Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kas per navarotas ant laikrodzio ekrano?  (Skaityta 2258 kartus)

Neprisijungęs sawas

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
kas per navarotas ant laikrodzio ekrano?
« Topic Start: 2013 Vasario 25, 21:42:14 »
sveiki pastebejau toki dalyka kad ties laikrodziu uzsidega antenos piktograma ir laikrodis pasisuka valanda atgal kas cia per navarotas auto audi a4 2000 metu skydelis a6 c5 99metu

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kiek pamenu ivarai i parkinga kur nera radijos signalo ir nusimusa ta nesamone :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs sawas

• Žiūrėti profilį
o kas cia per navarotas?

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Turbut automatiniam laikrodzio nustatymui ;)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
kai gamykline radija, tai laikrodis gali tikslintis pagal radija

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
pas mane panasi problema tik dabar bent jau laikrodis nenusimusa o ta piktograma tai gingsta tai atsiranda ir cia nepriklauso nuo kazkokiu pozeminiu parkingu juk laikrodis nusistato nuo radijos o radija traukia kuo puikiausiai ir parkinge man pvz net neleidzia nustatymuose magelio laikrodzio pasiknist kazkodel magas rns-d :think:

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
nebutinai su orginalia mage.pas mane neorginali multimedija ir laikrodis visada nusistatato pagal ja. jei atjungiu akuma, tai per kelias val data ir taikas nusistato tiksliai. ;)

Neprisijungęs Norbertas

• Įrašai: 605
    • Žiūrėti profilį
as ir nesakau,kad tik per originalu maga,ten gal per gps nusistato nes pasmane gps yra:think:

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
as ir nesakau,kad tik per originalu maga,ten gal per gps nusistato nes pasmane gps yra:think:
cia buvo skirta acc ;) pamirsau pacituoti tik :)
pas mane multimedijoj ir yra gps, bet jis cia ne prie ko ;) pries ja, kai buvo paprastas pioneer magiukas, laikrodis ir data taipogi nusistatydavo tiksliai pats :) matyt is radijos gauna kazkoki signala.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
jei is tikro, tai skydelio kitoje puseje yra jungtis 4 pinu, ir i ja jungiasi kazkoks moduliukas, kuris ta darba ir padaro, mages masinoj kaip supratau gali ir visai nebut :)
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Per RDS nusistato

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Ten laika ir data automatiskai nusistato, pasigauna per palydova ilgosiomis bangomis :-)

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
kaip ijungti/isjungti ta "siustuva"? zinau, kad toks yra, bet pas mane jis dar nebuvo islindes :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
t.y Remote Clock, ta modifikacija nusimusa per skydelio adaptacija, nes kitaip reguliuoja laika pagal ta laiko zona kurios salies klaba yra nustatyta,geras dalykas butu jei bent viena salis mineta butu toje pacioje laiko zonoje kaip ir LT. Pamenu nebuvo org magnetolos pas mane ir jis nusistatydavo vistiek...kiek suprantu per skydeli valdosi...

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
tai nieko gero is to navaroto, maniau automatiskai perstatys laika kertant siena :D

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Štai koks tiksliai principas ten... Nei RDS, nei palydovai, nei radija ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/DCF77

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
t.y Remote Clock, ta modifikacija nusimusa per skydelio adaptacija, nes kitaip reguliuoja laika pagal ta laiko zona kurios salies klaba yra nustatyta,geras dalykas butu jei bent viena salis mineta butu toje pacioje laiko zonoje kaip ir LT. Pamenu nebuvo org magnetolos pas mane ir jis nusistatydavo vistiek...kiek suprantu per skydeli valdosi...

Tai laiko juostą galima reguliuoti ;) Puikiai man tas navarotas veikė ant visų ex audi. Veikia jis nei nuo mago, nei nuo navi. Namie turiu tokį laikrodį. Tikslinasi jis radijo bangomis iš Vokietijos bokšto kažkokio. Bent taip jo instrukcijoje rašo.

• Žiūrėti profilį
Tai laiko juostą galima reguliuoti ;) Puikiai man tas navarotas veikė ant visų ex audi. Veikia jis nei nuo mago, nei nuo navi. Namie turiu tokį laikrodį. Tikslinasi jis radijo bangomis iš Vokietijos bokšto kažkokio. Bent taip jo instrukcijoje rašo.
taip jis valdomas radijo bangomis, kaip ir valdomi el. skaitmeniniai namu termometrai, bet termometrai turi laiko zonos nustatyma. o kaip skydelyje laiko zona nustatyt nezinau, visa laika rodo valanda maziau.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kaip pas tave konkrečiai pasidaro, tai reikia žiūrėti. Pvz esui reikia pasukti ir vėl išjungti degimą, tada laikyti laikrodžio reguliavimo abu mygtukus ir viskas. Atsiranda 00, tada su +- reguliuoji, kiek tau reikia, t.y. ant kiek dabar laikrodis meluoja, tai ir vedi tokį skaičių. Pvz pas mus yra 20,00h, o tau rodo 19,00h. Vedi +01.

• Žiūrėti profilį
Kaip pas tave konkrečiai pasidaro, tai reikia žiūrėti. Pvz esui reikia pasukti ir vėl išjungti degimą, tada laikyti laikrodžio reguliavimo abu mygtukus ir viskas. Atsiranda 00, tada su +- reguliuoji, kiek tau reikia, t.y. ant kiek dabar laikrodis meluoja, tai ir vedi tokį skaičių. Pvz pas mus yra 20,00h, o tau rodo 19,00h. Vedi +01.
nu va to nezinojau, Ross teche nerasoma apie tai, nebent pas S tik toks option'as yra, arba pas feceliftini skydeli...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Turi būti pas visus. Pats netyčia kažkada prispaudaliojau, kai antrą kartą reikėjo jau tą meniu "išsikviesti", tai gal valandą visokius variantus minkiau.

Neprisijungęs sawas

• Žiūrėti profilį
jo radau issiardes skydeli stovi kaip trafukas ten o pasirodo cia tam navarotui antena kai angliska skydeli buvau i dejas to nebuvo o dabar kai isidejau europini tai vel tas dalykas pasirodo ekraneli