Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaitinimo zvakiu rele  (Skaityta 10532 kartus)

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
Re: Kaitinimo zvakiu rele
« Atsakymas #25: 2010 Rugsėjo 15, 10:38:29 »
Tai supranti Ramaskinai ar kaip tu ten,kiekviena dyzeli vedant,ijungus degima turi bent trumpam(jei lauke silta) uzsidegt pakaitinimo zvakiu lempute ?!?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Rugsėjo 15, 10:40:24 »
trumpam ji uzsidega ne zvakiu tikrinimui ir ne sildymui, tai ECU pasiruosimas darbui.

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Rugsėjo 15, 11:19:27 »
Tai suprantu kad del kompo uzsidega,tai va ir yra ta problema kad ji pas mane neuzsidega ir idomu kodel?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Rugsėjo 15, 17:03:10 »
atjunkit fuske nuo temperaturinio daciko tada zvake ssildys priverstinai taip galesit patikrint ateina "alektra" ar ne, jei ne tada einat saugiklio tikrint kur jis yra parase Klaustukas
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 15, 17:05:23 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Rugsėjo 30, 20:41:45 »
pas mane lempute dega,atrodo kaitina,bet vedasi sunkiai,toks jausmas kad nekaitintu,seniau budavo pasildo ir puses abaroto kuriasi.viena karta mirgsejo pakaitinimo lempute uzvedus auto,bet tik viena karta,mazum kas nors sugedo??

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Rugsėjo 30, 22:35:32 »
Mazum ir sugedo  :-]
Ziurek, ar iki zvakiu itampa ateina, ar zvakes geros...

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Spalio 01, 08:05:02 »
zvakes tikrinau ,su testeriu geros zvakes,o itampos dar netikrinau mazum sendien patikrinsiu

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Spalio 01, 09:35:13 »
zvakes tikrinau ,su testeriu geros zvakes,o itampos dar netikrinau mazum sendien patikrinsiu
kaip tas žvakes su testeriu tikrinai? mažum neteisingai tikrinai.

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Spalio 01, 10:30:13 »
na pliusas prie klemo akumuliatoriaus , o minusas prie zvakes, atrodo taip, lempute uzsidega,reiskia zvake gera, na aisku isukti gal ir geriau butu ,bet tam reik raktu ir laiko,na jei ka negerai daru patarkit kita buda

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2010 Spalio 01, 10:33:57 »
na pliusas prie klemo akumuliatoriaus , o minusas prie zvakes, atrodo taip, lempute uzsidega,reiskia zvake gera, na aisku isukti gal ir geriau butu ,bet tam reik raktu ir laiko,na jei ka negerai daru patarkit kita buda
Tokiu būdu patikrini ar žvakė veikia, tačiau jos efektyvumo nesužinai

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2010 Spalio 01, 12:56:12 »
Na dar nereiškia, kad žvakė gera. Geriausia išsukt ir žiūrėt, dar galima su testeriu pamatuoti, kiek srovės ryja (kiekviena žvakė apie 10A turėtų ryti (reikia tiksliai pažiūrėt pagal specifikaciją), priklausomai nuo to, kokia mašina.). bet čia vėl, jeigu turi testerį iš kinijos už 30 litų, tai gali supleškinti arba testerį, arba testerio saugiklį ir vis tiek nepamatuosi.

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2010 Spalio 01, 13:33:05 »
na jo aisku,dekuj uz info, buvau viena laida nuemes,srove ateina. na ko gero geriausia butu pakeisti zvakes.nes daugiau nezinau

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2010 Spalio 01, 20:08:15 »
Pradžiai pasitikrink visas žvakes išsukęs ir pajungęs nuo akumo. Pamatysi kaip šyla, ar tik mažas taškelis, per kiek laiko sušyla ir pan. Įtampą pasitikrink ant visų laidų, o ne ant vieno.
Jei užvedus mašiną mirksi pakaitinimo žvakių lemputė reiškia turi kažkokią klaidą/gedimą, reikėtų jungtis diagnistinę įrangą ir žiūrėt. Tiesa, kokia mašina?

Neprisijungęs liotar

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2010 Spalio 02, 10:37:34 »
masina a6 95m 2,5 , na o del zvakiu lemputes mirgsejimo,tai ji viena karta tik buvo pradejus mirgseti, uzgesinau varikli uzkuriau pernaujo ir daugiau nebemirgsejo,bet sakytum kad nuo to laiko ir pradejo sunkiau vestis, pasildau zvakes 2 kartus vistiek tas pats, o turetu iskart jug dar ner salciu

