Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaitinimo zvakiu rele  (Skaityta 10557 kartus)

Neprisijungęs Petrovich666

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
Kaitinimo zvakiu rele
« Topic Start: 2009 Vasario 04, 21:20:12 »
Sveiki.C4 2.5TDI 85Kw,ne veikia rele pakaitinimo,dreba salta ir dumina uzsyla tada gerai.gal zinot  kur ta rele?buvau atjunges visus laidus nuo zvakiu tada tiksliai supratau kad i jas neateina srove,zvakes naujos visos.lempute dega kai rakteli pasuku kad tipo sildo zvakes.ir kartais mirksi ji vaziuojant.kur ta rele pakaitinimo?? 8:8

mariusxa

• Svečias
Re: Kaitinimo zvakiu rele
« Atsakymas #1: 2009 Vasario 04, 21:58:29 »
rele turetu buti po vairu, ten stovi reliu blokas, viena is tu reliu turetu but pakaitinimo, pasitikrink visus didelius saugiklius, gal rasi nudegusi...

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Vasario 04, 22:03:40 »
pakaitinimo saugiklis prie motoro kompo..............

Neprisijungęs kunigs

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Vasario 05, 22:20:25 »
man ta pakaitinimo zvakiu lempute pastoviai mirksi, po to kai sedoj prie kompo jungiau sawo C4. tipo padare per ankstu degima, tod OOOO supranta tai kaip klaida ir man pranesa apie tai. Kiek tiesos cia ? .... nzn :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Vasario 05, 23:21:05 »
man ta pakaitinimo zvakiu lempute pastoviai mirksi, po to kai sedoj prie kompo jungiau sawo C4. tipo padare per ankstu degima, tod OOOO supranta tai kaip klaida ir man pranesa apie tai. Kiek tiesos cia ? .... nzn :)
yra tiesos:) kiek laipsniu ankstyvas?

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Vasario 10, 16:51:03 »
pasakyk kiek turi but normalus :) pasakysiu kiek ankstyvas :)

bijau pameluot, gan seniai buwo tai, tad jei normalus eina apie 11, tai pas mane 12.5 kazkur :) bet galiu ir klysti  :/

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Vasario 10, 17:30:17 »

bijau pameluot, gan seniai buwo tai, tad jei normalus eina apie 11, tai pas mane 12.5 kazkur :) bet galiu ir klysti  :/
iki 3 dar galima gyvent,bet ne 12.5

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Vasario 10, 20:50:50 »

iki 3 dar galima gyvent,bet ne 12.5

nepamenu ar visuose modeliuose tdi ar ne, bet ecu degimo pklaida iki 4 laipsniu pats atsireguliuoja

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Vasario 11, 18:56:50 »
tai pas mane paklaida ~1.5 :) ne 12,5 :)  mano masinoj ten niekas nesireguliuoja galiu pasakyt :)  :-{ kompas, ir tas lagina kai pajunge prie auto :)

mariusxa

• Svečias
« Atsakymas #9: 2009 Vasario 11, 21:44:04 »
tai pas mane paklaida ~1.5 :) ne 12,5 :)  mano masinoj ten niekas nesireguliuoja galiu pasakyt :)  :-{ kompas, ir tas lagina kai pajunge prie auto :)
gal kompas buvo nepernaujausiais kad lagino :D ta pakaitinimo lempute kai mirksi reiskia servizinis rezimas isijunge, turejo diagnostika klaida kazkokia ismest, ir tikrai ne del to kad tokia paklaida ant degimo.

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Vasario 12, 18:35:56 »
mano tevui kai mirksejo ant c4 2,5 tdi  pakaitinimo spirale tai as liepiau isleist kondensata is atstoiniko (kuro filtro apacioj toks kamstis) ilgai burbuliavo, nes netikejo. Bet kai isleido ir lempute nebedege ;)
Pamegink

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Vasario 12, 18:37:57 »
gal kompas buvo nepernaujausiais kad lagino :D ta pakaitinimo lempute kai mirksi reiskia servizinis rezimas isijunge, turejo diagnostika klaida kazkokia ismest, ir tikrai ne del to kad tokia paklaida ant degimo.
kodel galvoji kad blogas degimas neimeta klaidos?

mariusxa

• Svečias
« Atsakymas #12: 2009 Vasario 12, 18:45:28 »
del to kad jis 1.5 laipsnio neatitinka :)

