Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Isores temperaturos daviklis + kondiske  (Skaityta 4588 kartus)

Cesha

• Svečias
Isores temperaturos daviklis + kondiske
« Topic Start: 2009 Birželio 09, 12:07:06 »
Sveiki,

Esu naujokas cia ir nelabai susipazines su paieskos sistema. Tad jei apie tai buvo rasyta kada nors - nurodykite, prasau!
Beda tokia: kartais uzeina, kad isores temperaturos daviklis pradeda rodyt pievas: temperatura pradeda kristi zaibiskai.. iki -50 laipsniu. Kondiske nustoja veikti - pucia silta ora. Nustacius Lo padetis, temperatura (isores) pradeda kilti ir grizta i normalia padeti (na, siandien pvz., +21 laipsnis) tuo paciu kondiske pradeda saldyti. Kita diena ta problema dingsta.. pravazineju kokia savaite - viskas ok. Uzeina ir vel - netgi kuriant varikli jau rodo, kad lauke - 50 laipsniu! Temperaturos daviklis geras, prijungus kompa, jokiu klaidu nerodo...
Audi A6 Avant 98 pabaiga, 1,9 TDI.
Aciu!

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Re: Isores temperaturos daviklis + kondiske
« Atsakymas #1: 2009 Birželio 09, 12:53:47 »
Isores temperaturos daviklis greiciausiai numires bus.

Cesha

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Birželio 09, 13:25:08 »
Nu kad "Autoakstej" sake tikrino - daviklis geras.. nzn, kiek sita saika galima pasitiketi..

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Birželio 09, 13:38:56 »
man visai neseniai sitaip buvo...temperatura krisdavo iki minusines ir neveikdavo kondyske, atjungiau lauko temp. davikli viskas ok, kondyske saldo, bet vistiek nupirkau kita davikli kad rodytu normaliai temperatura

Cesha

• Svečias
« Atsakymas #4: 2009 Birželio 09, 13:42:53 »
nebuvau susidures - ar sudetinga pasikeisti ta davikli?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Birželio 09, 14:02:04 »
nezinau kaip pas c5 bet c4 tai paprasta visiskai, jis stovi tarp buferio priekinio ir radiatoriaus... atjungi laida jai rankos lankscios per apatines groteles pakeiti, bet kaip minejau cia c4 manau ir pas c5 panasiai turi but

Cesha

• Svečias
« Atsakymas #6: 2009 Birželio 09, 14:06:46 »
aciu! meginsime surasti ta zioga paslepta... :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #7: 2009 Birželio 09, 14:15:59 »
aciu! meginsime surasti ta zioga paslepta... :)

Va prisegu failiuką, kad žinotum kas kaip. Turėtum susigaudyt. Jis yra kai atidarai kapotą labiau vairuotojo pusėj ir ties buferio viduriu arba apačia...

Cesha

• Svečias
« Atsakymas #8: 2009 Birželio 09, 14:24:27 »
aciu! surasim, israusim, pakeisim ir papasakosim kas ir kaip! ;)

Neprisijungęs kiddd

• Įrašai: 56
    • Žiūrėti profilį
radau sia tema,tai gal ir mano beda bus i tema kad nereiktu naujos temos kurti.
mano audi a6 2.5tdi 132kw isores tem. daviklis rodo gerai tik kai isedu i masina ryte kol dar buna saltas variklis. vaziuojant temperatura jau pakyla virs normalios apie 5-8 laipsnio. o kai sustoju ir isjungiu varikli,tai atejus veliau i masina temperatura jau rodo 10-15 laipsniu daugiau nei yra istikruju. gal galit patarti ar cia jau davikliui chana ar taip kas pasidare? as galvoju gal jis tiesiog ten kur is kokio laikiklio issokes ir prie kokio radijatoriaus lieciasi ar kazkas.bet gal ir klystu. bandziau as ji surast bet man niekaip nepavyko.

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
radau sia tema,tai gal ir mano beda bus i tema kad nereiktu naujos temos kurti.
mano audi a6 2.5tdi 132kw isores tem. daviklis rodo gerai tik kai isedu i masina ryte kol dar buna saltas variklis. vaziuojant temperatura jau pakyla virs normalios apie 5-8 laipsnio. o kai sustoju ir isjungiu varikli,tai atejus veliau i masina temperatura jau rodo 10-15 laipsniu daugiau nei yra istikruju. gal galit patarti ar cia jau davikliui chana ar taip kas pasidare? as galvoju gal jis tiesiog ten kur is kokio laikiklio issokes ir prie kokio radijatoriaus lieciasi ar kazkas.bet gal ir klystu. bandziau as ji surast bet man niekaip nepavyko.
O tu pajieskok.greiciausiai nevietoj,per arti radiatoriaus.

