Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c5 atskiras klimos pajungimas po webastos idejimo  (Skaityta 1484 kartus)

Neprisijungęs juliusjowe

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
problema tokia:isidejau webasta bet reikia pajunk + i klima kad isijungtu  salono vintiliatorius paleidus webasta,niekaip nerandu prie kur pajungt + kad veiktu klima ir butu galima reguliuot vejeli.prie vieno laido pajungiau tai pradejo veikt ir klima ir degimas isijunge
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 06, 07:50:20 sukūrė juliusjowe »

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
Re: c5 atskiras klimos pajungimas
« Atsakymas #1: 2014 Spalio 05, 18:53:57 »
gal schema kas turit su kilmos laidu reiksmem?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 06, 07:50:43 sukūrė juliusjowe »

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
negi niekas nezino
problema tokia:isidejau webasta bet reikia pajunk + i klima kad isijungtu  salono vintiliatorius paleidus webasta,niekaip nerandu prie kur pajungt + kad veiktu klima ir butu galima reguliuot vejeli.prie vieno laido pajungiau tai pradejo veikt ir klima ir degimas isijunge.

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Na jei taip drasiai is lempos jungineji,kad degima net ijungi,tai baisu kazka ir patart kad paskui po pravodkes sudeginimo nelikt apkaltintam...
p.s. su 1 laidu neprasisuksi,atskirai storu laidu turi uzsimaitint pats ventiliatorius ir tuo paciu metu plonu laidu klimos blokas.

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
bet webasto tik vienas laidas gali paleist vejeli.o gal tikslau zinai kur ka jungt?dar vienas variantas buvo kad statyt atskira varza ir pajunkt kad pustu tik vienu greiciu

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
o kodel tu nesikreipi i zmones ,kurie uzsiima webastom.jiems toks pajungimas kaip du pirstus...,o pvz.man reiketu susipazinti su jos veikimo ir pajungimo principais ir kitom detalem.man,tai neaktualu ir sprendziant is kitu tylos,visiem dzin.ieskok kitur.

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
Man tas pajungimas truktu pusvalandi,o patarinet telefonu ar per forumus jau baigiau po keliu padegintu pravodkiu ir po to sekanciu priekaistu.O viskas todel,kad kitam ir pries nosi ant pirstu parodyk kas kaip ir su kuo ir vistiek padarys atvirksciai,o ka jau kalbet apie online bendravima,o visa kalte sueis tam kas patare,atseit paklausiau (!?) patarimo ir sudeginau masina...

pas mane pc,kas susije su autonomkem,teorijos dvi papkes,viena 4,95GB kita 1,43GB,kad jas surinkt ne viena bemiege naktis praleista buvo va tokiom akim (z)

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
Man tas pajungimas truktu pusvalandi,o patarinet telefonu ar per forumus jau baigiau po keliu padegintu pravodkiu ir po to sekanciu priekaistu.O viskas todel,kad kitam ir pries nosi ant pirstu parodyk kas kaip ir su kuo ir vistiek padarys atvirksciai,o ka jau kalbet apie online bendravima,o visa kalte sueis tam kas patare,atseit paklausiau (!?) patarimo ir sudeginau masina...

pas mane pc,kas susije su autonomkem,teorijos dvi papkes,viena 4,95GB kita 1,43GB,kad jas surinkt ne viena bemiege naktis praleista buvo va tokiom akim (z)

na as autonomke irgi ne viena ciupinejas tvarkes ir dejas,bet i audi pirma ir nezinau kur pajungt:think:.o klausimas buvo aiskiai uzduotas bet forumieciu kaip matau yra zinanciu ir nenonri dalintis info.o del pravotkes ar ji uzsidegs ar ne tai jau mano reikalas uz tai niekas neatsako.jei info teisinga o ne speliones.todel T-max jei nesunku pasidalink info.manau gal kam pravers,juk forumas tam ir yra kad pasidalint informacija, o ne pasisakymais as moku tu ne, as turiu o tu ne:)

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
o kodel tu nesikreipi i zmones ,kurie uzsiima webastom.jiems toks pajungimas kaip du pirstus...,o pvz.man reiketu susipazinti su jos veikimo ir pajungimo principais ir kitom detalem.man,tai neaktualu ir sprendziant is kitu tylos,visiem dzin.ieskok kitur.
jei man butu neaktualu ir nezinociau nieko apie autonomke as ir nerasyciau jokio komentaro i tema:)o kat visiem dzin tai nemanau tiesiog daugelis gal ir nezino kaip pajungt todel ir neraso bereiksmiu komentaru.:)

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
taigi pajunge klima.pagal schema kaip ir rase t-max.plonas laidas i klimos 1 pin o 2 stori prie vintiliatoriaus.bet yra taip kad pucia ant didziausio greicio o klimoje mazinant veintiliatoriaus greiti jis nemazeja.ar cai taip turi but ar ne?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
turetu klima valdyt sukius

Neprisijungęs juliusjowe

• Žiūrėti profilį
plonas laidas i klimos 1 pin o 2 stori prie vintiliatoriaus.bet sujungta taip?o gal ne i 1 pin reik jungt?