Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del signalizacijos pultelio  (Skaityta 1672 kartus)

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
Del signalizacijos pultelio
« Topic Start: 2007 Rugsėjo 18, 08:06:22 »
Šiaip jau man atrodo, kad pultelius prie visų signalizacijų pririšt galima, tik reikia žinot signalizacijos modelį, kad parinkt pultelį galima būtų ir pvz. Pin kodą (kaip pas mane)  :)
Pin koda gali pakeisti net nezindamas jo, tereikia tureti automobilio rakta ir viena veikianti pulteli. (+)Gal nevisose signose, bet daugumoje (h) (+)

Nežinau kaip kitose, bet pas mane pvz. Mongoose, kai čia prieš kažkiek laiko labai žaibai, audra buvo tai kažkas susidūrinę buvo ir nei vienas pultelis neveikė, tai su raktu kriokiančią atidariau, išjungiau įvesdamas Pin kodą ir abu pultelius iš naujo pririšau. Dėl pino pakeitimo, tai lieva siganalizacija jei su pulteliu gali pakeist. Pas mane kai įjungi degimą iš karto rodo kiek pririšta pultelių prie signalizacijos ir jeigu aš turiu du, o rodo, kad kažkas padpolnai prisijungė trečią - visus galima atmest ir iš naujo savo du pririšt. Tai čia pas mane taip, o kaip pas kitus tai nežinau.