pagal topic'a pagalvojau, kad dingo A8 , cia kaip anekdote,Skambina girtas zmogelis i policija:-Alio policija, mano automobili apvoge, pavoge vaira, magnetola prietaisu skydeli. Policija:-Gerai laukit siunciam ekipaza: Praeina 2min zmogelis skambina vel:-Alio policija, cia del vagystes viskas atsirado as i gala buvau atsisedes
Citata iš: zawedxi 2011 Rugsėjo 18, 19:03:45 pagal topic'a pagalvojau, kad dingo A8 , cia kaip anekdote,Skambina girtas zmogelis i policija:-Alio policija, mano automobili apvoge, pavoge vaira, magnetola prietaisu skydeli. Policija:-Gerai laukit siunciam ekipaza: Praeina 2min zmogelis skambina vel:-Alio policija, cia del vagystes viskas atsirado as i gala buvau atsisedes kazi jei tu ateitum klausti pagalbos i foruma, kur tikiesi kad jos rasi, o uzuot gaves patarimu, sulauki leksto juokelio vapse ne i tema, ka galvotai? Smaikstuolis bl...Kas liecia problema, tai pirmam poste geriausias patarimas daryk diagnostika, nes turinciu tokiu metu ir tokios klases auto, siame forume yra tikrai labai nedaug. O jei nezinai kaip tai daryti, tada kitas klausimas, tokiu atveju, manau pasiskaityk foruma tikrai rasi kas galetu pagelbeti tau ir pazek pm.
dingo visas valdymas,navi,radijo,tel,cd,nera garso,apsvietimas neweikia ir ant situ valdymo mygtuku,kiti sviecia,apart tuos kuriuos isvardinau,monitorius ir juodas neweikia,atidariau su mygtuku,o dabar nereguoja i paspaudima :/perdege ta mikroschema su kuria valdosi radio cd tel nav ir panasiai, matyt buvai kazkuom apipyles
kiek suprantu kai gausi tą bloką jį reiks 'pririšt' prie sistemos. klausimas: kas tai tau darys ?
na va pataisiai savo pirminį postą nieko bendro neturėjusį su mano mintim būtent dėl šitokios situacijos aš ir uždaviau tokį klausimą
Pradėjo sarunasa6 Garso ir video skyrius
Pradėjo darius008 « 1 2 » Elektros skyrius
Pradėjo valdas0501 Audi C6