Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ant AUDI TT ijungus atbulini begi, neisijungia apsvietimas :(  (Skaityta 658 kartus)

Audi_TT

• Svečias
Sveiki,

Esu naujokas cia pas jus, bo isigijau nauja pirkini Audi TT, anksciau kai turejau BMW, visa norima informacija, diskusijas ir patarimus rasdavau BMW klube, daba tenka pereiti pas jus i Audi kluba ;) Tikiuosi mane priimsite ir greitu laiku nepasalinsite ;)

Tai va, iskart ir prie klausimo, idomus toks dalykas pas many, kad ijungus atbulini begi, neisijungia apsvietimas, lempute sveika, pats blokas sveikas, atrodo kad kaip neateitu signalas, manyciau cia audistai jus vistiek su panasiom problemom esat susidure, kur galeciau pradet ieskot slieku? ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Neesu ardes sios masinos, tad spejame, kad sistema kaip ir daugelio sios markes automobiliu turi prie begiu perjungimo svirties "varlyte", tad jungiant atbule pavara tu ja ijungi. Ji turetu matytis nuemus begiu svirties ta "gofro" apdaila. Jei nerasi, tada kursim programas ir eisim ieskoto konkreciu atsakymu.

Audi_TT

• Svečias
Tai reikia pradeti nuo vadinamosios "varlytes" teisingai supratau? Tai masiniuka reik pasikelti ir bandyti prieidineti prie jos? O kas galetu nupasakot, kaip man ja rasti ir aplamai kaip ji atrodo? Ir ar labai sunku iki jos dasigauti?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasikelti nieko nereikia. Sedi i masina, jami begiu rankena ir bandyk nusiimt begiu apdaila (ta guma). Kaip nusiima nezinau. Ieskok varsto, fiksatoriaus o gal ta guma ir taip issims. Gaila kad neturiu po ranka kompo kurimam yra breziniai- taip aiskiau butu. Tad kol kas tik tiek padeti galiu ;)

Audi_TT

• Svečias
Niu gerai, nuimu ta guma, o toliau ka daryt?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na ten ta jungikli turetum matyti. Rades tikrink kontaktus, laidus.... ziurek ar itampa yra.

Audi_TT

• Svečias
HHhhhhmmmm...tai cia labiau toki dalyka turbut elektrikas turetu paziuret, ane? O kiek dar spejau pasiskaitineti ta "varlyte" srotose kainuoja ~50Lt, o nauja ~200Lt. O mano TT, nuo kokios Audi gali tikti ta "varlyte" ?

Neprisijungęs zu

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
su testeriu primesk ar tikrai i gala neateina srove nes posakio "man atrodo kaip neateitu signalas" neuztenka, ilgai neuztruksi  :V

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Nuo audinese varlyte salone?TT netvarkiau,o kitose varle kvaksi greiciu dezei.jeigu TDI ir automatas,tai be sansu