Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: tyla ir neveikia signalizacija  (Skaityta 2021 kartus)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
tyla ir neveikia signalizacija
« Topic Start: 2009 Spalio 09, 10:38:00 »
skaiciau forume bet nepadeda esama info,tai klausiu kas per velnias?jau savaite kaip pasikeitias signalizacijos garsas  :( su kiekviena diena vis tyliau pypsi,akumas geras,matavau generatoriaus krovima gerai,uzkuriant problemu nera.kas galetu buti?gal sakau sirena mirsta? zinau jog atjungus akuma signalizacija veikia,reiskias ji turi atskira saltini tuo atveju jei akumas mires.tai klausiu ar gali pati sirena dvesti?sroves uztenka,gal kas buvote susidures,kokios priezastys?aciu
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 09, 11:19:40 sukūrė SENIS AUDI »

Neprisijungęs Markas

• Įrašai: 272
    • Žiūrėti profilį
Re: tyla signalizacija
« Atsakymas #1: 2009 Spalio 09, 10:40:07 »
Taip, ji turi savo maitinimą. Patikrink srovės laidus iki sirenos, tikrai bus kažkas blogai.

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Spalio 09, 11:00:19 »
laidai nuo signalkes iki akumo patikrinti,nieko itartino nepastebeta!atradimas toks,jog neveikia signalizacija.(nei judesio davikliai,nei mikro bangos ar kaip ten jos)nustatyta viskas ant jautriausio,judini auto o niekas nereguoja.uzrakinant atrakinant pipsi,o i isilauzelius nereguoja  :( gerb.elektrikai,nuo ko pradeti?eiti per visus davikliu?tikrinti su ampermetru?gal sakau nuo dregmes koks daviklis trumpina?kiek paprastai ju buna?bagazine,kapotas,4durys,kur dar?patarkit

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Spalio 09, 11:01:39 »
elektrikai tikriausiai pradziai paklaustu koks modelis signos

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Spalio 09, 11:06:28 »
si signalke sena labai,nudojuosi 6 metai,pati paprasciausia as manau,kazin ar kas zinos?eaglemaster lt-6200

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Spalio 09, 11:09:50 »
Pas mane su garsu panasiai buvo, tik signa kitokia lt-5200, idiotiskai sumontuota buvo tai gavus dregmes durniuot pradejo.

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Spalio 09, 11:11:22 »
Pas mane su garsu panasiai buvo, tik signa kitokia lt-5200, idiotiskai sumontuota buvo tai gavus dregmes durniuot pradejo.
kaip issprendei problema?pas mane 6metai,bet pirmas kartas kai taip durnioja  :-{ kas buvo netaip?davikliai ar pats signalkes blokas nevietoj imontuotas?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Spalio 09, 11:21:24 sukūrė SENIS AUDI »

Neprisijungęs Žora

• Įrašai: 1459
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Spalio 09, 12:42:23 »
kaip issprendei problema?pas mane 6metai,bet pirmas kartas kai taip durnioja  :-{ kas buvo netaip?davikliai ar pats signalkes blokas nevietoj imontuotas?

Blokas imontuotas taip kad dregme laisvai gaudavo ir per liuti uzpyle ji, paprasciausiai pasikeiciau i nauja ir i kita vieta imontavau, nes tas senas gerai apkepes buvo. Tai signai buvo uzplauke kad kaukt pradedavo kai vaziuoji ir dar garsas kitoks 1 prie 1 kaip patruliu tai kai pro patrulius vaziavau kauk pradejo, gerai kad jiem juokinga pasirode. Pas mane papildomu davikliu nera

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
Re: tyla ir neveikia signalizacija
« Atsakymas #8: 2009 Spalio 09, 13:02:53 »
Manau problema isspresta  :) ten kur stovi po kapotu signalke po valytuvais patekdavo dregme.tiksliau sakant per signalizacijos spyna.nes signalke itaisyta taip kad spyna virsuje,susikaupusi dregme patekdavo i vidu,net spynele aprudijus.isardziau,isvaliau,pakeiciau tvirtinimo vieta,padariau gumini kamsti.kolkas veikia  :-] laukiu lietaus.aciu

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: tyla ir neveikia signalizacija
« Atsakymas #9: 2009 Spalio 09, 13:22:42 »

Blokas imontuotas taip kad dregme laisvai gaudavo ir per liuti uzpyle ji, paprasciausiai pasikeiciau i nauja ir i kita vieta imontavau, nes tas senas gerai apkepes buvo. Tai signai buvo uzplauke kad kaukt pradedavo kai vaziuoji ir dar garsas kitoks 1 prie 1 kaip patruliu tai kai pro patrulius vaziavau kauk pradejo, gerai kad jiem juokinga pasirode. Pas mane papildomu davikliu nera
:-] :-] :-]