Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ksenonu problema jungiant  (Skaityta 1544 kartus)

Neprisijungęs monde

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
ksenonu problema jungiant
« Topic Start: 2011 Sausio 11, 22:11:27 »
Sveiki. Problema su ksenonais A6 98m. 1,9tdi. Deti jie musu meistru pries du metus.Su ja vazineju tik metus. Gal kas susiduret uzvedus masina jungiant sviesas uzgesta prietaisu skydelis ir uzstringa visos rodykles ir lemputes uzsidega nu tipo pastringa. Kol nenuemi klemu neatsistato. Aciu uz mintis

Neprisijungęs xxxgytisxxx

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
Re: ksenonu problema jungiant
« Atsakymas #1: 2011 Vasario 05, 14:53:21 »
Mesk tuosk Xenonus, arba del klaidu nuemejus, tau cia klaidas meta kompui

Neprisijungęs raiminukas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Vasario 06, 20:53:50 »
slim blokelius imesk ir bus ok.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Vasario 06, 21:03:55 »

O kas iš jų? Tai kad didžioji dalis tų slimų vistiek dirba ne kaip skaitmeniniai, o kaip analoginiai...

Neprisijungęs raiminukas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Vasario 06, 21:28:32 »
tai pasiulyk zmogui kas td? zinau kad kai kuriem padejo, o kaip ten yr nzn nieko, pats nesusiduriau. bet nors paiulaiu kazka, o ne uzsipuoliau iskart.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Vasario 06, 21:30:51 »
tai pasiulyk zmogui kas td? zinau kad kai kuriem padejo, o kaip ten yr nzn nieko, pats nesusiduriau. bet nors paiulaiu kazka, o ne uzsipuoliau iskart.

Niekas čia nieko neužsipuola. Paprasčiausiai mašinos kai kurie blokai jautriai reaguoja į xenonų blokelius. Gali dėti kokius nori, vistiek durniuos. Dažniausiai blokelių įžeminimas padeda.

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Vasario 06, 22:21:37 »

Pas mane slim su apgavikais, tas pats š. Kartais įjungiant mašiną privelia klaidų į kompą, tipo ABS ir t.t. Visas skydelis  užsimirksi. :) Dar nepagavau problemos, pastaruoju metu l.retai iššoka tai nepavyksta parodyti meistrui. Užpisa tokie dalykai. ;)

O šiaip manau Evaladas teisus dėl įžeminimo.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Vasario 06, 22:23:55 sukūrė Markas »

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Vasario 07, 00:01:21 »

Pas mane slim su apgavikais, tas pats š. Kartais įjungiant mašiną privelia klaidų į kompą, tipo ABS ir t.t. Visas skydelis  užsimirksi. :) Dar nepagavau problemos, pastaruoju metu l.retai iššoka tai nepavyksta parodyti meistrui. Užpisa tokie dalykai. ;)

O šiaip manau Evaladas teisus dėl įžeminimo.

O pas mane B6 xenonai sudėti už 60 Lt ir kuris laikas jau puikiai šviečia, jokių problemų su kompu ir t.t. Tiesa Altas buvo šudinai sudėjas, tai 4.2 sutvarkė jų darbo broką. Beje anksčiau veikė prastokai radija, bet servisas išvalė visų lempų kontaktus, ir iki šiol radija veikia puikiai.

Neprisijungęs xxxgytisxxx

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Vasario 07, 15:23:19 »
Man ir buvo problemu su Xenonais B6, buvau isidejes Isp. 55w, veike be problemu, kol blokelis nenusprogo, tada lt nusipirkau nauja komplekta 55w idedu blokeli(dejau tik nauja blokeli) o man visas kompas susiknisa, nuvezu as jiems sakau pasiimkit tuos sudinus Zenonus, o jie man tipo el.prekiu negrazinam, ti tipo cia mano masina negera, o ne ju zenonai, ti pagazdinau su ivairiom institucijom ir iskart pinigus grazino, tada nusipirkau vertex firmos ir 55w, bet ir tie kartais mesdavo klaidas, dejau klaidu nuemejus, bet po kiek laiko nusipirkau 1 blokeli OLLO firmos 55w idejau ir jokiu problemu iki siol, nereikia net klaidu nuemeju, jei pirkciau dabar tai rinkciaus kur palaiko CanBus, bet tais laikais kai dejau dar tokiu nebuvo

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Vasario 07, 15:34:15 »
Pas mane irgi phillipsai su CAN BUS, susidejes as i a3 99m., jokiu problemu.

Neprisijungęs monde

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Vasario 07, 21:09:03 »
Uzkniso tie xenonai tai dabar kol atvesiu stovi paprastos lempukes  :D. Keleta kartu jau galvojau kad kompas uzlinko tai nutariau nebejuokati, jungi lempas ir nezinai ar cia strigs ar ne

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Vasario 10, 23:11:22 »
tikrink laidus visu pima,gal minusas blogas, seip xenonai tikrai neblogas dalykas,kas supranta...