Atsakymas:Keisk liamda zonda ir viskas susitvarkys nes liamda zondas reguliuoja kuro misini tau perdaug sausa arba perriebu misini duoda,...Pakeisi liamda zonda ir viskas susitvarkys,...Pas mane taip pat buvo audi 90 2.3 10v.Pas mane ji isijungdavo mazdaug prie 3000aps.ant bendzo budavo ragas, o su dujom jokiu problemu nes dujos nebendrauja su liamda zondu....Ir beje speju katalizatoriu ispjoves esi.
Citata iš: Residentas 2008 Sausio 07, 12:49:17 Atsakymas:Keisk liamda zonda ir viskas susitvarkys nes liamda zondas reguliuoja kuro misini tau perdaug sausa arba perriebu misini duoda,...Pakeisi liamda zonda ir viskas susitvarkys,...Pas mane taip pat buvo audi 90 2.3 10v.Pas mane ji isijungdavo mazdaug prie 3000aps.ant bendzo budavo ragas, o su dujom jokiu problemu nes dujos nebendrauja su liamda zondu....Ir beje speju katalizatoriu ispjoves esi.o gal pas ji dujos su kompu ir kaip tada gi nebendrauja su liambda zondu ?
girdejau reik sportini oro filtra det... jei su dujom... tipo neuzhges variklis jei saus dujos ... ar kazhkas panasiai... , bet nzn - nevazineju su dujom...
Pradėjo supramonas Temų archyvas
Pradėjo pokstas Elektros skyrius
Pradėjo wadux « 1 2 » Audi A4 / S4