Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kondicionieriaus problemos  (Skaityta 3876 kartus)

blusiokas

• Svečias
kondicionieriaus problemos
« Topic Start: 2007 Liepos 17, 07:35:02 »
ijungus kondicionieriu uztraukia langus kartais, kodel taip darosi???
ir dar pastebejau kad keleivio pusei ant kilimelio kelis kartus prisirinko vandens, ir liktais jis bega is peciuko kazkokia ten skilute yra, tai gal nuo to ir langus uztraukia???

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Liepos 18, 00:13:45 »
ijungus kondicionieriu uztraukia langus kartais, kodel taip darosi???
ir dar pastebejau kad keleivio pusei ant kilimelio kelis kartus prisirinko vandens, ir liktais jis bega is peciuko kazkokia ten skilute yra, tai gal nuo to ir langus uztraukia???

langus traukia, kada buna kiauras peciukas ir leidzia antifreeza.

blusiokas

• Svečias
« Atsakymas #2: 2007 Liepos 18, 07:41:17 »
bet kad is peciuko ne antifrizas bega :( bega arba vanduo arba kondensatas

kasizz

• Svečias
« Atsakymas #3: 2007 Liepos 18, 22:04:11 »
nors ten ir wanduo wistiek traukia o kondensatas y widu begt negali

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Liepos 19, 18:26:32 »

meistriukai sakė kad gali begt, ir dar kaip į saloną kondensatas, ten tada yra kažkoks kanalas užsikišes (be)

blusiokas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Liepos 20, 07:27:15 »

meistriukai sakė kad gali begt, ir dar kaip į saloną kondensatas, ten tada yra kažkoks kanalas užsikišes (be)

gal zinai ka nors daugiau, kaip prieiti prie to kanalo, ar neimanoma paciam atkimsti ???

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Liepos 22, 16:38:23 »

gal zinai ka nors daugiau, kaip prieiti prie to kanalo, ar neimanoma paciam atkimsti ???
deja, paciam neteko malonumo ardyt, seip laikausi tokios nuomones kad jeigu nezinai pats tai geriau nagenu ir nekisk, nes kartais kainuoja dvigubai ir daugiau;)

Neprisijungęs Tomukas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Gegužės 24, 21:16:22 »
Sveiki. Gana ilgai skaitinejau si foruma, taciau neradau reikiamo atsakymo.
Problema tokia: kai palyja lietus, prisirenka koks geras litras vandens ties ''bardacioku''. Vaziuojant i posukius jis po truputi lasa ant keleivio puses priekinio kilimelio. Gal yra zinanciu kur ir kodel tas vanduo ten gali susikaupt?
P.s. Kai ten prisirenka vandens, tada nepucia vejelio i salona, nors ventiliatorius veikia.
Is anksto aciu uz atsakymus.

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Gegužės 24, 22:14:26 »
Problema tokia: kai palyja lietus, prisirenka koks geras litras vandens ties ''bardacioku''. Vaziuojant i posukius jis po truputi lasa ant keleivio puses priekinio kilimelio. Gal yra zinanciu kur ir kodel tas vanduo ten gali susikaupt?
P.s. Kai ten prisirenka vandens, tada nepucia vejelio i salona, nors ventiliatorius veikia.

Liukas pas tawi yra?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Gegužės 25, 23:43:55 »
Pas tave Zilas ar Kamazas,ar kokia audine?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Gegužės 26, 00:36:21 »
nepykit ant vaiko  (-) jam tereikia lapus issivalyt is po kapoto  (h)

Neprisijungęs coste

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2008 Gegužės 26, 14:21:59 »
Sutinku su nuomone del prisirinkusiu lapu po kapotu, ties salono filtru

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #12: 2008 Gegužės 28, 16:07:37 »
prie to paties norejau paklausti a4 1.9tdi, 95m pvz ijungiu kondyske jin gerai saldo bet sukuos i staigu posuki ji saldo dar geriau?ir su siluma tas pats ant posukio 3kart geriau pradeda pusti, ta prasme silumos salcio atzvilgiu..kame gali buti reikalas?gal sklende kokia tabaluojasi?ar visiems cia?

flex

• Svečias
« Atsakymas #13: 2008 Gegužės 28, 16:14:13 »
O gal tau maišosi su akseleratoriaus paspaudimu?  ?!? Kuo variklis greičiau sukas, tuo geriau šaldo  :D Na ir šyla greičiau  :-]

