Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kaip neskausmingai atjungti ABS'a? Audi S6 PLUS 1997 (C4)  (Skaityta 2253 kartus)

Neprisijungęs kiSLOTHnik

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Kaip neskausmingai galima atjungti ABS'a? Pvz - ishtraukus saugikli ar neishprotes kos EDL'as ar pan?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Įdėk iš senesnių audinių mygtuką ABS, pajung ant ABS grandinės ir viskas. Niekas ten neišprotės...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O toks durnas klausimas - kam jį atjunginėti?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
cia gi sportine masina. kam isvis tokie dalykai reikalingi? :D

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
O toks kvailokas klausimas - kam jį atjunginėti?

mane pvz jis užknisa, tai atsijungiau  :D nors ir galima išjungti su ABS knopka , ištraukiau saugiklį iš rėlės ir ramu :) ABS tik boboms reikalingas  :-]

Neprisijungęs kiSLOTHnik

• Žiūrėti profilį
Gal galite koki kontakta mestelti zhmogaus kuris galetu apsiimti tai padaryti (Vilniuje)?
Ash pats elektronikoje tai nebumbum :(

Įdėk iš senesnių audinių mygtuką ABS, pajung ant ABS grandinės ir viskas. Niekas ten neišprotės...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
O toks kvailokas klausimas - kam jį atjunginėti?

mane pvz jis užknisa, tai atsijungiau  :D nors ir galima išjungti su ABS knopka , ištraukiau saugiklį iš rėlės ir ramu :) ABS tik boboms reikalingas  :-]

Jei blogai dirba, tai ir užknisa.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
jokios naudos is jo nematau apart to, kad avarijos atveju nepalieka stabdymo zymiu  :D o atsijungiau ne del to, kad blogai veikia ar pan, o del to kad man jo nereik ir jis man trukdo ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
jokios naudos is jo nematau apart to, kad avarijos atveju nepalieka stabdymo zymiu  :D o atsijungiau ne del to, kad blogai veikia ar pan, o del to kad man jo nereik ir jis man trukdo ;)

Nu paaiškink argumentuotai, kuom trukdo? :V Reiškia visi auto inžinieriai yra tik lohai, bereikalingai keliantys su abs sistemomis auto vertę :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
nepamirskime dar airbag'u atjungti ;)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį

Nu paaiškink argumentuotai, kuom trukdo? :V Reiškia visi auto inžinieriai yra tik lohai, bereikalingai keliantys su abs sistemomis auto vertę :D

Labai tingiu ginčytis su tavim  zzz kiek vienas žmogus turi savo įsitikinimus, tai manau juos palikime kiek vienas sau ;) o jei tu nesugebi stabdyt neužblokavęs stabdžių tai tavo problemos  :)

Neprisijungęs kiSLOTHnik

• Žiūrėti profilį
Argumentuotas paaishkinimas butu toks - kazhkuri lietinga vakara, ishvazhinejau ish vieno prekybos centro pustushtes pozhemines stovejimo aikshteles. Darant posuki kilo durnas klausimas - ar uzhsimes ish eigos (ant shlapios ir slidzhios betonines dangos)... Uzhisimete... Pradejau eit skersas tarp betoniu stulpu ir priparkuotu automobiliu... Myzhtelejau nejuokais... Prisilietus prie stabdzhio pedalo, pradejo panishkai trashketi ABS'as ir mashina nyfyga nestabde...
Viskas baigesi gerai, tik sekanti karta kai ASH sugalvosiu stabdyt, nenorechiau kad stabdymui vadovautu kazhkoks isterikas.

Taigi, gal zhinote kur vilniuje galetu "civilizuotais" budais atjungti ABS'a? Nes zhiema ash su juo tikrai ishprotesiu.

