Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: ka reiskia morkvine lempute su motoru uzsidegus skydely?audi 90  (Skaityta 1287 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
kas galit parasykit ka reiskia ?!?

audri

• Svečias
ji yra variklio darbo tai reiskia kad ji  rodo variklio ipuskimo sistemoj gedima ,o kada ji tau uzsidege 8:8

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
varyk i diagnostika tergu ziuri ko ji uzsidege  ;)

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
kaip paspaudi daugiau gazo....arba kaip isijungia tai tada isvis netraukia masina

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
nes vieni seip sako kad kaip jinai uzsidega tai tipo kazkokia kamera isijungia ir tipo sako tada masina turi eit nesweikai   :) bet db taip nera....seniau kiek spaudi tiek tawo o db kaip jinai isijungia tai isvis traukos nera,rodykle beweik nekyla :O

audri

• Svečias
tai kazkoks daviklis nebeveikiacia karstam ar saltam motorui .geriasia pasidaryt degnostika

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
aisku,dekuj nors uz patarima :)seip galwojau kad gal kokie zvaklaidziai ar kazkas pan.bet viskas lyg ir gerai atrodo tai net nezn :A

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
man ir uzsidegdavo morkine lempute, bet kazkoks ciaupas su zaibu  :), ir budavo kai gazo duodi, tai patare kolegos pasikeist laidus zvakiu ir padejo... daba viskas ok ;) o masina AUDI 80 1.9E B3...
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
  • Įrašai: 1177
    • Žiūrėti profilį
Atsakymas:
Keisk liamda zonda ir viskas susitvarkys nes liamda zondas reguliuoja kuro misini tau perdaug sausa arba perriebu misini duoda,...Pakeisi liamda zonda ir viskas susitvarkys,...Pas mane taip pat buvo audi 90 2.3 10v.Pas mane ji isijungdavo mazdaug prie 3000aps.ant bendzo budavo ragas, o su dujom jokiu problemu nes dujos nebendrauja su liamda zondu....
Ir beje speju katalizatoriu ispjoves esi.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Atsakymas:
Keisk liamda zonda ir viskas susitvarkys nes liamda zondas reguliuoja kuro misini tau perdaug sausa arba perriebu misini duoda,...Pakeisi liamda zonda ir viskas susitvarkys,...Pas mane taip pat buvo audi 90 2.3 10v.Pas mane ji isijungdavo mazdaug prie 3000aps.ant bendzo budavo ragas, o su dujom jokiu problemu nes dujos nebendrauja su liamda zondu....

o gal pas ji dujos su kompu :) ir kaip tada gi nebendrauja su liambda zondu ? :D :D

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
pas mane liamda buvo visiskai negyva bet lempute nedegdavo, pasikeiciau liamda ir vaziuot normaliai pradejo, kartais uzsidegdavo kai per gera bala pravaziuodavau...

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
Atsakymas:

o gal pas ji dujos su kompu :) ir kaip tada gi nebendrauja su liambda zondu ? :D :D
2.3 varikliui audi 90 nepatartina deti tiesioginio ipurskimo su kompu duju,...bent jau as norejau savo deti tai sake kaskas netiks nes pas mane mechaninis uzdegimas o ne elektroninis

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
Egis jaučiu turėjo omenyje ne tiesioginį puršklą, o EKO sistemą. Ji dozuoja dujas pagal lambdos parodymus, EKO sistemos niekada nededa jei lambda nusmigus, arba keičia ir labmda. Man taip buvo, kai dujas stačiausi.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Residentas

• Aktyvus dalyvis
    • Žiūrėti profilį
nu jei apie eko visko gali buti,...nu bet pas mane buvo paprastos kaip 3 kapeikos ir kaip keista nei karto nesove :) (y)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
girdejau reik sportini oro filtra det... jei su dujom... tipo neuzhges variklis jei saus dujos ... ar kazhkas panasiai... :) , bet nzn - nevazineju su dujom...

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
girdejau reik sportini oro filtra det... jei su dujom... tipo neuzhges variklis jei saus dujos ... ar kazhkas panasiai... :) , bet nzn - nevazineju su dujom...

Jis tiesiog didesnio pralaidumo ir tiek. Šuvio atveju šiek tiek sumažina smūgį, kadangi pralaidesnis. Šiaip čia pasakaitė tiems kurie tingi kas met po vasaros pasikeisti oro filtra.
Keiti kiekvienais metais gerą filtra, tai ir šaudys mažiau ir varikliui sveikiau bus.
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325