Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: gal zinote borto kompo valdymo pravotkes shema? :)  (Skaityta 8100 kartus)

Vytis

• Svečias
Galiu padet. parasyk variklio koda pasakysiu kur prijungt ;)

etc.... butum anksciau tu parases, dbr jau fsio, pardaviau masiniuka..... :(

bet nieko, pasitaisysiu ir kitas pirkinys bus taip pat   A U D I  !!!   :)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
sveiki, isidejau autopilota ir dabar uzsimaniau, borto kompo, pas mane nera nieko, tai kaip supratau keiciu spidometra i su borto kompu, dedu rankenele, jungiu ja i spidometra ir liek anuvesti viena laida kad kuro duomenis gautu... cia sitoj temoj viskas apie b4 pas mane 2.5 tdi a6 (c4)  gal kas zino kur pajungti ta laida???
dar sumasciau viena bajeri, jaigu as perku anglo spidometra "isvirkscia" ir ji paskerdes bandau deti borto kompa pas save tiktu kazin ar ne??? pastspidometras tikrai netinka o kazinjai asbandyciau tik borto kompa permest...
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugpjūčio 06, 14:00:45 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Sintetic nepasiseke, man gal pasiseks  :s

B4 1.9TDi, ar buna prietaisu skydeliu su borto kompu? :)
Ka fiksuoja?
kuro likuti?
kuro sanaudas?
perdegusias lemputes?
langu skysti?

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Sintetic nepasiseke, man gal pasiseks  :s

B4 1.9TDi, ar buna prietaisu skydeliu su borto kompu? :)
Ka fiksuoja?
kuro likuti?
kuro sanaudas?
perdegusias lemputes?
langu skysti?

Kadaise vokiskam forume teko skaityti, kad B4 TDI neturejo borto kompu (naujai nebuvo imanoma uzsakyti komplektacijoje) ir buvo pateikta schema kaip paciam perdaryti kompo schema nuo benzininio. Jeigu vokiskai skaitai galiu paieskoti  :D Arba kitas variantas burti su skydeliu nuo A4 TDI  :V

Del rodymo:
Autocheckas: standartiniai (tepalo, ausinimo, stabdziu skyscio trukumas) ir papildomai langu skystis, kuro rezervas, lamputes.

Borto kompas: momentines sanaudos; vidutines sanaudos; vaziavimo laikas; vidutinis greitis; kiek km liko nuvaziuoti; sunaudotas kuras nuo uzvedimo.

• Žiūrėti profilį
Na, man idomesnis daiktas tada butu borto kompas ;)
Tik beda jog vokiskai nemoku, Google vertimas - tragiskas, o elektronika dar nera toks man paprastas dalykas  (v)
Tada iseina jog teks gyventi be borto kompo?  :s

• Žiūrėti profilį
Gal visgi jei nesunku gali duoti paziureti kaip ten perdare? :)

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
Gal visgi jei nesunku gali duoti paziureti kaip ten perdare? :)

Cia vienas is postu: http://www.meckisforum.de/phpBB2/viewtopic.php?t=72032
Siaip as vokiskai irgi nekertu, bet so kokiu google translator galima viska suprasti  :D

Dar: http://www.meckisforum.de/phpBB2/viewtopic.php?t=121620

Siaip idesi i dizeli be problemu, bet viska kas susije su kuro sanaudom skaiciuos blogai  ?!?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 16, 00:58:30 sukūrė jankazas »

wiltrix

• Svečias
sveiki.isidejau borto kompa ir checka.su bortu susije klausimai kodel tik 3 funkcijas turi rodyt ? as nzn ar rodo nes issiliejes ekranas, dar negavau gero.ar reikia palidomai jungt ta fiske raudona ne tik geltona laida ? dar su checku klausimai, temp davikli, tepalo spaudima, stabszius mato ok,o va su langu, bako kuro likuciu, krovimu apiplovimu kaip ? pas mane b3 audi. reikia daviklio turbut apiplovimo bake ? jam buna palikta vieta ar reikia keist bakeli? per ka jis mato krovima ir kuro likuti ? noriu papildomai viska susijungt. va dar mato stabdziu lempas dabar istisai, reik kazka pajungt papildomai turbut ? kad nuo stabdzio paspaudimo gestu?  gal kas schema checko visa turit kas ? aaaaciuuu :D

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
sveiki.isidejau borto kompa ir checka.su bortu susije klausimai kodel tik 3 funkcijas turi rodyt ? as nzn ar rodo nes issiliejes ekranas, dar negavau gero.ar reikia palidomai jungt ta fiske raudona ne tik geltona laida ? dar su checku klausimai, temp davikli, tepalo spaudima, stabszius mato ok,o va su langu, bako kuro likuciu, krovimu apiplovimu kaip ? pas mane b3 audi. reikia daviklio turbut apiplovimo bake ? jam buna palikta vieta ar reikia keist bakeli? per ka jis mato krovima ir kuro likuti ? noriu papildomai viska susijungt. va dar mato stabdziu lempas dabar istisai, reik kazka pajungt papildomai turbut ? kad nuo stabdzio paspaudimo gestu?  gal kas schema checko visa turit kas ? aaaaciuuu :D

Del bortko kompo:

Pilnai pajungtas borto kompas turi rodyti 6 funkcijas: momentines sanaudos; vidutines sanaudos; vaziavimo laikas; vidutinis greitis; kiek km liko nuvaziuoti; sunaudotas kuras nuo uzvedimo. Raudonos fiskes jungti nereikia.

