Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 80 garso signalas  (Skaityta 1062 kartus)

Neprisijungęs Edvulix

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
audi 80 garso signalas
« Topic Start: 2011 Vasario 24, 13:07:28 »
Sveiki . kas galite padeti ? ir nuoseklei man parasyti kaip viskas vyksta . krc pas mane neveikia garso signalas . visaip  bandziau pajungt . model audi 80 b3 , ateina i ta zieda vienas laidukas , ir vsio , ziurejau kontaktus prie pypso tai ten turetu buti pliuas ir minusas , su minusu viskas tvarkoje , o pliusas be gyvymes zenklu , o vairalazdeje tai mase , tai nesuprantu is kur man ta minusa paduot , gal kokia rele stovi ar kas |? kas zino patarkite . dekui

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
Re: audi 80 garso signalas
« Atsakymas #1: 2011 Vasario 24, 16:27:47 »
Ta laida, kuris ateina per zieda prilieti prie mases (vairolazdes) ir pyyyyp pyyyp  :)

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Vasario 24, 17:23:46 »
arba pvz kaip man buvo... Tą kelmą (kur posukių ir valytuvų rankenėlė yra) jei ėmei, galėjai per daug prispaustprie panelės. Žodžiu, sunku aaiškint... jei ardei tą kelmą - galimas variantas (man taip buvo), kad problema yra tarp laiduko ir masės... Kaip patikrinti? nusiimi tą kelmą, tą laidelį, kur atjungei prilieti rie vairo balkio (nu blm, to metalinio ant katro baranką prisuki :D )  ir jei pyyyyyyyp yra, tada detaliau paaiškinsiu...

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Vasario 24, 17:56:51 »
Zodziu kai uzdesi vaira, atpalaiduok "chamuta", kuris priverzia sviesu ir valytuvu kelma, ir patrauk link vairo, kad tas pypsikas prisiliestu prie ziedo.

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Vasario 24, 20:11:38 »
tvarkoje rytoj taip ir padarysiu pabandysiu ta kelma atukt ir patvarkyt kaip jus cia sakot , jei ne tada parasysiu :)

Neprisijungęs Edvulix

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Vasario 26, 01:06:12 »
NU va paziurejau ta laiduka prie vairalazdes prilieciau toks garsas tarkst tarkst biski signalas dar sutraksi , ir vsio , paskui kazkaip kad prilieciau ir supypsejo pora kartu , o po to vel tas pats tarkst tarkst signalas ir rele kaip supratau , nes prie saugikliu toks sudukas. bet paskui pasiemiau pypsika prijungiau prie akumo ir tas pats tarkt barkst ir nezviegia , tai reiks visu pirma pypsa nusipirkt o tada paziuresiu ir parasysiu kaip sekes .