Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dingsta gazas  (Skaityta 1659 kartus)

Neprisijungęs markius

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Dingsta gazas
« Topic Start: 2011 Sausio 31, 19:53:41 »
Sveiki,
 problema istiko tokia: Turiu audi A4 95 metu 1.8 turio 5V , benzinas-pilnos ipurskiamos dujos. Na ir atsirado toks gedimas, kad pradejo dingineti gazas tiek an benzo vaziuojant, tiek an duju. Zodiu, kai vaziuojant laikau gaza vienodoje padetyje nesvarbu ar 100km/h  ar ant 50km/h vaziuociau viskas lyg ir gerai, bet tik sumastau pamazint greiti ir ji numetu, gazuok negazaves dingsta gazas , lyg an begio isjungi rakteli. Tada ispaudziu sankaba ir apsukos nukrenta iki 1000, bet neuzgesta ir vel sekmingai gali spaust pedala, nes atsigauna ir kuo puikiausiai vaziuoja iki kito pedalo atleidimo. TAi nebuna visada ir pastoviai, bet daznai ir erzina, nes dar kartais ir patrukineja variklis, lyg nepaduotu kuro, o an laisvu gazuojasi kuo puikiausiai.
    Buvau pas mechanikus, viska paziurejo, oro srautai viskas ciki,kitur buvau dar kompo klaidas istryne, bet niekas taip ir nerado kas yra.
Gal kam yra taip buve? Nebezinau i ka kreiptis.

P.S. Katalizatorius ispjautas:)

Neprisijungęs egi2lis

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Re: Dingsta gazas
« Atsakymas #1: 2011 Kovo 13, 19:36:15 »
Gerai nežinau, bet gali knisti mazgus gazo reostatas... prie paties pedalo arba ant ipurskimo sistemos, nežinau ar benzininei a4 toks dalykas yra gal eina su trosu kaip golfui II:) na bent jau pas mane tdi 80 gazas be troso eina:) jei elekroniniu budu gazas pasiduoda tada manau kad reostatas gali nebeveikti. jei duodi gaza automatiskai varza dideja jame ir ties kazkokiu momentu nebesukontaktuoja automatiskai varklis gauna nuline padeti t.y. meta i laisvaja eiga ir del to "atrodo" kad gazo nebepriima. dar megink OSM atjunges pavaziuot bet nemanau kad OSM siktu marke...

Neprisijungęs zydrunasA4

• Įrašai: 1005
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Kovo 13, 20:25:37 »
gali tekt keist ECU jei greicio pedalo potencas gyvas.

Neprisijungęs bondas

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Kovo 13, 21:05:30 »
man buvo lygei tas pats tai pakeiciau voztuveli ta kur benzino garus paima is bako kur salia oro filtro jis ira :d

Neprisijungęs moterka

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Kovo 14, 09:35:51 »
Sveiki,
 problema istiko tokia: Turiu audi A4 95 metu 1.8 turio 5V , benzinas-pilnos ipurskiamos dujos. Na ir atsirado toks gedimas, kad pradejo dingineti gazas tiek an benzo vaziuojant, tiek an duju. Zodiu, kai vaziuojant laikau gaza vienodoje padetyje nesvarbu ar 100km/h  ar ant 50km/h vaziuociau viskas lyg ir gerai, bet tik sumastau pamazint greiti ir ji numetu, gazuok negazaves dingsta gazas , lyg an begio isjungi rakteli. Tada ispaudziu sankaba ir apsukos nukrenta iki 1000, bet neuzgesta ir vel sekmingai gali spaust pedala, nes atsigauna ir kuo puikiausiai vaziuoja iki kito pedalo atleidimo. TAi nebuna visada ir pastoviai, bet daznai ir erzina, nes dar kartais ir patrukineja variklis, lyg nepaduotu kuro, o an laisvu gazuojasi kuo puikiausiai.
    Buvau pas mechanikus, viska paziurejo, oro srautai viskas ciki,kitur buvau dar kompo klaidas istryne, bet niekas taip ir nerado kas yra.
Gal kam yra taip buve? Nebezinau i ka kreiptis.

P.S. Katalizatorius ispjautas:)
klaidas reiketu pasiskaityti o ne trinti kad suprast kas yra .o dabar tj burtai gali but pedalas gazo gali but stabdis be klaidu sunku pasakyt

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Kovo 16, 15:48:58 »
<...>kitur buvau dar kompo klaidas istryne, bet niekas taip ir nerado kas yra <...>
Jomajo :D Mašina renka istoriją, analizuoja darbo parametrus, registruoja klaidas ar iškrypimus.... Saugo tau... Kad tu ar meistras patogiai galėtu susipažinti su registruota klaidų analize, o čia "meistras" pyst ir DELETE :-] :-] :-] Nu griūk negyvas :-] :-] :-] (y) Taip ir toliau :D