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
Argumentuotas paaishkinimas butu toks - kazhkuri lietinga vakara, ishvazhinejau ish vieno prekybos centro pustushtes pozhemines stovejimo aikshteles. Darant posuki kilo kvailokas klausimas - ar uzhsimes ish eigos (ant shlapios ir slidzhios betonines dangos)... Uzhisimete... Pradejau eit skersas tarp betoniu stulpu ir priparkuotu automobiliu... Myzhtelejau nejuokais... Prisilietus prie stabdzhio pedalo, pradejo panishkai trashketi ABS'as ir mashina nyfyga nestabde...
Viskas baigesi gerai, tik sekanti karta kai ASH sugalvosiu stabdyt, nenorechiau kad stabdymui vadovautu kazhkoks isterikas.

Taigi, gal zhinote kur vilniuje galetu "civilizuotais" budais atjungti ABS'a? Nes zhiema ash su juo tikrai ishprotesiu.

va va, man lygiai taip pat buvo ziema, tik kad neuzmetinejau, tai vos nenunesiau priesais atvaziuojancio kibiro.. nuo to laiko atjungiau isvis ir baigesi tokios nesamones

Neprisijungęs vadimas

• Įrašai: 141
    • Žiūrėti profilį
Atvažiok atjungsiu tel. 861137153

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
geriau siūlau pasivaikščiot į kursus kaip teisingai stabdyt su ABS  :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
offroad daznai pasileidzia tas ABS isterijon, neimanoma sustot nuo kalno pries medi. Tipo nuspresta jog kontrole svarbesne uz trumpesni stabdymo kelia. Atsibuskit! kur miske as nusuksiu!

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
i kita medi arba i per siaura tarpa tarp ju. Man irgi buvo nuotykis su tuo abs, aisku pas mane dar nelabai protinga ta abs, sako po 91metu v8 turi geresni abs, bet esme tame kad buvau su vasarinem padangom ant pirmo sniego, ir vos riededamas is nuosavo kiemo ciut sustojau prieki iskises i gatve, nes mat su abs kaip ant ledo stabdosi isjungus viskas normaliai su koja suzaidziama, ypac kai megsti palandziot per juostas mieste ir jau esi priprates butent su tuo automobiliu stabdyt iki maximumo.

Neprisijungęs wytc

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
o jus pameginkit kur ant slidzios dangos geru greiciu pastabdyti atjunge abs pamatysit kaip galas aplenks prieki.....  masinom be abs yra  galiniu stabdziu jegos reguliavimas , ka  daro abs, kai atjungi ji to nebera, sekmes

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Jeigu geros padangos, tai pats geriau nepadarysi, dar aišku sakoma kad ant didelio greičio abs neveikia gerai, o žiema su vasarinėmis padangomis ir abs tai visur galima pataikyt tik neten kur reikia, be abs tikrai geriau tokiu atveju.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Kiek vazineju, staigiai stabdant dar nei kart neuzmete. Visais atvejais stabdymo kelias buvo daug reiksmingesnis uz manevringuma(kur as nusuksiu mieste? i kita masina? an zmoniu?). Aisku, slidi danga(sniegas ir ledas, an asfalto salopio tikrai nebuvo apsuke) didina tikimybe, kad uzmes pastabdzius, bet kaip sakant jei nera proto tai nieks jo ir neides. As an naujesniu masinu pasisakau uz ABS, taciau an senuju ji daznai nebeatlieka savo tikruju funkciju.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
o jus pameginkit kur ant slidzios dangos geru greiciu pastabdyti atjunge abs pamatysit kaip galas aplenks prieki.....  masinom be abs yra  galiniu stabdziu jegos reguliavimas , ka  daro abs, kai atjungi ji to nebera, sekmes
Pas mane v8 nors ir stovi abs, bet galiniu stabdziu reguliatorius vistiek yra.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
abs realiai kelia sutrumpina tik ant slapio asfalto, stai kur reikalingas. Kituose atvejuose seniejis abs prailgina kelia.
wikipedia