Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Del akumuliatoriaus  (Skaityta 2528 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Del akumuliatoriaus
« Topic Start: 2010 Spalio 30, 10:09:16 »
Sveiki, kreipiuosi i tuos zmones, kurie vairuoja AUDI 100 (C4) automobilius su 2.3 varikliu. Pas mane irgi tokia pat audine, dujos, elektra langai, sildomos sedynes, klimatronikas. Kazkaip anksciau maniau, kad pas mane stovi 90A generatorius, taciau paziurejus pamaciau, kad stovi 110A. Norejau pasiteirauti, kokie generatoriais pas jus stovi? Esu isidejes 63Ah akumuliatoriu, taciau kazkodel galvoju isideti didesnes talpos, kad ilgiau man laikytu. Tai niekaip neatrandu normalaus sprendimo katalogu budu, koki man butu galima isideti didziausios talpos tokiam varikliui? Pasidalinkite patirtimi jus, kokie akumai pas jus stovi tokiose auto? pas mane plius stovi ir aparatura, kaip ir pas daugeli turbut ;)

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Re: Del akumuliatoriaus
« Atsakymas #1: 2010 Spalio 30, 11:10:46 »
Gali įsidėt tokį koks telpa.

Pas mane 2.0 audi ir generatorius 90A.

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Spalio 30, 13:34:41 »
as pats ant dienu ieskau pirkti akuma,tik tiek ,kad pas mane mazai elektros,tai generatorius ko gero bus "mazesnis". sau galvoju imti ~72-74 Ah su 640-680A startine srove. pagal katalogus mums raso 64-74Ah su ~640A srove. manyciau,kad tau ir uztektu tokio,jei tvarkinga masina,turetu laikyt. pas tave nemazai elektros,galimetu deti koki 85Ah,bet beda,kad jie jau apie 800A turi,kas musu starteriui manau ne i sveikata butu,bet vartos katalogas nieko blogo tame nemato. tai pats pasimetes. beje koki galvoji imti is firmu?

pagal varta:

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Spalio 30, 15:04:20 »
as pats ant dienu ieskau pirkti akuma,tik tiek ,kad pas mane mazai elektros,tai generatorius ko gero bus "mazesnis". sau galvoju imti ~72-74 Ah su 640-680A startine srove. pagal katalogus mums raso 64-74Ah su ~640A srove. manyciau,kad tau ir uztektu tokio,jei tvarkinga masina,turetu laikyt. pas tave nemazai elektros,galimetu deti koki 85Ah,bet beda,kad jie jau apie 800A turi,kas musu starteriui manau ne i sveikata butu,bet vartos katalogas nieko blogo tame nemato. tai pats pasimetes. beje koki galvoji imti is firmu?

pagal varta:

o starteris ne pats pasiima kiek jam reikia? (h)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Spalio 30, 15:07:09 »
cia tam vartos kataloge tas 85 Ah man atrodo yra dyzeliniam varikliui, o benzininiui yra tie kiti du 70 ir 72Ah. siaip kiek zinau su dyzeliniu akumu gali sudeginti starteri, nes dyzeliniam akumui per startine srove. pas mane bochas stovi, bet girdejau, kad Varta tikrai neblogai akumai :)

Neprisijungęs Klebonas

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 29, 15:41:45 »
Sveiki! ieskaus akumuliatoriaus. Del firmos nzn.. buvo (idetas kai pirkau masina pries du metus ) VARTA blue dynamyc.. laike tikrai gerai tuos du metus, o koki dabar imti net nzn... Dar norejau pasitiklsinti del tu amperu... Koki akuma kisti i 2.3 + a/c + el langai + magas su 6 kolonelem? kiek as isivaizduoju 62 Ah su  kokiais 500 A turetu uztekti...  :V

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 29, 16:28:03 »

pagal varta:

kur tu čia matai bėdą? dėk kad ir 5000A 12v akumą jei rasi, starteris pasiima kiek jam reikia... Visa kita įranga tavo automobilyje naudoja tą patį maitinimo šaltinį, tai tarkim pvz. langu pakėlėjui tavo nuomone turėtų būtų kaput? Juk 800A ;) Atmink, kėkvienas irenginys pasiima srovę kurios jam reikia :) jei but 24v akumas, taj jau starteriui butu ata (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 29, 16:31:20 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs Grenis

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 29, 20:21:58 »
Sveiki, norejau paklausti kokio galingumo reikia akumuliatoriaus audi a4 1995m 1.8 92kw. kiek ah ir kiek a.