Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: klimos valdymas/funkcijos  (Skaityta 15385 kartus)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
klimos valdymas/funkcijos
« Topic Start: 2007 Liepos 12, 17:41:53 »

"Matau cia daugumai, kaip man kazkada, bus sugedusi salono-lauko sklendes funkcija..."

as eisiu tiesiai prie reikalo - kaip ta sklende patikrinti ar ji veikia ar ne? reikia ardyti ir prieiti prie tos sklendes? ar galima ir neardant isitikinti kaip nors?

p.s. mano nuomone ir labai giliu isitikinimu, ijungtas kondicionieriaus kompresorius laaaabai apkrauna variklio darba, ko pasekoje ir dideja sanaudos... kai pagalvoju... 9l/100km autostradoj.... nu n.x.

patikrinti paprastai: nuimi ta juoda plastmase ir ijunges ventiliatoriu, bei isjjunges recirkuliacijos funkcija kisi ranka po ta juoda deze keleivio puseje, ten turetum pajausti ar yra atvira sklende ar uzdara..... (beje, jei atvira patikrink ar tvirtai ji stovi, nes jei laisvai, tada gedimas aiskus, bus kaip man: pradedant vaziuot ji paprasciausiai uzsidaro...)

beje klausimas, gal kas zinot, kai ijjungiu kondiske ta sklende pas mane uzsidaro ir nebeatsidaro jos neisjungus, ar taip turetu buti (recirkuliacija off) ?