Tu durneli,kaip uzkaitini varikli,jei nesikuria?Nejau kaip Dzordana Bruno ar Zana Dark ant lauzo pakuri?Gari,gari jasno stoby nepogaslo.O jei nemoki oscilografu naudotis,tai gili uzuojauta tavo klientams,jei tokiu turi.Tavo ziniai sitie davikliai dirba nuskaitant impulsa ir temperatura cia dzin.Si syki be pagarbos.
sakai aš durnelis, ane, tai protinguoli nupušęs pasiaiškink kodėl auto pradeda durniuot kai užkaista, O.K.E.Y ??
temperatūra nė prie ko tau ane, lyg ir aiškiai aprašiau (išverčiau iš rusų) keliais postais aukščiau kas tame daviklyje pasidaro,
nuorodų, info per akis, bet tau rašyk nerašęs, kaip įėjo taip ir išėjo, nifiga nieko neužstrigo......
bent vieną daviklį ardyt bandei ?? toks jausmas kad su tuo savo oscilografu ir slėgį padangose matuoji,
blin kiek rašai visur tai vis apie beleką ir nieko konkretaus... ir net pajobkių nesupranti apie variklio užkaitinimą
,
va šičia irgi būrei būrei apie šituos daviklius, apie oscolografus, bet deja taip ir nieko neišbūrei, tik apie gestapo metodą
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=9749.660Ne visi namuose oscilografus turi, tame tarpe ir aš, ir iš šiam reikalu jis bėra būtinas, jei galima juos patikrinti išimtus su testeriu
O autoremontu aš neužsiimu, yra geresnių variantų, aš tik šiaip, prijaučiantis
taip kad atvėsk, bo gali kokį kartą ir per lūpą gaut nuo ko nors už tokius pezėjimus ir liksi vėl nesupratęs kas ką kur ir už ką ...