Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas Elektrikui arba nusimananciam apie masinos pravotke.  (Skaityta 1690 kartus)

Neprisijungęs Ritmix

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
Labas visiems. Taiva nusipirkau masina Audi a6 2000.m 2.5 TDI 132KW. Kazkada ji buvo vadinamas (anglas). Lietuvoj meistrelei ja perdare y europini. Nusipirkes ilgai nesidziaugiau nes pradejo keleivio puse skesti vandeni.. Atlupes kilimus, visa vandeni isvaliau ir palikau porai dienu, kad isdziutu. Poto su laistytuvu pyliau vandeni ant stogo ir ziurejau pro kur renkasi vanduo. Radau daug skyliu pro kurias bego vanduo. Skyles kiek maciau ten visur uzklijavau su hermetikais , ir apoksidinem dervom (apoksidke). Nusprendes, kad visos skyles uzlopytos surinkau ka buvau isardes (keleivio puse). Bet po dvieju savaiciu dziaugsmo, vanduo atsirado.. Vakar pradejau visiskai ardyti visa salona, sendien jis isardytas. Dabar noriu paklausti del visu laidu (pravotkes). ji buvo kirpta ir ilginta. Viskas labai negrazei ir nekokybiskai padaryta, vairuotojo pusei nedaga daug lempuciu, nedega durelese (trijose) vienoj dega. Air bag neisaude bet jie nepajunkti del laidu (kusiu) kuriu turbut net pats Ponas meistras nesuprato. Tai nusprendziau, kad butu gerai pasikeisti pravotke, draugas turi visa instaliacija tokios masinos, pas mane 132KW o pas ji 110KW. Tai noriu paklausti ar ta pravotke tiks man? Nes koke dabar yra masinoj tai labai tragiskai viskas padaryta. Aciu jum kad nesivarginot paskaityti. Idomi visu zmoniu nuomone kurie kazka panasaus dare :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Paprastai masinos laidynas daromas universaliu. t.y. variklio ir kebulo laidynai susijungia fishkemis, kad gamykloje galetu kita varikli su kita pravodke lengvai pajungti prie kebulo. Taigi besiskiriantys variklio laidai turetu atsijungti ir prisijungti tavo laidai. Na supratai.
Taciau neaisku ar labai skyresi komplektacija, pvz jei draugo tik du el langai, o pas tave keturi... aisku kad pritruks laidu..

Manau neskubant viska galima sutvarkyti.

Neprisijungęs Ritmix

• Žiūrėti profilį
nu jo viskas aisku, kad fiskem, tik va neaisku ar jos skirsis ar ne tos fyskes, motoro pusei stovi deze, ir y ja ateina didele fyske tai del jos man neaisku nes poto is tos dezes nukeliauja laidai y sirbli ir visur kitur. ziurinejau savo saugikliu dezute ir jo pas mane 36 saugiklei o pas ji 34. bet cia manau nieko nereiskia :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Viskas reiskia, ir nuo kito kompo kitaip ir laidai eina. Perdarant angla, laidai kaip ir ieina i komplekto kaina, bet kazkodel visi ilgina, trumpina, o ne ima europine.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
nu jo viskas aisku, kad fiskem, tik va neaisku ar jos skirsis ar ne tos fyskes, motoro pusei stovi deze, ir y ja ateina didele fyske tai del jos man neaisku nes poto is tos dezes nukeliauja laidai y sirbli ir visur kitur. ziurinejau savo saugikliu dezute ir jo pas mane 36 saugiklei o pas ji 34. bet cia manau nieko nereiskia :D

Na tai variklio laidu nekeisi. Matyt tau pritruks dezes laidu nuo kebulo puses. Bet juk tai nieko nekeicia. Kadangi visa salona iskelei, tai nesudetinga isvinioti turimus laidus ir palyginti giliau

Neprisijungęs Ritmix

• Žiūrėti profilį
tai sakai gali netikt ane? reikia butinai iskot butent tokios masinos koke turiu?  matai ten ta esama pravotke tai netinka ilginti laidai su tais esamais, nu spalvos netinka, sen dar ziurinejau draugo pravotke tai ir spalvos nelabai tinka lyginant su mano. nezinau net ka cia daryt nenoriu taip palikt kaip dabar yra nes manau gali ir uzsidekt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 08, 00:18:31 sukūrė Ritmix »

Neprisijungęs auris-t

• Įrašai: 167
    • Žiūrėti profilį
na tai susitvarkyk esama pravotke ir viskas

Neprisijungęs Ritmix

• Žiūrėti profilį
sutvarkyk, kazkoks sudarankis pridares taip kad net suprast sunku. manau maziau nervu kainuotu ydet kita, tik va klausiu ar tinka. gal kaskas dare ar bent jau zino.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
temos pavadinima pakeisk i informatyvu.

Neprisijungęs Ledinis

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
Sutvarkyti imanoma  , tik netaip darbus pradejai  , paziurejai tas nesamones ir reikejo pradeti ieskoti visu laidu  , dabar jei viska isdraskei taip greitai nerasi panasios komplektacijos laidu komplekto , man variklio laidu reikejo ir tai bevei menesi ieskojau . Ieskodamas laidu atkreip demesi i : fiskiu : kontaktus nes tie ir buna skirtingi ir po to netinka sujungumai .
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 10, 20:45:27 sukūrė Ledinis »

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
šeškės laidynas sudarytas iš 3 dalių jei taip galima vadint:

1.variklio laidynas
2.panelės laidynas
3.kėbulo laidynas

anglui jei yra noras gali laisvai pakeist tik variklio laidyną,ta prasme atjungei iš kompo dėžės fiškes anglo,juos išmetei atsegęs nuo variklio ir prijungei europinius

su kėbulu ir panele ne viskas taip paprasta,jei keisti tai reikia keisti abi dalis:panelės ir viso kėbulo laidyną,tada viską pakeisi per fiškes,kitaip niekas tau netiks,nes pas anglą ir panelė ir kėbulas yra išvedžiotas kitaip,todėl jei įdėsi europinį laidyną į panelę,gausi ilgint anglišką kėbulo laidyną ir atvirkščiai,o šiaip perkėlus vairą ilginasi ... pas 2000 1,9 ilginau tik 4 laidus,pas 2003 apie 10,VISKAS !!
ir šiaip reikėjo pasiskaityt temą apie vairo kėlimą ir apeit permestus anglus 100 metrų spinduliu,pas tave yra ne perkelta,o permesta,t.y. per kelias dienas,iš to ir rezultatas :/

ir dabar galų sugaudymas užims 10x daugiau laiko ir darbo nei kad tvarkingai būtų iškart padarę,bet tas padarymas man tarkim užtrunka apie 3 dienas,į turgų darant taip nesipisa...

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
O dabar truks dvi savaites , kad viska gerai ir tvarkingai padaryti ir dar surasti normalu meistra kuris apsiimtu toki voratinkli sutvarkyti, aisku ir finansiskai nepigiai kainuos. Kitu atveju papildysi sudegusiu auto statistika.

Neprisijungęs omidas

• Įrašai: 264
    • Žiūrėti profilį
automatine ar mechanine deze irgi skiriasi :)