 800 litu uzprase :think: tas kondisino kur is prieko stovi

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
is priekio neteko susidurt,jis kiek maciau is a6-c5 tik pas s6 4,2 ir 2,7 TT stovi,cia rasau apie standartini A4,a6,passato b5 kur is variklio puses,salia termomovos.

o kas,neveikia? gal irgi tik angliukai nudilo?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugpjūčio 07, 00:11:35 sukūrė T-max »