Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del vairo keitimi su airbag i kitoki  (Skaityta 1368 kartus)

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
del vairo keitimi su airbag i kitoki
« Topic Start: 2008 Spalio 06, 22:45:36 »
sveiki,gal kas yra susidure su tokiu reikalu?:pas mane audi c4 su airbag ir susidevejo vairo airbago kontaktas.tokio pat vairo nerandu ir galvoju pirkt vaira nuo a4 arba a6.jis yra siek tiek kitoks ir man idomu ar tiks airbago pajungimas ir ar jis is viso normaliai funkcionuos?

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
Re: del vairo keitimi su airbag i kitoki
« Atsakymas #1: 2008 Gruodžio 15, 22:28:26 »
del vairo tai viskas gerai, galima uzdeti tik ziurint nuo kokios audi desi pavyzdziui as uzdejau  nuo 1999m audi vaira ,aisku teko dau aiskintis nes auto lauzynuose niekas nesako ko reik tai va galiu patart ,jai nusiperki vaira tai rei dar ir vairo plokstes ,taip ja pavadino ir kad ant jos butu laido galai kad galetum  prijunkt laidus airbego ,o jai ir netinka skylles taireikia slicu perejimo as tai pirkau vw pasat 1988-94 aisku reik ja nupjaut nes perilga ,galima sakyt buvo diziausia problema priprasyt kad ta metaliuka nujimtu ,tai va man tas malomumas kainavo 500lt ,aisku gal dar parduosiu savo likusy airbega

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Sausio 12, 10:49:09 »
o aplamai gal yra kokių niuansų nuimant ir uždedant vairą su AirBag'u ??

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Sausio 12, 10:51:04 »

nu gali gaut degancia lempecka panelej, nu ir reik zinot kaip ta laida susukt. manau daugiau jokiu niuansu ?!?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Sausio 12, 10:52:14 »

nu gali gaut degancia lempecka panelej, nu ir reik zinot kaip ta laida susukt. manau daugiau jokiu niuansu ?!?

Nu bet juk prie to susukto vairo nėr reikalo lįsti ;) Nuimi su viskuo ir ramu ;) Jei jau tą laidą išardai, tai nebeįsivaizduoju, kaip susukti bereiktų

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Sausio 12, 11:22:14 »
nu ir reik zinot kaip ta laida susukt
kaip suprast "susukt" ?? ?? ??

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Sausio 12, 11:25:04 »

Èia kalba manau apie tą airbaginį laidą, kur tame keturkampiame bloke būna susuktas, tik nesupratau,kam iki jo lįsti reikia

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Sausio 12, 11:31:11 »

Èia kalba manau apie tą airbaginį laidą, kur tame keturkampiame bloke būna susuktas, tik nesupratau,kam iki jo lįsti reikia

na ten po vairu yra tokia dezute su susuktu laidu. dabar po ranka autodatos neturiu, tai parodyciau foto. kai vaira suki, toi dezutej laidas sukeliojasi. jei neteisingai sudesi, tai gali sukdamas vaira nutraukt ta laida.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Sausio 12, 13:06:44 »
Na taip,žinau tą baltą plonytį dvigyslį laidą, tik kam prie jo lįsti nesupratau :V

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Sausio 12, 13:53:55 »
Na taip,žinau tą baltą plonytį dvigyslį laidą, tik kam prie jo lįsti nesupratau :V

nu cia vienas is niuansu   :V

Nahalas

• Svečias
juk jis ne air baga keis o visa vaira :D tai kokie cia dar to laidelio niuansai :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
nu vo pagaliau viskas paaiškėjo  ff ff o to aš ir galvoju, nu kažkada nuiminėjau, tai nebuvo jokių 'išvyniojamų' laidų,
fyškę atjungiau ir psio.... o dabar kažkokia dėžutė su mandriai susuktu laidu, vos ne Pandoros skrynia  :-] :-] :-] :-]  ff

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nu vo pagaliau viskas paaiškėjo  ff ff o to aš ir galvoju, nu kažkada nuiminėjau, tai nebuvo jokių 'išvyniojamų' laidų,
fyškę atjungiau ir psio.... o dabar kažkokia dėžutė su mandriai susuktu laidu, vos ne Pandoros skrynia  :-] :-] :-] :-]  ff

Tas laidas randamas, tik kai ieškai ten sliekų,kur nepriklauso :-] Aš pvz ex beškei radęs buvau, tai gavau kirpti laidą žemyn ir palikti auto be airbago :D :D :D Tiesa, tada dar man 17m tebuvo :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį

as dabar napamenu visu modeliu. bet kai kuriuose modeliuose kai vaira nuemi tas laidas issivinioja toj dezutej. mersuose berods taip  :V