Neprisijungęs kunigs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Vasario 17, 18:47:04 »
niekad nebuciau patikejes, bet misteris DIZELIUKS buwo teisus :D isleidau H2O is kuro filtro, nedaug jo ten tebuwo, gal kokie 150ml. tai jiekas nebemirgsi :) akys jau buwo atpratusios, kad panelej neturi kazkas mirgseti :)  (h) thanks a lot  (h)

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #14: 2009 Kovo 07, 13:01:15 »
o kas jei pas mane isvis neuzsidega lempute pakaitinimo zvakiy??? :/

nustojo degti po to kai buvo nueme varikli perrinkimui... nzn ka daryt, patikrinau ta saugikli prie motoro kompo, buvo perdeges, pakeiciau ir visvien... gal reliuskei atejo galas? :O

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Kovo 09, 08:11:12 »
o kas jei pas mane isvis neuzsidega lempute pakaitinimo zvakiy??? :/

nustojo degti po to kai buvo nueme varikli perrinkimui... nzn ka daryt, patikrinau ta saugikli prie motoro kompo, buvo perdeges, pakeiciau ir visvien... gal reliuskei atejo galas? :O
nuvarai i shrota, paprasai kad duotu - isidedi vietoj - veikia - jami, neveikia - ieskai kitur problemos.

Neprisijungęs dizeliuks

• Įrašai: 236
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Kovo 11, 16:57:04 »
niekad nebuciau patikejes, bet misteris DIZELIUKS buwo teisus :D isleidau H2O is kuro filtro, nedaug jo ten tebuwo, gal kokie 150ml. tai jiekas nebemirgsi :) akys jau buwo atpratusios, kad panelej neturi kazkas mirgseti :)  (h) thanks a lot  (h)
Prasom :D gaila kad ant manosios a4 1.9 tdi nera atstoiniko, o dyzeliuka tai ne is kolonkes pilu ;)

linsp

• Svečias
« Atsakymas #17: 2009 Spalio 11, 19:09:36 »
audi c4 2,5TDI neveikia pakaitinimo zvakės. zvakės naujos. pamatavau neateina elektra i zvakes. ir po kapotu variklio gale kur nusiima tokia plasmase po ja laidu fiskės ir yra toks kaip cilindriukas(nezinau kaip pavadint) i ji ateina kaip vakumo atrodo 3 vamzdeliai ir is virsaus 2 kontaktu fiske tai kai pasuki rakteli kad veiktu zvakes tas daiktas kleksi seniau taip nebudavo patarkit kur ieskot,gal yra kur saugikliai ar rele zvakėms.

linsp

• Svečias
« Atsakymas #18: 2009 Spalio 11, 22:52:20 »
ir kai si datcika atjungiu nebekleksi. kam reikalingas tas datcikas cia c4 2.5tdi(kitos nuotr neturėjau)

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Rugsėjo 10, 20:15:42 »
Sveiki,ir pas mane ta pati problema,neveikia zvakiu pasildymas,net neuzsidega lempute vedant automobili,visgi arteja ziema,tai noreciau susitvarkyti.Automobilis AUDI C4 2,5 TDI.Aciu uz atsakymus jei kas atsakysit ;)

Neprisijungęs moterka

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Rugsėjo 11, 08:37:28 »
na audi iki -5 ir be zvakiu vedasi puikiai ir zvakiu nesildo reikia atjungti variklio temperaturos daviklius tada ziureti dega lempute ar ne jai rodo kad syla bet realiai srove neateina iki zvakiu tada beda gali buti relej arba saugikliuose. o kur ta rele randasi tikrai nepamenu kaskur aplink saugiklines reik ieskot turetu buti storesnem 2 kojom kitos plonesnes

Neprisijungęs Nutas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Rugsėjo 11, 17:31:27 »
O kur tas saugiklis randasi,nes esu girdejes kad toks yra?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Rugsėjo 14, 20:17:29 »
Tai kaip jus cia tikrinat ta pakaitinima? Lauke silta, jis ir neturi veikti. Kai sulauksit minus 5 laipsniu, tada tikrinkit.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Rugsėjo 14, 20:25:04 »
Tai kaip jus cia tikrinat ta pakaitinima? Lauke silta, jis ir neturi veikti. Kai sulauksit minus 5 laipsniu, tada tikrinkit.

+3  +4  +5 reikia sulaukt.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Rugsėjo 14, 20:33:36 »
Na gal ir tiek.  ?!?  (+)