Neprisijungęs indre

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
O pas mane dar įdomesnis variantas  :V, ten kur turėtų stovėti daviklis, styro vien tik laidas. :D :D :D peršasi mintis, kad jis kitoje vietoje perkeltas kažkur , bet niekur nerandu. Vasarą rodo kuo puikiausiai, kondikas veikia kuo geriausiai. Va žiemą kartais pradeda durniuot rodo -50.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
pas c4 maciau stovi du davikliai, tai ir pas tave gal jie du bus

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
vienas,nebent dar zpaske ideta

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O pas mane dar įdomesnis variantas  :V, ten kur turėtų stovėti daviklis, styro vien tik laidas. :D :D :D peršasi mintis, kad jis kitoje vietoje perkeltas kažkur , bet niekur nerandu. Vasarą rodo kuo puikiausiai, kondikas veikia kuo geriausiai. Va žiemą kartais pradeda durniuot rodo -50.

Pas mane kažkuriai auto irgi daviklis buvo nurautas, o temperatūrą rodė normaliai, nu ~ normaliai. Uždėjau daviklį, tai pradėjo teisingai rodyti, o iš kur prieš tai info ėmė - neaišku :)

Neprisijungęs indre

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
tai va kas ir keisčiausia, na rodo kažkur +-2 laipsnių tikslumu. :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
vienas,nebent dar zpaske ideta
tai kodel kai parejo tas daviklis kur buferyje, pradejo gryba rodyt, as ji atjungiau ir beveik tiskliai rode, ir darvelaiu ardydamas prie valytuvu kur kondyske stovi radau dar viena davikli toki pati, ar jis ten nenuoto?

Neprisijungęs Baksa

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Balandžio 15, 16:59:17 »
O gal kas nors gali pasakyti kur ranadasi fyškė prie kurios jungiasi daviklis?

Neprisijungęs CrazyCripple

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Balandžio 17, 09:47:28 »
Neturejau nei kondisho nei temperaturos. Isidejau pagal schemas temperaturini ir matau: atejus i masina po ilgo stovejimo ijungiu degima, lyg panasi temp i lauko, bet greit pradeda krisit ir nukrenta kokiais 5-8 laipsniais, tada ishungus degima ir ijungus is naujo, vel rodo panasia i lauko temp ir vel krenta. Vazinejant po miesta ir stovint kamsciuose temperatura niekada ne auga. Visada tik mazeja. Bet tik 5-8 laipsniais o ne iki -50 kaip buna kitiems. Ka daryt? ir gal kas nors turi varzos ir temp grafika siam davikliui?

Neprisijungęs Amberis

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gegužės 08, 15:41:47 »
pas mane b4 ekranelis grybauja juodai. buvau isardes,lempute dega,bet mirksi arba visai dingsta vaizdas. visa ziema vazinejau be jo. pries menesi  vel isidejau veike kuo puikiausiai,po dvieju savaiciu predejo temperatura sokineti iki -50,o dabar visai silpnai dega vos iziureti galima ir ten pievas rodo -11.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gegužės 08, 20:23:48 »
Keistas klausimas. Prie daviklio randasi  :-] Vienas salia kito.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Gegužės 08, 22:33:59 »
Keistas klausimas. Prie daviklio randasi  :-] Vienas salia kito.
istikruju tai nuo modelio priklauso:yra fiskes tiesiai i davikli,yraapie20-30 cm nuo daviklio.

Neprisijungęs raimis4

• Įrašai: 162
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Gegužės 11, 04:10:44 »
kad nereiketu nauju temu kurti cia panasi problema su kondiske
 Norejau paklausti ar visada turetu suktis kondiskes ventiliatorius(tas kur stovi salia ventiliatoriaus kur sukasi nuo dirzo)kaip yjungi kondiske,nes kasko viena diena kai lauke buvo apie 23C padares LO viduje man pradejo visai ne saldyti.atkreipiau demesi kad anksciau sugdavosi o dabar ne.
Auto audi A6 99m  1.9TDI
aciu

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Gegužės 11, 08:01:43 »
kad nereiketu nauju temu kurti cia panasi problema su kondiske
 Norejau paklausti ar visada turetu suktis kondiskes ventiliatorius(tas kur stovi salia ventiliatoriaus kur sukasi nuo dirzo)kaip yjungi kondiske,nes kasko viena diena kai lauke buvo apie 23C padares LO viduje man pradejo visai ne saldyti.atkreipiau demesi kad anksciau sugdavosi o dabar ne.
Auto audi A6 99m  1.9TDI
aciu

Tai jis ir nesisuka, nes kondiske nedirba, o kokia priezastis reikia ieskoti.Jei anksciau dirbo  tai nulek pirmiausiai dapildyti sistema, gal tik slegio truksta.

Neprisijungęs Mjey

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Gegužės 11, 22:00:40 »
Sveiki. manojoje audinėje taip pat nesisuka kondiškės ventiliatorius. pora kart dariau diagnostika, tačiau nieko nerado. Gal kam yra buvę taip?