Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klimato kontroles gedimas!  (Skaityta 2992 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Klimato kontroles gedimas!
« Atsakymas #25: 2008 Lapkričio 27, 11:17:54 »
oir dar .. AR TIKRAI  numeriai turi sutapti, nes cia man kitam forume pasakoja ,kad - niekas neturi sutapti... ?

Ar cia tureciau kazka irodineti ir prasyti kazkuom tiketi, kazkuom ne  :V  Nujauciu kuriam cia forume taip gali kalbeti  (z) :D O kad normaliai viska veiktu, turi ne tik kodai sutapti, bet ir raides po kodo ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2008 Lapkričio 27, 11:31:19 »
del kodu tai, man irgi pasrejo valdymo blokas ta pati a6 (c4) irgi sake elektrikas ziurek kad sutaptu.. biski uzsiknisau ieskot.. o jai rasdavau, prasydavo pinigu nemazai.. jai trumpiau tai nupirkau, aisku patikrines ar veiks,  bloka kurio skyresi vienas skaicius ar tai raide neamenu, viskas man viekia viska darineja tik... tas blokas yra nuo tikrosios c4 kur iki 95 ir apsvietimas yra labiau "morkavas" negu raudonas....galvoju isardyt ir pasikeist, ta tokia plevele nuo kurios ta sviesa priklauso, bet nesiryztu nes reikes nuimt ekraneli kuris ant tokiu guminiu kontaktu... nenoriu kad pabegtu kokia skaiciuko dalis, jai suprantat apie ka as :)
zodziu patarimas tokis, kaip ir Bajoras minejo....vaziuoji, dedi, tikrini, tinka jami, netinka nejami,  patikrint lab. lengva

zilvinaskl

• Svečias
« Atsakymas #27: 2008 Lapkričio 27, 11:39:30 »
to bajoras, forume tai tam paciam, audiklubas, zr. skyreli ,perku, . as ten skelbima idejau.. tai toks veikejas ir parase,kad nieks neturi sutapti.. o atsakymo laukiau tokio kaip sintetic parase, ACIU  jam , zmogus susidures , zino ka sako,man to ir reikejo, bandysiu daryt kaip jis sako, deti bet koki ir ziuret ,kad veiktu..jei pasiseks rast tinkama , parasysiu kuom baiges ir kaip turi but... iki :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2008 Lapkričio 27, 11:53:09 »
Veikt gali, bet ne pilnai. Aisku, to gal ir pakaks tau ir esminio skirtumo nepastebesi. Kiekvienas skirtyngas kodas ne seip nupiestas is neturejomo ka veikti, jis nusako paskirti ir turima buti pilna komplektacija, kad sistema pilnai veiktu. O kas buvo ir ko nebebus, arba atvirksciai, ko nebuvo ir kas bus - priklauso nuo buvusio kodo ir busimo ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2008 Lapkričio 27, 14:05:35 »
pirma tau reiktu susirast pas koki drauga veikianti toki pati kad sutiktu kodai, kaip Bajoras sako jie neseipsau ten,  tam kad suzinotum kas "pjauna gryba" ar valdymas ar kokios sklendes, kai jau zinosi kad valdymas va tada tai gali pradet ieskoti ir taikyti...
Jai Kaune gali parasyt kad ir man.. pm, duosiu isidet savo

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2008 Lapkričio 27, 17:02:05 »
Seip ju kainos nuo 30lt iki 250lt - kaip rasi - laimes dalykas :D