Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ksenonai ir technine apžiura  (Skaityta 6447 kartus)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 963
    • Žiūrėti profilį
Ksenonai ir technine apžiura
« Topic Start: 2008 Rugpjūčio 02, 22:48:14 »
Labas visiems. Šiandien buvau tech. apžiūroj, ir nepraėjau tik tai dėl to kad mano mašinoj stovi ksenonai, o vyrukas iš tuvlitos sako kad pagal metus jie neturi stovėti ir reikes tau jas nuimti.
Klausimas: Ar reikes vel viska iš naujo perlituoti ar galima tik tai įstatyti paprastos lemputes, o blokelius galima palikti ? Laukiu atsakimu. 

flex

• Svečias
« Atsakymas #1: 2008 Rugpjūčio 02, 22:53:27 »
Lituoti ten nereikės....Aišku, jei ne koks atgrubnagis dėjo...Kad nevargtum tiek, nuvažiuok pas elektriką su reikiama lempute ir įdės tau, bei pamokys kaip po technikinės įdėti xenon lemputę  (+) Mes nematydami tavo sistemos nieko negalime padaryti...Na nebent laikyti nykščius, kad tau protas prašviesėtų :D

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Rugpjūčio 02, 23:17:56 »
Dekui, supratau. O kažkam dar buvo ta pati problemele dėl ksenonu ir tech, apžiūros ?

flex

• Svečias
« Atsakymas #3: 2008 Rugpjūčio 02, 23:20:06 »
Dekui, supratau. O kažkam dar buvo ta pati problemele dėl ksenonu ir tech, apžiūros ?

Pas mane lygiai toks pat modelis kaip tavo - C4. Bet problemų nebuvo, nes xenonai yra 6000 kelvinų bei mašinoje yra farų apipurškėjai. Tad praleido :)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Rugpjūčio 02, 23:28:45 »
Ksenonai pas mane irgi 6000 kelvinu, bet apipurškimo nera, bei dar sake kad ant žibintu stiklo turi buti specialus kodas kad šie Žibintai pritaikyti kseninui, neprisimenu tik koks kodas.

flex

• Svečias
« Atsakymas #5: 2008 Rugpjūčio 02, 23:31:17 »
D raidė turi būti išgraviruota ant lempos....

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Rugpjūčio 02, 23:37:48 »
Aišku, reiks keisti lemputes. Kad žinotum iš anksto tai nestatytum juos. Sėkmes visiems.

flex

• Svečias
« Atsakymas #7: 2008 Rugpjūčio 02, 23:40:17 »
Aišku, reiks keisti lemputes. Kad žinotum iš anksto tai nestatytum juos. Sėkmes visiems.

Šiaip nebandei jiem duoti "papyraginimo" kokį Daukantą? :D

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Rugpjūčio 02, 23:48:15 »
Ne, nebandžiau. Galvoji apie  50 ?  :-]
Pabandysiu pats sutvarkyti, jeigu bus kažkas neaišku, varysiu pas elektrika.  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Rugpjūčio 03, 00:03:06 »
Ne, nebandžiau. Galvoji apie  50 :-]
Pabandysiu pats sutvarkyti, jeigu bus kažkas neaišku, varysiu pas elektrika.  ;)

100 minimum db (h)

Neprisijungęs Aleksandr

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Rugpjūčio 03, 00:07:08 »
Mda, nejaugi 100 tik kad uždarytu akis ant ksenonus. Daugiau nieko nesurado gi.

flex

• Svečias
« Atsakymas #11: 2008 Rugpjūčio 03, 00:25:08 »
Stafkės technikinėse pakeltos dabar  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2008 Rugpjūčio 04, 09:44:57 »
Pagaliau pradėjo rimčiau žiūrėti :) Seniai reikėjo...

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2008 Rugpjūčio 04, 11:17:24 »
o pas tave leshiai ?

