Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del el. langu  (Skaityta 2264 kartus)

Neprisijungęs audib3coupe

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Topic Start: 2007 Birželio 12, 14:02:34 »
sveiki, gal kas zno kaip turetu but su el langais audi coupe, pas mane jei nori vairuotojo langa atidaryt, viena karta spustelni ir nusileidzia, o jei nori uzdaryt turi paspaust ir laikyt, o ne kad spust ir uzsidaro, keleivio puses ir atsidaro ir uzsidaro tik laikant nuspaudus knopke, tai cia taip turi but ar kazkas sugede? Oo)

flex

• Svečias
del el. langu
« Atsakymas #1: 2007 Birželio 12, 17:02:51 »
sveiki, gal kas zno kaip turetu but su el langais audi coupe, pas mane jei nori vairuotojo langa atidaryt, viena karta spustelni ir nusileidzia, o jei nori uzdaryt turi paspaust ir laikyt, o ne kad spust ir uzsidaro, keleivio puses ir atsidaro ir uzsidaro tik laikant nuspaudus knopke, tai cia taip turi but ar kazkas sugede? Oo)

Taip turi būti. Pas mane c4 tas pats.

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #2: 2007 Birželio 12, 18:33:30 »

Taip turi būti. Pas mane c4 tas pats.

aciu, dbr zinosiu, nesw jau maniau, kad kazkas sugede (v)

flex

• Svečias
del el. langu
« Atsakymas #3: 2007 Birželio 12, 21:09:25 »
Deja :) Kiti būna samadielkių pridarę. Pvz, keliant langą į viršų padaro, kad su vienu paspaudimu pakiltų. O žemyn irgi taip pat :) Na, liaudis viską sugeba :D

Neprisijungęs Edmaj

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #4: 2007 Birželio 13, 00:32:54 »
Pas mane ir atsidaro ir užsidaro vienu paspaudimu, kitus reikia laikan darinėt. B4

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #5: 2007 Birželio 18, 13:05:34 »
Tas pats ir pas mane, taip kad viskas tvarkoj :D

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #6: 2007 Birželio 18, 22:18:45 »
Tas pats ir pas mane, taip kad viskas tvarkoj :D

arba pas mus visus sugede :-]

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #7: 2007 Birželio 18, 22:29:02 »
Del sedanu ir avantu tai tikrai kad tik vairuotojo langas per komforto rele pajungtas, o del coupe taj zinok nuo vairuotojo puses knopkiu gal ir abu per komforta, jau tiksliai nepamenu reikes pas drauga uzeit pasiziuret  ?!?

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #8: 2007 Birželio 19, 08:52:01 »
Del sedanu ir avantu tai tikrai kad tik vairuotojo langas per komforto rele pajungtas, o del coupe taj zinok nuo vairuotojo puses knopkiu gal ir abu per komforta, jau tiksliai nepamenu reikes pas drauga uzeit pasiziuret  ?!?

buciau dekingas (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #9: 2007 Birželio 19, 19:38:53 »
ziauriai nervina kad reikia laikyt, tipo negalejo audi konstruktoriai padoriai padaryt. paspaudi atsidaro, paspaudi uzsidaro, o kada nori kad sustotu vel paspaudi. normaliose masinose visose taip yr, o audi kazka supuliavo. bet kiek zinau naujose jau irgi tiap pat yra.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #10: 2007 Birželio 19, 20:30:48 »
bent jau ant mano coupu kur turejau tai ir 1 mygtuko uztekdavo vairuotojo langui.
keleivio reikia laikyt.
ant a4  veikia bent jau priekiniai abu tikrai, gale neisbandziau.

Neprisijungęs Artik

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #11: 2007 Birželio 19, 21:56:11 »

buciau dekingas (+)

tik vairuotojo vadinasi pas coupus!

Neprisijungęs Artik

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #12: 2007 Birželio 19, 21:57:31 »
ziauriai nervina kad reikia laikyt, tipo negalejo audi konstruktoriai padoriai padaryt. paspaudi atsidaro, paspaudi uzsidaro, o kada nori kad sustotu vel paspaudi. normaliose masinose visose taip yr, o audi kazka supuliavo. bet kiek zinau naujose jau irgi tiap pat yra.

Kurias tu cia omeny turejai masinas su komfortu?? Tu metu apskritai mazai kas turejo elektra...

