Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kur gaudo pikselius?  (Skaityta 10748 kartus)

Neprisijungęs edgaruxxx

• Įrašai: 106
    • Žiūrėti profilį
Re: kur gaudo pikselius?
« Atsakymas #50: 2009 Rugpjūčio 08, 23:24:03 »
o ka pasakysi apie peza,ar koki subaru.Visos masinos yra vienodos,nes turi 6 tekinius:4 ratus,zapaske ir vaira.O toliau... olia lia.

as tik kaip pavyzdi parasiau ta mersa ,kad gal imanoma sutaisyti,sutinku ,kad ir su pacia ta aude tik su kitu modeliu gali but problemu,butu idomu suzinoti,ar juos taiso isvis  :V o keisti prasau kiek nori yra http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350225964742  82 eurai  :D :P

kondras

• Svečias
« Atsakymas #51: 2009 Rugsėjo 01, 18:37:58 »
pats susiduriau su sia problema ir pasirodo kad cia yra labai silpna audziu vieta. Kiek zinau dar is anglu parvarytose masinose daugiau sveiku ekranu papuola (gal del mazesnio temperaturos skirtumu), bet ir tuos greitai isperka, o Lietuvoj tai tikrai retai pas ka idealiai rodo. chiptuning'e aiskino, kad audiniu neremontuojami (ir ne vien jie taip sake). Naujas su pakeitimu kainuoja 450Lt. Siuo metu ju nera. Zodziu uz protinga kaina sunku gauti  :(  Is ibejaus kazkaip bijau siustis, vdrug netiktu ar kazka...Jei kas pramusit kokius kontaktus kas gali sutvarkyt rasykit... Aciu
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 01, 18:44:12 sukūrė kondras »

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Rugsėjo 03, 13:45:39 »
Jei dingsta pixeliai, tai ne pacio LCD ekrano problema. Problema yra "šleife" (daugiagyslis laidas) kuris prilituotas prie LCD ekrano kontaktu. Posto gale rasite nuoroda, kur rasyte aprasyma, kuriame paaiskita kur ir kas ten nesikontaktuoja. Pataisyti sujungimus tikrai galima bet tai juvelirinis darbas. Galima bandyti su specialiu fenu perlituoti kontaktus. Galima specializuotose galmyklose paprasyti kad perlituotu shleifa (Rusijoje taip pradejo daryti), pas mus gamyklu nera  :V

Kaip kazkas cia paminejo, kai salta, tada ekranelis daug geriau rodo. Tai tiesa, pas mane irgi daug geriau pradeda rodyti. Mano manymu tai atsitinka todel, kad ekranelis yra prispaustas "remeliu" kuris yra is metalo (galite pamatyti ta remeli 3 pdf failo puslapyje). Kai salta, remelis susitraukia, del fizinio metalo savybiu  ?!?, to pasekoje geriau prispaudziami ekranelio ir sleifo kontaktai.

http://rapidshare.com/files/275063003/Audi_A3_8L_Dash_Display_Dead_Pixel_Repair.pdf
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 06, 20:47:17 sukūrė Vovacka »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Rugsėjo 03, 17:31:55 »
vovacka dave gera minti del skydelio lcd kuris pradeda prastai rodyti kai susyla. Nes pas mane kai salta, buna po nakiies pvz zime ateini i masina tai idealiai rodo.

kondras

• Svečias
« Atsakymas #54: 2009 Rugsėjo 03, 23:10:31 »
gal kas bandet patys remontuotis?.. pavyko nepavyko?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Rugsėjo 04, 13:00:20 »
ant dienu bandysiu ardytis spidika, papasakosiu rezultatus.

Neprisijungęs Vovacka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Rugsėjo 06, 20:50:04 »
Ir as bandysiu, kai bus daugiau laiko. Specialus irankiai yra, tad reikes tik kantrybes ir kruopstumo (h)

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Rugsėjo 06, 20:59:42 »
kiek teko matyti tokių remontų, tai po to displėjus visai nieko neberodo.........

