Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Jungiant du akumus buvo trumpas-kokios gali buti to pasekmes akumams ?  (Skaityta 1312 kartus)

Neprisijungęs Viciukas

• Įrašai: 212
    • Žiūrėti profilį
Sveiki
esme ta kad esant šaltiems orams greitai miršta akumuliatoriai - dar vasara tikrinau ar kur nenuteka srove, bet nieko blogo neradau - tai viskas buvo nurasyta ant to kad mazai vaziuoju ir akumas nespeja atsigauti po uzkurimo tai veziojuos kita kad esant reikalui užsimesčiau krokodilus ir užsikurčiau.  taigi viena karta gal per skubejimą o gal kad buvo tamsu sumaišiau klemas ir padariau trumpa - gal greitai nudege vienas gnybtas, tai vat dbr galvoju kokios pasekmes tiems akumamms bus nebuvo jie labai jau geri bet ar nebus kad visai nebelaikys ??
dekui... (h)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
jaigu jau nesusprogo tai laikys kaip laike zek kad masinai ko nnebut pridare tik,kad netaptum daznas sio skyriaus lankytojas  :)

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
gerai kad šiek tiek turiu žalio sopračio apie elektra o taip tai tikkriausiai butu kas antra tema mano  :D (aa), nu sejp tai pastebejau toki desni kad jej masina vazinejusi lietuvoje tai buve savininkai prikisa nagelius tai po kiek laiko tai atsiliepia kitam savinikui  (+)

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Na, jei vienas gnybtas greitai nudegė, tai gal ir į gerą pusę... Šiaip, abu akumai turėjo užvirt, jų plokštelės susikraipyt, o plokštelių masė imt byrėt. Tokie akumai srovės jau nelaikys.

Jei bandei tada kurt, tai su auto gali būti ir blogiau. Kompai galėjo pamest protą... Bet čia tik spėlionės. Kaip bus iš tikrųjų, parašysi.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 18, 20:56:29 sukūrė antonijus »

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
tai vat man tas galimas akumu uzvirimas ir neramina labiausiai...
tai geraj kad pas mane jokio kompo nera.
dekuj už ats..... (h) žiuresim ...

Neprisijungęs garazasTDI

• Įrašai: 1484
    • Žiūrėti profilį
patikrink su testeriu ar nepasikeite poliariskumas, jei visiskai iskrauta akuma atvirksciai pajungi gali pasikeist + su -

Neprisijungęs Viciukas

• Žiūrėti profilį
na tikriausiai man labiausiai ir pasiseke kad 1 iš jų buvo "gatavas" todel ir jungiau antra, na tas antras irgi nestebuklingas buvo.
po tu visu bajeriu lyg ir nieko nepastebejau blogo, tik gal po keliu dienu pakroviau as juos ir po poros dienu jau nebeuzkuriau auto - tai vat del to ir išsigandau, bet pirmadieni pakroviau ir lyg ir viskas norm.
dar vienas idomus dalyka pastebejau - kad uzkurtai auto itampa 14,5 - yra (kondensatorius su indikacija) aisku jis gali siokia tokia paklaida duoti bet atsimenu vasara budavo 14,3  14,2 cia su ijungta radija o daugiau viskas isjungta, jeigu su trumpom sviesom ir paneles apsvietimu 14,4 - tai man idomu pasidare ar ne perdaug ?? pasiskaiciau "patarimai garaze" skirelyje jej neklystu "acc" kazka apie tai rasinejo  (h)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs lagas

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
Kiek pastebejau, kad su nauju akumu masina  krauna truputi maziau nei su senu.

Neprisijungęs Antonijus

• Įrašai: 2439
    • Žiūrėti profilį
Kiek pastebejau, kad su nauju akumu masina  krauna truputi maziau nei su senu.
Be abejo, naujo akumo naudingumo koeficientas didesnis. Seną krauni daug, o iš jo mažai paimi...