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2010 Lapkričio 30, 15:15:47 »
papostinsiu ir as savo problema. jei tai galima vadinti problema. auto a6/c4 97m. kuriasi puikiai,pakaitinimas veikia is ryto,kaip ir viskas butu tvarkoj,bet... mazdaug po minutes kurenimo ant laisvu pradeda mirkseti pakaitinimo zvakiu lempute. mirksi kol paspaudi stabdziu pedala,tada uzgesta. jei nieko nedarai,tada vel mazdaug po minutes pradeda mirkset.paspaudi tormaza-viskas susitvarko. mieste tai kazkaip nepasistebi ir neerzina,o vaziuojant uzmiestyje uzknisa,kai pastoviai reikia spaudineti stabdi. nereikia is karto siulyti diagnostikos,ta as pats zinau,dabar nera galimybes,tiesiog gal kam buvo taip,ir kas nors pasufleruos stebuklinga isgydymo buda... ?!?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2010 Lapkričio 30, 15:25:02 »
papostinsiu ir as savo problema. jei tai galima vadinti problema. auto a6/c4 97m. kuriasi puikiai,pakaitinimas veikia is ryto,kaip ir viskas butu tvarkoj,bet... mazdaug po minutes kurenimo ant laisvu pradeda mirkseti pakaitinimo zvakiu lempute. mirksi kol paspaudi stabdziu pedala,tada uzgesta. jei nieko nedarai,tada vel mazdaug po minutes pradeda mirkset.paspaudi tormaza-viskas susitvarko. mieste tai kazkaip nepasistebi ir neerzina,o vaziuojant uzmiestyje uzknisa,kai pastoviai reikia spaudineti stabdi. nereikia is karto siulyti diagnostikos,ta as pats zinau,dabar nera galimybes,tiesiog gal kam buvo taip,ir kas nors pasufleruos stebuklinga isgydymo buda... ?!?

nemanau, kad pasufleruos. Nes gali buti keletas variantu. Pradziai varlyte pedalo, stopu kontaktai gale. Kitka diagnostikos metu jau.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2010 Lapkričio 30, 15:34:11 »
o kas tai varlytei? ji veikia,visos lemputes uzsidega :V esme ta,kad kaip pagal laikrodi,kas minute prasideda ta svente skydelyje :) ten kur virsuj yra papildomas stopas,ten lyg ir neveikia viena lempute,nes atrodo ju ten kokios sesios,ar man akiu suvedima darytis?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2010 Lapkričio 30, 19:39:16 »
Bandyk atjungti kuro filtro davikli, jei yra jis.

Neprisijungęs kgs2go

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2010 Gruodžio 01, 16:16:59 »
sweiki zmones!gal kas zinot kur audi b4 pakaitinimo zvakiu rele randasi?pas mane situacija yra tokia jog pliusas nedaeina iki zvakiu..saugiklis kaip ir geras temp daviklis irgi..o zvakes kaip neveikia taip neiveikia..skydelyje tas pats.. spyrale neuzsidega..

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Gruodžio 02, 11:21:19 »
linsp, saugiklis yra pakaitinimo zvakiu, pas mane buvo tokia pati problema, pakaitinimo lempute uzsidega, bet zvakes nekaista. saugiklis pas mane stovi keleivio pusej, atkeli kilim4li, ten yra tokia dezute, o ten yra saugiklis. Nezinau tik kaip pas tave, bet pas mane ten jis randasi.

Neprisijungęs igariokas

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Sausio 30, 00:33:40 »
na o pas amne ir tokia problema uzsidega pas mane ta pakaitinimo lepute bet tik trumpam tai kaip as suprantu tai kompas mano kad variklis siltas ir nekaitina ilgiau o kai atjungiu nuo temperaturinio daciko fyskute kaitina ilgiau ir tada gerai uzsiveda tai kolegos kas tada galetu buti?ar tai saugiklis?beje pas mane audi a6 c4 2.5 103kw, ir butu gerai jei saugiklis tai kur jis randasi gal kas galetu nupasakoti nes mane jau nervas ima :-{

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Sausio 30, 01:04:26 »
Pasijungt kompa reik ir paziuret ar gerai ecu variklio temperatura mato
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 30, 01:42:24 sukūrė Matas »

Neprisijungęs igariokas

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2011 Sausio 30, 01:22:49 »
na taip ar taip reiks kompa jungti

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2011 Spalio 06, 19:47:33 »
na o pas amne ir tokia problema uzsidega pas mane ta pakaitinimo lepute bet tik trumpam tai kaip as suprantu tai kompas mano kad variklis siltas ir nekaitina ilgiau o kai atjungiu nuo temperaturinio daciko fyskute kaitina ilgiau ir tada gerai uzsiveda tai kolegos kas tada galetu buti?ar tai saugiklis?beje pas mane audi a6 c4 2.5 103kw, ir butu gerai jei saugiklis tai kur jis randasi gal kas galetu nupasakoti nes mane jau nervas ima :-{

pas mane lygiai tokia pat situacija? kaip ja isspresti?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2011 Spalio 06, 20:17:25 »
Tai ir neturi kaitinti, kaitina gal nuo 5 laipsniu tik. Atsals, tada ir kaitins ilgiau. Taip ir turi buti. Atjungus davikli kaitina avariniu rezimu, ilgai. Kad nesiveda cia jau kitur problema, siurblio vortuvai nusede ar variklis jau pardroztas.