Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip panaikint saulute ant skydelio A6 99 metu 2.5tdi 134kw  (Skaityta 1012 kartus)

Rooman

• Svečias
Kaip panaikint saulute ant skydelio  -rodo rata su bugnais tipo kaladeles jau reikia keist, kazka girdejau ant audi a8 galima ta problema isprest su laidais viena nukirpus prijungus prie kito uz prietaso skydelio tik nezinau ar tas variantas tinka A6 99 metu gal kas galit padet?

Rooman

• Svečias
Kaip panaikint saulute ant skydelio  -rodo rata su bugnais tipo kaladeles jau reikia keist, kazka girdejau ant audi a8 galima ta problema isprest su laidais viena nukirpus prijungus prie kito uz prietaso skydelio tik nezinau ar tas variantas tinka A6 99 metu gal kas galit padet?
?!?

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį

Rooman

• Svečias
Bandziau tai pas mane tik trys fishkes stovi, plati melyna ir zalia ir siaura juoda o raudonos fiskes nera, tai tas fintas is A8 nepadejo.gaila  :V

Neprisijungęs A6_salmas

• Įrašai: 98
    • Žiūrėti profilį
Rooman, parasyk kaip pavyks isspresti beda, pas mane tas pats, keiciau kalades su bugnais, galvojaus dings, bet pasirodo ne...velnias

Rooman

• Svečias
Bandziau uzstrumpint laidus priekyje i stabdziu kaladeliu daviklius bet nepadejo  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Užtrumpinus ir neturėtų padėti, nes ten principas toks, kad jei užsitrumpina, tada susidaro grandinė ir užsižiebia saulutė

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
klysti, kaladelese laidas kai nudyla tada nutruksta grandine ir uzsidega  ?!?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nu gali būti, bet nepamenu kokiai auto dariau taip, tai užtrumpinus kaip tik užsidegdavo.

Rooman

• Svečias
Na as irgi manau kad nutrukus grandinei tada turetu uzsydegt taip rimtam autoservise man aiskino. (!?)