Del autochecko:

Kad rodytu kai baigiasi plovimo skystis reikia keisti siurbliuka.
Su lempuciu tikrinimu sunkiau ,reikia tampyti laidus ir statyti papildomas reles. Jeigu noresi pasidaryti issiversk: http://meckisfaq.de/viewtopic.php?t=284&sid=d2aac6a562105fa654c8caa59b3dc21f

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
o as vis dar ieskau kur an C3 pajunkt laida, kad sanaudas rodytu :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Arba gal turit RT variklio ECU el schema? pagal ja gal butu galima atkast :)
Audi V8 206kw, '91

wiltrix

• Svečias
del varikliuko idomiai tik pakeist reikia ir viskas? datciko nera ? nuo s2 turbut tada det ji ? jau kazkokia atkapsciau schema viso AC  tai kaip matau man liko trys laidai kurie nepasijunge masinoi prie pravodkes. pilkas, raudonas , rudas raudonas.ir lygtais kaip pagal schema ziuriu pilkas su raudonu yra lempu moduliam, o rudas raudonas langu skyscio datcikui.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
reikia bakelio su davikliu
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
del varikliuko idomiai tik pakeist reikia ir viskas? datciko nera ? nuo s2 turbut tada det ji ? jau kazkokia atkapsciau schema viso AC  tai kaip matau man liko trys laidai kurie nepasijunge masinoi prie pravodkes. pilkas, raudonas , rudas raudonas.ir lygtais kaip pagal schema ziuriu pilkas su raudonu yra lempu moduliam, o rudas raudonas langu skyscio datcikui.

Patikslinimas del varikliuko: ziurek koks pas tave bakelis, jeigu tas ilgas uzteks tik varikliuka pakeisti.

Neprisijungęs shilkas

• Įrašai: 182
    • Žiūrėti profilį
zmones padekit :) audi a-4 1.9 tdi, 2002 m., borto kompas rodo kiek galiu nuvaziuoti su bake esanciu kuru, kaip man perjungti tarkim i momentines sanaudas ar dar kazka? Ant valytuvu rankeneles jungtuku nera :( is anksto dekoju

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Pas tave greiciausiai bus keista valytuvu rankenele

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
dar buna mygtukai panelej... Ten kur priesrukiniai jungias ir galinio lango paildymas.
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį
dar buna mygtukai panelej... Ten kur priesrukiniai jungias ir galinio lango paildymas.

Pasiziurek kur pas a4 priesrukinis ir galinio lango pasildymas jungias ir isvis kas centrinej konsolej randas...  :V

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
zmones padekit :) audi a-4 1.9 tdi, 2002 m., borto kompas rodo kiek galiu nuvaziuoti su bake esanciu kuru, kaip man perjungti tarkim i momentines sanaudas ar dar kazka? Ant valytuvu rankeneles jungtuku nera :( is anksto dekoju

Parasyk kebulo numeri (VIN), galesiu pasakyti originaliai buvo borto kompas ar tik skydeli kazkas idejo  (h)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Pasiziurek kur pas a4 priesrukinis ir galinio lango pasildymas jungias ir isvis kas centrinej konsolej randas...  :V
Na paziurejau :) Kaip ir sakiau: borto kompo valdymas gali but centrinej konsolej prie priesrukiniu, galinio lango pasildymo, avarinio ir pan :)
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Matas

• Žiūrėti profilį

Na paziurejau :) Kaip ir sakiau: borto kompo valdymas gali but centrinej konsolej prie priesrukiniu, galinio lango pasildymo, avarinio ir pan :)

Kur ten ziurejai? :D Nes priesrukines jungiasi kairej pusej prie lempu, galinio lango pasildymas prie klimos. tik ant senuju centrinej konsolej buna jie.

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
o gal pas mane jo tiesiog nera? Bet kodel tada rodo kiek galiu nuvaziuot su kuru esanciu bake? :) gal kazkaip su klimos mygtukas suzaist reikia? ar gal kur prie skydelio mygtukai + - ir dar kazkokie ten yra :) na bet jai nera gal man uzteks pakeisti valytuvu rankenele?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
o gal pas mane jo tiesiog nera? Bet kodel tada rodo kiek galiu nuvaziuot su kuru esanciu bake? :) gal kazkaip su klimos mygtukas suzaist reikia? ar gal kur prie skydelio mygtukai + - ir dar kazkokie ten yra :) na bet jai nera gal man uzteks pakeisti valytuvu rankenele?

Gali paziureti kaip valdosi borto kompas: www.audi.co.uk/etc/medialib/cms4imp/audi2/uk/Products/owners_area/Choose_Model.Par.0005.File.pdf

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs shilkas

• Žiūrėti profilį
skydelis pas mane toks, bet visa kita netaip, cia jau naujesnio modelio