Nutiko toke beda, speju kad kazkur nusporgo daviklis tik kur?
Vaziuodamas pastebejau kad pradejo kas karta ant posukiu sumirkseti sita lempute (apibraukta) tai supratau kad truksta antifrizo nes truputi valgo man ji ir zn del ko, tad kaip visad pripyliau tik va iki pat pilno netycia pripyliau... pavazevau dar nemersejo, nuvazevus 6km pradejo istisai mirkseti.. atsukes pamaigiau zarna iki tol kol padaariau norma bakelyje, ir palikau truputi orui nueiti, bet kaip man jau sis vistiek kaip mirksi taip mirksi.
Tai dbr noriu paklausti kur yra dar sis daviklis, nes buvau atjunges isiplitimo bakelyje, bet nepadejo mirksi vistiek.. gal radijetoriuje? ka siulitumete daryti? kur ieskoti problemos?
Nuotrauka paimta kaip pavyzdziui, cia yra mini-patikrinimo sistema, o pas mane du langeliai, perspejimai apie temeratura ir stabdzius..
Nezinau kaip kituose, bet su NG varikliu i ta lempute signalas eina is dvieju davikliu: is ausinimo skyscio bakelio ir is temperaturos daviklio. Bandyk atjungti fiske nuo temperaturos davikio, kuris stovi po ausinimo zarna einancia i varikio bloka (virsuj stovi salto paleidimo daviklis, apacioj temperaturos daviklis paduodantis temperaturos parodymus i skydeli ir signalizuojantis variklio perkaitima i mineta lempute)
![mirkt ;)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile2.gif)