Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klausimas del sheriff zx900  (Skaityta 998 kartus)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Klausimas del sheriff zx900
« Topic Start: 2009 Liepos 21, 23:40:30 »
Tai va pries metus imontuota pas mane masinoj sherff zx900 signalizacija,su pulsar imobilaizeriu,masina 2000 metu a4, pastaruoju metu pradejo kaskokie neaiskumai darytis,sauleta diena,ijungi signalizacija,daleiskim namie buni,peidzeris duoda signala kad suveike smugio daviklis,gerai paziuri,nieko,isjungi vel po minutes ar dvieju vel pradeda kaukti,ir taip visada,anksciau to nebuvo,O vesia diena,ta prasme kai saules nebuna,nebuna taip karsta,ijungi signalizacija nieko palieki garaze per nakty irgi viskas gerai nekaukia,bet kai sauleta diena kaukia pastoviai...

Paskui dar vienas neaiskumas,palieku masina garaze,ijungu signalizacija,nevaziuoju diena dvi,ateinu trecia diena,masinos signalizacija kaukusi visa nakty iskrovusi akumuliatoriu ir langai prasidare iki puses visi keturi...Bet tik tada kai pastovi daugeu nei para garaze...Cia trumpina ar kas,nesuprantu... Gal kas montuojat signalizacijas,esat susidure su sitokiom problemom,zinot kas cia galetu buti,gal prvotkeje kas ar paciam signos bloke..?

Aciu uz nuomones,ir prasau nefloodinkit be reikalo,kad signalizacija fuflo,keisk signa ir panasiai..  ;)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: Klausimas del sheriff zx900
« Atsakymas #1: 2009 Liepos 22, 09:56:18 »
Reiktu sumazinti smugio jutiklio jautruma pirmiausia. Gal masinos akumas prie mirties tasko, nuseda per kuri laika ir pradeda kaukti signalizacija. O kai signalkei nepakanka sroves, ji tampa nekontroliuojama, kaukia nesustodama, gali buti, kad ir kitiems masinos valdymo blokams nepakanka sroves, todel stiklai atsidaro ir t.t...

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Liepos 22, 10:49:10 »
pas teva audi c4 su paprastu sherifu, ne peidzerinis. pastovejus ant saules su ijungta signake masina pradeda kaukt :) nakti ( kai nebera saules) wiskas twarkoje :) saugo, budi :) kame kampas ? kodel ikaitus nuo tiesioginiu saules spinduliu masina ima kaukt ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Liepos 22, 11:01:00 »
Reiktu sumazinti smugio jutiklio jautruma pirmiausia. Gal masinos akumas prie mirties tasko, nuseda per kuri laika ir pradeda kaukti signalizacija. O kai signalkei nepakanka sroves, ji tampa nekontroliuojama, kaukia nesustodama, gali buti, kad ir kitiems masinos valdymo blokams nepakanka sroves, todel stiklai atsidaro ir t.t...
Na del smugio jautrumo,jinai tikrai nera jautri,pvz:i rata spirti turi tikrai uzsimojes kad pradetu kaukti,i kebula taip pat trenkus is delnu nekaukia,nemanau kad jautrumas (!?) Ir plius kai pastovejusi ant saules masina kaukia,isjungi man masina supypsi 3 kartus,isjungi signa vel ijungi vel tris kartus,cia manau kaskokia funkcija gal yra ijungta,ar savaime isijungia?Bliamba palangoj kokio be signalizacijos paliksi tai mygom ja man apsvarins 8:8,o ijungus signalizacija kad prades kaukt,tai isdauzys langus kad kaukia po langais zmonem :(

Akumas man irgi buvo galvoje,nes kai pirkau ziema masina jis buvo pasales gerai lauke stovedamas,pradzioje nesikure,bet dar kroviau jy vazinejaus kaskaip atsigavo atsigavo ir viskas,o dabar matyt ilgiau pastovejes pradeda isikraudyneti,o signa bludyja,tai vienu zodziu reikes ziureti akuma :)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Liepos 22, 11:39:20 »
Jei 3 kartus supypsi reiskia blogas kazkuris is duru,kapoto arba bagazines davikliu.Pradziai patikrink kapoto davikli ar ne per zemai stovi.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Liepos 22, 12:04:23 »
pas mane paprasta elita007 stovėjo, tai įkaitus nuo saulės, dėl siluminio plėtimosi, nepilnai užsispausdavo kapoto daviklis :) truputį sukėlus problema išsisprendė :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Liepos 22, 13:44:12 »
Na kapoto davikli matau ten ant verzles sukelti reikia,reikes sita pabandyti ;)

AudiTDI

• Svečias
« Atsakymas #7: 2009 Liepos 26, 15:32:51 »
dar buna turio davykliai, aisku jei sumontoti  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Liepos 26, 16:27:23 »
Na turio davikliai sumontuoti ant paneles man,gale jie nuo karscio pradeda durniuoti?