Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ispejimas apie vandeni! Audi 90 2.3  (Skaityta 1705 kartus)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Ispejimas apie vandeni! Audi 90 2.3
« Topic Start: 2007 Lapkričio 06, 18:05:44 »
Nutiko toke beda, speju kad kazkur nusporgo daviklis tik kur?
Vaziuodamas pastebejau kad pradejo kas karta ant posukiu sumirkseti sita lempute (apibraukta) tai supratau kad truksta antifrizo nes truputi valgo man ji ir zn del ko, tad kaip visad pripyliau tik va iki pat pilno netycia pripyliau... pavazevau dar nemersejo, nuvazevus 6km pradejo istisai mirkseti.. atsukes pamaigiau zarna iki tol kol padaariau norma bakelyje, ir palikau truputi orui nueiti, bet kaip man jau sis vistiek kaip mirksi taip mirksi.

Tai dbr noriu paklausti kur yra dar sis daviklis, nes buvau atjunges isiplitimo bakelyje, bet nepadejo mirksi vistiek.. gal radijetoriuje? ka siulitumete daryti? kur ieskoti problemos?

Nuotrauka paimta kaip pavyzdziui, cia yra mini-patikrinimo sistema, o pas mane du langeliai, perspejimai apie temeratura ir stabdzius..

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Lapkričio 06, 19:04:20 »
Šio simbolio daviklis šiaip apačioje išsiplėtimo bakelio stovi. Bandyk išimti ir pravalyti. Dažniausiai padeda.

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Lapkričio 06, 19:27:32 »
Šio simbolio daviklis šiaip apačioje išsiplėtimo bakelio stovi. Bandyk išimti ir pravalyti. Dažniausiai padeda.

bet girdejau kad stovi variklyje, ar sitas ne prie ko?

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Lapkričio 06, 20:21:09 »

Bet tai juk ji ir buvau atjunges... tai kodel jis vistiek mirksejo?

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Lapkričio 06, 20:22:28 »
tai kad ji atjugsi jis nenustos mirkseti
o variklyje antro tokio ner tai kad ziurek bakelyje issipletimo

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Lapkričio 06, 20:25:29 »
tai kad ji atjugsi jis nenustos mirkseti
o variklyje antro tokio ner tai kad ziurek bakelyje issipletimo

Gerai ryt bandysiu, tik neisivaizduoju kaip atsukti? valyti su kuo patartumet?

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Lapkričio 07, 00:37:07 »
Gal jis veikia kaip stabdziu trinkeliu nusidevejimo davikliai? (tik atvirksciai) Kol yra skyscio uzsitrumpines ir nemirksi, kai mazai, ner kontakto ir ijungia lempute. Tai gal jei ji uztrumpint nustotu mirkset, tada butu aisku kur problema...
Taciau as jo nebuvau isemes ir nezinau kokiu principu dirba, tik sejp pamastymams info  :V

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Lapkričio 07, 15:17:59 »
pas mane jis irgi mirksi, nors ir norma wandens. jau nebekreipiu demesio :D

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Lapkričio 07, 16:09:11 »
Vaziuodamas pastebejau kad pradejo kas karta ant posukiu sumirkseti sita lempute (apibraukta) tai supratau kad truksta antifrizo nes truputi valgo man ji ir zn del ko, tad kaip visad pripyliau tik va iki pat pilno netycia pripyliau... pavazevau dar nemersejo, nuvazevus 6km pradejo istisai mirkseti.. atsukes pamaigiau zarna iki tol kol padaariau norma bakelyje, ir palikau truputi orui nueiti, bet kaip man jau sis vistiek kaip mirksi taip mirksi.

Tai dbr noriu paklausti kur yra dar sis daviklis, nes buvau atjunges isiplitimo bakelyje, bet nepadejo mirksi vistiek.. gal radijetoriuje? ka siulitumete daryti? kur ieskoti problemos?

Nuotrauka paimta kaip pavyzdziui, cia yra mini-patikrinimo sistema, o pas mane du langeliai, perspejimai apie temeratura ir stabdzius..

Nezinau kaip kituose, bet su NG varikliu i ta lempute signalas eina is dvieju davikliu: is ausinimo skyscio bakelio ir is temperaturos daviklio. Bandyk atjungti fiske nuo temperaturos davikio, kuris stovi po ausinimo zarna einancia i varikio bloka (virsuj stovi salto paleidimo daviklis, apacioj temperaturos daviklis paduodantis temperaturos parodymus i skydeli ir signalizuojantis variklio perkaitima i mineta lempute)  ;)

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Lapkričio 07, 16:22:04 »
tereikia atjungti, melynai geltona laida ir viskas... bet manes tas malonumas netenkina, noriu kad tiesa rodytu :)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Lapkričio 07, 16:51:54 »
tereikia atjungti, melynai geltona laida ir viskas... bet manes tas malonumas netenkina, noriu kad tiesa rodytu :)

Tai as nesakau, kad vazinetum atjunges ta fiske  :D Tiesiog patikrinti ar tikrai tas daviklis kaltas, nes man butent del jo lempute ir mirgsejo  ;)

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Lapkričio 07, 16:53:56 »

Tai as nesakau, kad vazinetum atjunges ta fiske  :D Tiesiog patikrinti ar tikrai tas daviklis kaltas, nes man butent del jo lempute ir mirgsejo  ;)

O jeiciu mirksi del to kad isipletimo bakelyje daviklis apsinese ;)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Lapkričio 07, 16:59:42 »

O jeiciu mirksi del to kad isipletimo bakelyje daviklis apsinese ;)

Jeigu buvai atjunges fiske i ausinimo bakelio davikli ir vis tiek mirgsejo, reiskias jis ne prie ko  ;)

Neprisijungęs RAMUNAS

• Įrašai: 299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Lapkričio 07, 20:23:04 »
Rodo skydelyje tas daviklis kur prie variklio bloko keturiu laidu fiske 100% uzstrigo ?!? ?!? ?!? pakeiksk ir pasibaiks

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2008 Kovo 05, 00:02:29 »
Po staigaus stabdimo (gal cia tik sutapimas) pradejo mirkset ausinimo skyscio langelis. Jei atjungi davikli prie isipletimo bakelio vistiek mirksi, o jei temperaturos davikli tai nustoja. Norejau paklaust kur dar eina signalas tuo laidu? Tik i lempute? Jei pvz as ta laida atjungsiu, esant reikalui signalas is isipletimo bakelio daviklio daeis iki lemputes?

bocas

• Svečias
« Atsakymas #15: 2008 Kovo 05, 20:39:58 »

trieju kontaktu daviklis numiro,arba fiskes kontaktai oksidavosi(daznai buna)

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2008 Kovo 06, 03:07:53 »
trieju kontaktu daviklis numiro,arba fiskes kontaktai oksidavosi(daznai buna)

O prie ko cia kontaktai oksidavosi? Jei butu taip tai atvirksciai negautu signala ta lempute.

Neprisijungęs Deiviss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2008 Kovo 08, 16:37:24 »
nzn rasiau ar nea, bet problema kaip sake panasiai jankaz, tai yra nerodo pas mane temepraturos todel tasdaviklis ir suveike kaip suprantu, kad uzkaito, atjungus laideli, problema ispresta, ir viskas normaliai veikia :P

Neprisijungęs Dim4ik

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2008 Kovo 09, 03:20:13 »
Na pas mane tai temperatura rodo normaliai, del to ir nenoriu keist davikli..