audi a3 1.8 97m
Trumpai tariant,aplankiau pora servisu kretingoje ir nesutvarko man elementaraus atrodo gedimo,kai nesildo peciukas.
radiatorius isyla,visos ausinimo sistemos slangos susyla,pakilus 80laipsniu varikliui isijungia ventiliatoriai,slangu nepucia,dingsta po truputi ausinimo skystis(gal kokie 200ml kas kokius 500km),beja temperatura dazniausiai skydelis rodo pradinej skalej ties 60 laipsniu,jei pakyla tai tik laikinai.pirmam servise konstatavo kad termostatas,deja nepasikeite po pakeitimo,pas viena elektrika nuveziau,apziurejo,sako kogero klimatronikas grybauja,neatidaryneja sklendziu ar kazkas panasaus,reiktu ardyti panele,ziuret ar mechanine dalis ten viskas tvarkoje ar ne.
Ir siaip siandian @Autorate kretingos buvau,tai isvis i mane durnium palaike,sako oj ne ne,neapsimu,cia daug ardymo darbo,ne ne,vaziuok lauk
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
Dziugu butu isgirsti patarimu,kas galetu buti ir pas ka vezti,kas tikrai ismano,nes pabodo speliones.Jug cia paprasta sena audi su atrodo aiskiu gedimu.Gal kam taip jau buvo nutike ir jau isprendet beda.