Nesugalvojau kur talpin sita tema tai cia patalpinsiu, zodziu beda (pabandysiu apaiskint gal kas supras) tokia: mano pirkta a6 (c4) su klima, pastebejau kad rasoja langai bet ne esme, zodziu atsiardau ta dali kur po valytuvais ir apziurinedamas ten viskas pastebejau kad yra tokia sklende kuri reguliuoja oro paemima is lauko arba is salono, (nu zodziu salone ant klimos knopke su numiesta masinyte ir rodykle) taiva ta sklende pritraukineja vakumiukas, su tokia kojele, kaip pasakyt, tai pas mane buvo ta kojele atitrukus nuo tos sklendes, as tai susitvarkiau, bet, dabar pritraukt pritraukia kai paspaudi ta knopke salone, kaip ir viskas ok, bet kai isjungi ta knopke ta sklende biski tik atsoka (antra foto) o iki galo neatsidaro, (pirma foto).
Taigi klausimas: kokia jega ja turi priversti atssidaryti, ar vakumiukas pusdamas (bet nemanau, nes vakumas ir yra vakumas kad traukia), ar kokia paprasta mechenine spyruokle kuri pas mane buvo tiesiog iskabinta-isimta delto kad buvo nuluzus ta kojele pritraukianti.????
tikiuosi supratot kas esat arde ten ka nors, aciu uz ats
Pirma foto, taip mano galva turia trodyti atidaryta sklende, as ta atstumiu ranka, nes kaip rasiau nezinau kas ja turi atitraukti kai isjungi ta knopkure.
Antra foto: tik tiek prasiveria, kai isjungi ta knopkute su nupiesta masinyte ant klimos.