Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Check lempute monoipurskime  (Skaityta 1175 kartus)

Neprisijungęs memnonas

• Įrašai: 398
    • Žiūrėti profilį
Check lempute monoipurskime
« Topic Start: 2007 Gegužės 10, 13:23:02 »
karbiuratoriuje sita lempute nedega nes nei lemda zondo yra nei ji pajungta skydelyje buna , ipurskime chech lempute uzsidega ijungus degima ir uzvedus gesta su visom kitom likusiomis... o dbr va turiu monoipurskima , juk lemda zondas yra bet as visai nepastebejau ar  nupirkus masina ji uzsidegdavo su degimu.... o dbr uzkliuvo kad ji nedega.... taigi mono ipurskime ji turi uzsidegt ar ne? (Audi B4 )

bo vakar pasmirdo keusiniais salone, kaip duju kondensatu...  plem islipu is masinos ir lauke prie masinos smirda.... nu ka atsidarau kapota palandziojau prie variklio - oplia ziuriu kistukas nepajungtas paliktas dujininko kai nuiminejo liamda emuliatoriu... (akmenukas ADS i darza) pazejau kas per laidas - o gi pagrindinis liamdos signalo laidas... tada ir va uzkliuvo juk ipurskime tokiu atveju check lempute uzsidegtu kai neveike .... plem nejau katalizatoriu supyliau per juos  :[

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1: 2007 Gegužės 10, 14:13:20 »
Nesu tikras 100%, bet atrodo sita lempute veikia tik pas variklius su elektroniniu ipurskimu, kur galima daryti normalia diagnostika. Pvz. su NG varikliu ji nepajungta (NG turi pilna ipuskima bet mechanini)  :V

Neprisijungęs Spidey

• Įrašai: 1046
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Gegužės 10, 14:18:20 »
Nesu tikras 100%, bet atrodo sita lempute veikia tik pas variklius su elektroniniu ipurskimu, kur galima daryti normalia diagnostika. Pvz. su NG varikliu ji nepajungta (NG turi pilna ipuskima bet mechanini)  :V

pas amne NG ir jin veikia  ;)

Neprisijungęs memnonas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2007 Gegužės 10, 14:21:03 »
nu mechaninis tai tipo kai krabas stovi kaip as suprantu... tai tada ne - B3 kita pas mane su ipurskimu pilnu bet kaip as suprantu mechaninis nes krabas yra - kodo variklio nzn - tai lempute yra ir veikia normaliai...

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Gegužės 10, 15:23:44 »
Nu idomiai tada, nes pas mane irgi NG ir jinai net nepajungta  :V Skydelyje ten kur turi buti pati lempute skyle uzklijuota :D

Neprisijungęs memnonas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2007 Gegužės 10, 15:50:09 »
kode man atrodo kad jei lemda zondas yra turi ir lempute veikti ta...

taigi klausimo esme islieka... arba gal kas zino pas kuriuos ce is forumo beskes su mono- parasyciau i privatus kad greiciau atsilieptu  :V

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Gegužės 10, 16:02:10 »
kode man atrodo kad jei lemda zondas yra turi ir lempute veikti ta...

taigi klausimo esme islieka... arba gal kas zino pas kuriuos ce is forumo beskes su mono- parasyciau i privatus kad greiciau atsilieptu  :V

Na dar variantas, kad priklauso nuo komplektacijos, nes pvz. pas mane ziurint komplektacija yra kodas: "8KA without catalytic converter warning light"  ?!?

Neprisijungęs memnonas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2007 Gegužės 10, 16:12:48 »
tiksliai tu kazkada ir mano komplektacija tikrinai , va turejau nusicopines : 8KA - w/o catalytic converter warning light
tai tipo turi but pas mane ?

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2007 Gegužės 10, 16:42:05 »
tiksliai tu kazkada ir mano komplektacija tikrinai , va turejau nusicopines : 8KA - w/o catalytic converter warning light
tai tipo turi but pas mane ?

Yra:
"8KA  w/o catalytic converter warning light" ir
"8KB  catalytic converter warning light"

"w/o" sutrumpintai nuo "without", todel teoriskai pas tave neturi buti :V
Bet idomu butu rasti pas ka yra tas 8KB kodas ir patikrinti musu samprotavimus  :D

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2007 Gegužės 10, 16:44:30 »
Dar gali issiimti savo skydeli ir paziureti ar toj vietoj kur turi buti lempute ji yra ar tiesiog ta skyle uzklijuota  :-]

Neprisijungęs Darix

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 02, 22:06:30 »
Sveiki, Cia del tos check lemputes man iskilo sioks toks neaiskumas. Situacija tokia: Pries puse metu nusipirkau audi b4 1,9tdi. Ijungus degima nedege raudona tepalo spaudimo lempute, bet ijungus degima degdavo check. lempute. Dabar sutvarke spaudimo lempute, laidas pazeistas buvo, bet dabar nedega ta check lempute. Tai man neaisku, ar check geltona lempute ijungus degima turi degti ar ne? Ir ka ji ten reiskia? Dekoju ;)

Neprisijungęs memnonas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 03, 10:22:30 »
ne neturi degti check - cia kazkaip i viena grandine eina... uztai kad nedege viena uzsidege kita - nu krc nemoku paaiskint- galiu pvz pateikt nesenai viena skydeli ardem ir vietoj patsoso lempute idejom i airbag ji dege istraukus patsosa...
ir tas check isvis man atrodo tik benzine naudojasi...

Neprisijungęs Darix

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 03, 15:11:07 »
Nu zodziu, siek tiek aisku  :) , pas mane ta check lempute yra automobili su dyzeliniu varikliu...Nu, ne esme.aciu uz info

Neprisijungęs Dim4ik

• Įrašai: 667
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 03, 16:09:34 »
Yra:
"8KA  w/o catalytic converter warning light" ir
"8KB  catalytic converter warning light"

"w/o" sutrumpintai nuo "without", todel teoriskai pas tave neturi buti :V
Bet idomu butu rasti pas ka yra tas 8KB kodas ir patikrinti musu samprotavimus  :D

O kaip situos kodus suzinot?  (v)