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Rugsėjo 06, 21:04:17 »
kiek teko matyti tokių remontų, tai po to displėjus visai nieko neberodo.........

prasyciau nors siek tiek optimizmo ir palaikymo :D

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Rugsėjo 06, 21:26:57 »

As prie krapstuku,bet cia gibloje delo,jei ruskai supranti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Rugsėjo 06, 21:38:09 »

manau galetume pasivarzyt kuris didesnis krapstukas :D

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Rugsėjo 06, 21:49:25 »

manau galetume pasivarzyt kuris didesnis krapstukas :D
galim,bet ekrano nejudinsiu.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Rugsėjo 06, 22:13:03 »
nu as pabandysiu judint. Teko per gyvenima tiek visko remontuot, kad baimes nelabai yra ka nors ardyt, beje spidika jau buvau ardes :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Rugsėjo 06, 22:20:42 »
nu as pabandysiu judint. Teko per gyvenima tiek visko remontuot, kad baimes nelabai yra ka nors ardyt, beje spidika jau buvau ardes :)
Sulyginai suda su vasku.pradziai pabandyk pakeisti lempute pvz. C4 skydelio automatines dezes ekrane,arba pakeisk bulkos elektroninio laikrodzio stikliuka .kai sitas gausis,gali pereit prie pikseliu.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Rugsėjo 06, 22:28:46 »
buvo sugedes valytuvo rankeneles galinio lango apipurskimas avanto, kai pastumi nuo saves ir purskia ant galinio lango, visi sake mesk visa kelma su rankenelem bet meistriskas isdidumas neleido to daryti, issiardziau ir susitvarkiau, nezinau gal paciam ir teko susidurt...

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Rugsėjo 06, 22:34:40 »
buvo sugedes valytuvo rankeneles galinio lango apipurskimas avanto, kai pastumi nuo saves ir purskia ant galinio lango, visi sake mesk visa kelma su rankenelem bet meistriskas isdidumas neleido to daryti, issiardziau ir susitvarkiau, nezinau gal paciam ir teko susidurt...
tai cia pradziamokslis,Nu pasakok,ka dar ispudingo pakrapstei?Iki pikseliu kol kas tolokai.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Rugsėjo 06, 22:46:22 »
zinok mano mano masina tai vos ne bandymu triusis, ten mazai kas mano ne ardyta ir nedaryta, sunku net pradet vardint, bet planuose dar autopilota detis ir borto kompa, maciau yra labai geros, detalios schemos idetos forume...

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Rugsėjo 06, 22:53:31 »
zinok mano mano masina tai vos ne bandymu triusis, ten mazai kas mano ne ardyta ir nedaryta, sunku net pradet vardint, bet planuose dar autopilota detis ir borto kompa, maciau yra labai geros, detalios schemos idetos forume...
Nu tu vis issisuki nuo atsakymu.Gaudyk pikselius,reikes autopiloto rankenos,gali kreiptis.

Neprisijungęs Vovacka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Rugsėjo 07, 00:57:34 »
Nu tu vis issisuki nuo atsakymu.Gaudyk pikselius,reikes autopiloto rankenos,gali kreiptis.

Na ir pesimistas  Oo)
Nera ten labai sunku, reikia tik specialiu irankiu ir pasitikejimo savimi. Keiciau laptopui LCD matricos CCFL lempa, nei vienas servisas nesieme daryti to, sake neimanoma, neapsimoka...siule uz 600 nauja ekrana imti. Spjoviau, nusipirkau lempa uz 20 lt ir pasikeiciau. Tad su kazkokiu ekraneliu kuris turi ~40 kontaktu tikrai susitvarkyti imanoma.

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Rugsėjo 08, 23:31:48 »
Kam čia pliurpt, jei kas sugebat patvarkyt- rašykit konkrečiai, eilė bus kokiem 5 metam, babkes lupsit nebesveikas, čia kaip naftos šulinį atrast savam kieme (aa)

kondras

• Svečias
« Atsakymas #70: 2009 Rugsėjo 14, 13:26:28 »
gal kas siuntesi internetu sita daikta? jauciu reiks rizikuot...

Neprisijungęs a6 tdi

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Lapkričio 01, 12:07:38 »
tai ar gavosi kamnors is ru ardymu ,ar visi uzluzot? 8:8

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Lapkričio 01, 20:04:45 »
tai ar gavosi kamnors is ru ardymu ,ar visi uzluzot? 8:8
Taigi Vovackai kaip du pirstus...

Neprisijungęs a6 tdi

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Lapkričio 01, 21:06:30 »
bet yra ir kitu meistru.negi visi tik parekavo ir tuo pasibaige? :V

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2009 Lapkričio 01, 21:51:53 »
bet yra ir kitu meistru.negi visi tik parekavo ir tuo pasibaige? :V
Kiek zadi moket?Pasiteirausiu pasmeistrus,gal fantazija atsoks.Ir kokia masina?