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Rugpjūčio 04, 11:38:08 »
Galu gale baigsis priespriesais atvaziuojanciu "svrakiu" era (+) jei neteisingai sumeti tai sviecia jos belekur :A
Mano akytes labai jautrios, tai nervina kai akina kaip su metalohalogeniniais prozektoriais :A
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2008 Rugpjūčio 04, 13:02:58 »
Galu gale baigsis priespriesais atvaziuojanciu "svrakiu" era (+) jei neteisingai sumeti tai sviecia jos belekur :A
Mano akytes labai jautrios, tai nervina kai akina kaip su metalohalogeniniais prozektoriais :A
pritariu.uzknisa kai i lempas nepritaikytas xenonams ikysha juos. gi yra reikalavimai ir ju reik laikytis- reguliuojama lempa,skaidrus apiplaunamas stiklas bent jau minimum turetu but. sutinku kad geriau sviecia. kai pamatai tokius stebuklingus xenonus atvaziuojancius is priekio taip ir norisi blokuot kelia bei padauzyt tas lemputes tiek seimninkui tiek mashinai

sausainis

• Svečias
« Atsakymas #16: 2008 Rugpjūčio 04, 13:45:20 »
o ka cia TA gali padet sitoje vietoje ?? i TA nuvaziuos be xenonu, o poto vel isides ir vel spigins visiems i akis... nebus nieko gero su tais xenoniniais ir golpais kol neprades ju tikrinti kelyje patys patruliai...  ?!? cia zadejo lyg taip ir padaryt, bet kazko nutilo lygtais.....

flex

• Svečias
« Atsakymas #17: 2008 Rugpjūčio 04, 14:16:51 »
o ka cia TA gali padet sitoje vietoje ?? i TA nuvaziuos be xenonu, o poto vel isides ir vel spigins visiems i akis... nebus nieko gero su tais xenoniniais ir golpais kol neprades ju tikrinti kelyje patys patruliai...  ?!? cia zadejo lyg taip ir padaryt, bet kazko nutilo lygtais.....

pala pala, tuoj patruliam duos įsakymą gaudyt xenonu turėtojus :D bus kaip rusų laikais, pamato kokį įtartiną ir iškart stabdo ir tikrina amortikus, šviesas, važiuoklę :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Rugpjūčio 04, 14:17:51 »
as geriau uzdrausciau senesniu nei kokia 15m senumo automobiliu registracija,dauk problemu atkristu,bet tokiu budu valstybe sau litu nepasidarys....geriau toki suda mals,paleis ksenonu papigiai,poto juos uzdraus,liemenes pagamins,poto dar kokia nesamone sugalvos....

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2008 Rugpjūčio 04, 14:48:58 »
as geriau uzdrausciau senesniu nei kokia 15m senumo automobiliu registracija,dauk problemu atkristu,bet tokiu budu valstybe sau litu nepasidarys....geriau toki fekaliją mals,paleis ksenonu papigiai,poto juos uzdraus,liemenes pagamins,poto dar kokia nesamone sugalvos....
ir nsm. ta pati audi 15 metu gali buti zymiai geresnes tech bukles uz kia 5 m. teko pabut ceed'e naujam...nu n...
slamstas. mobilios tech bukles tikrinimo stoteles manau neblogas budas, jei tik viskas bus daroma su protu ir kontrole,o nebus tik eilinis budas pareigunams prie algos prisidurt

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Rugpjūčio 04, 14:53:52 »
na pas mane xenon'ai, man teliepe susireguliuot - bet, pas mane leshiai.
tai susireguliavau, bet technikine nuvaryt ir pamirshau - taigi dbr be jos :D

flex

• Svečias
« Atsakymas #21: 2008 Rugpjūčio 04, 14:57:53 »
Aš ir su lęšiais...praėjau technikinę. Sakė kitas tikrintojas, jog man pasisekė, jog yra farų apiplovėjas :) jei nebūtų, tai būčiau antrą dalyką prie pakartotinės technikinęs daręs (neskaitant tai, kad ratai platoki jiem pasirodė)  :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Rugpjūčio 04, 15:06:48 »
Aš ir su lęšiais...praėjau technikinę. Sakė kitas tikrintojas, jog man pasisekė, jog yra farų apiplovėjas :) jei nebūtų, tai būčiau antrą dalyką prie pakartotinės technikinęs daręs (neskaitant tai, kad ratai platoki jiem pasirodė)  :)

OT, o kokio plocio? idomu kaip ziures per TA i 225/45 R17...  8:8

Neprisijungęs Audi005

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Rugpjūčio 04, 15:12:40 »

kiek zinau tai svarbu kad nebutu islinde is po sparno, max gali buti lygiai su sparnu

flex

• Svečias
« Atsakymas #24: 2008 Rugpjūčio 04, 15:21:57 »

nea, pas manęs yra c4 su  235/35 padangom. ET nepamenu. plotis 8.5 colio berods :V

Pamiršau paminėt, kad r19 :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 04, 15:43:32 sukūrė flex »