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #14: 2008 Gegužės 28, 16:17:52 »
kad ne zinok, butent ant posukiu taip man..su draugais vaziuoju visi zveng saka da taip nebuvom mate..

flex

• Svečias
« Atsakymas #15: 2008 Gegužės 28, 16:30:25 »
kad ne zinok, butent ant posukiu taip man..su draugais vaziuoju visi zveng saka da taip nebuvom mate..

o pats srautas oro tik padidėja ar išlieka tas pats, tik temperatūra keičias? :D

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Gegužės 28, 22:10:32 »

Panašiai ir pas mane yra, bet aš taip suprantu, kad čia kai staigų posūkį imi tai paprasčiausiai oro srovė salone keičia kryptį (išcentrinė jėga veikia), tai ir atrodo tuo momentu kad pučia stipriau. Pas mane tai irgi tas pat - ant posūkio šalto oro srovė atrodo kad pūstelna. :)
Pas mane tai dar kitaip darosi: užkuri mašina, tai jeigu ant auto padaryta ir karšta tai ant viso galingumo pučia, kol atšaldo po to vis silpniau (maždaug iki pusės galingumo), o po to kažkas persijungia ten viduj (toks jausmas, kad oro srautas kažkur nueina) ir rodo galingumą ventiliatoriaus tą patį o pučia daug silpniau. Èia taip turi būt?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Gegužės 28, 22:14:52 sukūrė zexel »

flex

• Svečias
« Atsakymas #17: 2008 Gegužės 28, 22:49:23 »
Man atrodo, kad čia gerai viskas. Nes klimatronikas pučia ne pro vienas grotas, juk yra davikliai, kurie rodo, jog oro srautą reikia kitur leisti...Tarkim į stiklą, o ne į veidą. Po kelių minučių vėl kitaip pučia  :D

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #18: 2008 Gegužės 29, 14:53:58 »

o pats srautas oro tik padidėja ar išlieka tas pats, tik temperatūra keičias? :D
temperatura keiciasi bet ji keiciasi manau trigubai...:) ydomiai cia...:)

flex

• Svečias
« Atsakymas #19: 2008 Gegužės 29, 15:01:17 »
Nemanau, kad su sklendėm čia bėda. Paprasčiausiai, kaip ir minėjo prieš tai, oro srauto staigus pasikeitimas, kurio metu atrodo visokios baikos, kad pakarštėja :)

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2008 Gegužės 30, 07:55:07 »
Man atrodo, kad čia gerai viskas. Nes klimatronikas pučia ne pro vienas grotas, juk yra davikliai, kurie rodo, jog oro srautą reikia kitur leisti...Tarkim į stiklą, o ne į veidą. Po kelių minučių vėl kitaip pučia  :D

Tame ir reikalas, kad pro niekur kitur nepučia tik pro priekines skyles. Be to kai sumažėja tas srautas tai toks jausmas kaip ir išsijungia kažkas.

Tuziukas

• Svečias
« Atsakymas #21: 2008 Gegužės 30, 15:44:17 »
o prie to paties norejau paklausti man cirskia kondicionieriaus guoliai, ta prasme kompresoriaus..gal zino ar ten brangus malonumas juos pakkeisti?

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2008 Gegužės 30, 19:55:20 »
sveiki. nekuriant naujos temos.  manajai nera dirzo ant kompresoriaus, pries tai buves savininkas sake uzdejo nauja dirza ir uzkirto.tai kiek suprantu kaltas kompresoriaus guolis??

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2008 Gegužės 30, 20:24:48 »
sveiki. nekuriant naujos temos.  manajai nera dirzo ant kompresoriaus, pries tai buves savininkas sake uzdejo nauja dirza ir uzkirto.tai kiek suprantu kaltas kompresoriaus guolis??
tai kad ruoskis naujam kompresoriui.uzklinijo. buvo pas mane toks bajeris.meistrais neremontavo

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2008 Gegužės 30, 21:18:41 »
uzsipildziau saviskes kondicionieriaus sistema :)
kazkodel galvojau kad tik tiek neuzteks kad jis pradetu veikti (aa)
toks itarimas man kad pirikupai is kuriu pirkau sutaupe 100lt uz pildyma pripusdami ten oro :) nes slegis sistemoje buvo normalus.