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #13: 2007 Birželio 19, 23:42:35 »

Kurias tu cia omeny turejai masinas su komfortu?? Tu metu apskritai mazai kas turejo elektra...

ka as zinau as su 626 vazinejau 97 ar 88 metu tai ten elektros pilnas paketas buvo gale ir prieki, kiek zinau beveik pas visas buvo elektra, japonai tai jau nuo senu senoves deda elektra - ir protingai.

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #14: 2007 Birželio 20, 00:31:22 »
Ish pradziu gamyklishkai buvo daroma uzdaro ir atidaro vienu mygtuko paspaudimu, veliau del saugumo automatinio uzdarymo atsisakyta.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #15: 2007 Birželio 20, 10:06:22 »
Kazkaip nelabai suprantu kodel tas saugumas didinamas tokiu budu, bet pas S8 jei langui uzsidarant pasitaiko kliutis, tai jis pavaziuoja keleta cm zemyn automatiskai. Tik va nepamenu ar uzdarinejant reikia laikyt nuspaudus, ar tik uztenka paspausti karta ir uzsidaro

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #16: 2007 Birželio 20, 10:24:29 »
aaa viskas aisku tada del ko neuzdaro. hjo esu girdejas kad kazkas sugebejo pasismaugti kai uzdarineja langa, ot dalbajobai, per tokius normaliai neiseina vairuot, kai viena ranka reik begius junginet, kita baranka laikyt, o trecia lango pakeleja.  :A

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #17: 2007 Birželio 20, 13:58:48 »
kam tau ta langa darinet?
vaziuoji ir vaziuok :D
jei begiu nenori metyt automata nusipirk.

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #18: 2007 Birželio 20, 16:08:17 »
Pas mane ant C4 tai vairuotojo langas tiek atsidaro tiek uzsidaro vienu mygtuko paspaudinu bent kol variklis dirba o tik su ijungtu degimu jis vienu paspaudimu nusileidzia o pakelent reik laikyt :)
P.s gal kas zinot kaip cia eitu padaryt kad ir keleivio langas taip darinetusi nes nervina laikyti ispaudus. :D

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #19: 2007 Birželio 27, 23:08:31 »
gaila, nes kakzkaip pas pusbroli a6 98m. tai visi keturi langai ir atsidaro ir uzsidaro vienu paspaudimu, lb patogu 8-P o vat kupai ir kaip matau kitos senesnes audines pasisiukslino situ klausimu... :-{

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #20: 2007 Birželio 27, 23:32:11 »
waziuoji pas elektrika jei pats nesigaudai elektronikoj ir padarys,kad net ir kapotas atsoks mygtuko paspaudimu ne tik langai darinesis :D

• Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #21: 2007 Birželio 28, 15:57:57 »
waziuoji pas elektrika jei pats nesigaudai elektronikoj ir padarys,kad net ir kapotas atsoks mygtuko paspaudimu ne tik langai darinesis :D

:-]

Neprisijungęs watermelon

• Įrašai: 199
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #22: 2007 Liepos 05, 01:17:15 »
Isidekit irklus ir vargo nematysit :D  Oo)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #23: 2007 Liepos 05, 02:47:34 »
Pas mane ant C4 tai vairuotojo langas tiek atsidaro tiek uzsidaro vienu mygtuko paspaudinu bent kol variklis dirba o tik su ijungtu degimu jis vienu paspaudimu nusileidzia o pakelent reik laikyt :)
P.s gal kas zinot kaip cia eitu padaryt kad ir keleivio langas taip darinetusi nes nervina laikyti ispaudus. :D
Pas mane identishkas algoritmas, del likusiu langu nelabai man kliuna, bet jei ta funkcija butu ir prie elektrinio liuko, man laaaabai palengvintu gyvenima, nes priepaudus pirshta prie duru lango keleta saek palaikyti yra tikrai niekis lyginant su tuo, kad reikia kelti visa ranka prie lubu ir laikyti mygtuka kol atsidarys/uzsidarys liukas

Neprisijungęs Kentaz

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
del el. langu
« Atsakymas #24: 2007 Rugsėjo 08, 14:00:47 »
Pas mane identishkas algoritmas, del likusiu langu nelabai man kliuna, bet jei ta funkcija butu ir prie elektrinio liuko, man laaaabai palengvintu gyvenima, nes priepaudus pirshta prie duru lango keleta saek palaikyti yra tikrai niekis lyginant su tuo, kad reikia kelti visa ranka prie lubu ir laikyti mygtuka kol atsidarys/uzsidarys liukas

Tai kad jau labai greitai atsidaro tas liukas ;)