Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas Elektrikui arba nusimananciam apie masinos pravotke.  (Skaityta 1700 kartus)

Neprisijungęs Ritmix

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
Labas visiems. Taiva nusipirkau masina Audi a6 2000.m 2.5 TDI 132KW. Kazkada ji buvo vadinamas (anglas). Lietuvoj meistrelei ja perdare y europini. Nusipirkes ilgai nesidziaugiau nes pradejo keleivio puse skesti vandeni.. Atlupes kilimus, visa vandeni isvaliau ir palikau porai dienu, kad isdziutu. Poto su laistytuvu pyliau vandeni ant stogo ir ziurejau pro kur renkasi vanduo. Radau daug skyliu pro kurias bego vanduo. Skyles kiek maciau ten visur uzklijavau su hermetikais , ir apoksidinem dervom (apoksidke). Nusprendes, kad visos skyles uzlopytos surinkau ka buvau isardes (keleivio puse). Bet po dvieju savaiciu dziaugsmo, vanduo atsirado.. Vakar pradejau visiskai ardyti visa salona, sendien jis isardytas. Dabar noriu paklausti del visu laidu (pravotkes). ji buvo kirpta ir ilginta. Viskas labai negrazei ir nekokybiskai padaryta, vairuotojo pusei nedaga daug lempuciu, nedega durelese (trijose) vienoj dega. Air bag neisaude bet jie nepajunkti del laidu (kusiu) kuriu turbut net pats Ponas meistras nesuprato. Tai nusprendziau, kad butu gerai pasikeisti pravotke, draugas turi visa instaliacija tokios masinos, pas mane 132KW o pas ji 110KW. Tai noriu paklausti ar ta pravotke tiks man? Nes koke dabar yra masinoj tai labai tragiskai viskas padaryta. Aciu jum kad nesivarginot paskaityti. Idomi visu zmoniu nuomone kurie kazka panasaus dare :)