Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 raktas su org. signalizacija, spynos keitimas  (Skaityta 782 kartus)

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, atsitiko tokia nelaime, kad pameciau vieninteli tureta uzvedimo rakta.. Gerai, kad bent masina atrakinta, tai nereikia nieko lauzyti norint atidaryt. C4 raktas buvo su immo ir vienas mygtukas, kuris uzrakina, atrakina masina, spyneles duryse sudejes ir taip ne nuo to rakto, nes jau luptos buvo..

Bandziau info ieskot, tai radau tik tai, kad uzsisakinet nauja rakta, kuris 700-800lt.. Gal but yra dabar jau kur kas pigiau gali padaryt rakta su imo, ar yra galimybe man kazkaip pasidaryt kad po to vel veiktu originali signalizacija, nereiketu det kito fuflo ? Kaip jeigu paimt kita uzvedimo spyneles rakta c4 irgi su org  signalizacija jeigu pasisektu rast ir ar imanima tada ji pririst prie masinos?

Gal rekomenduotumet pas ka kreiptis, Kedainiu, Kauno raj butu geriausia
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 03, 14:47:35 sukūrė LaurynasK »

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
tokiu kainu tikrai dabar nera,kosmosa parasei.pasiskambink kas gamina raktus-pagal spyna gali pagamint,ir pririst.turi kainuot iki 350lt ir galbut maziau.bmw buvau pametes taip 350lt mokejau.galima spyna keist,bet darbo,plius jau kitom spynom netiks raktas.gal ir sutaupysi kazka,bet valakitos daug bus manau.tau sprest,jei niekur nerasi galesiu paieskot kontaktus to zmogaus kur man bmw dare rakta

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
Skambinausi i centrine raktu dirbtuve, tai uz rakta prase 300 pinigu. Bet tas raktas butu tik uzvedimui, nes tokiam modeliui su originalia signalizacija sablonu kaip supratau neturi. Taigi susiradau ir isigyjau spyna su naujesniu jau raktu bet irgi originalia signalizacija, eisiu bandyt detis dabar. Kad raktas netiks i duru spynas tai skirtumo nesudaro, nes taip ar tai buvau sudejes kitas spynas, nes pernai pavasari zulikai isdraske. Zadejo pardavejas ir duru spyna to rakto pridet, bet kai ne pats atsiiminejau, tai spynos nera, gal dar iseis gauti ir ta spyna.. O del pririsimo dabar idomu, vagcom'a turiu, bet nelabai isivaizduoju pacio pririsimo. Jeigu koki tut'a netycia zinot butu labai gerai. Nes tektu masina dabar tempt pirmadieni iki kokio meistro, kas nemazai keblumu sudaro :|

Spyna su org. signalizacijos raktu (tik1) - 100lt

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
su vag-com, imobilaizerio nepririsi, tik centrini.

Neprisijungęs gramelis

• Įrašai: 504
    • Žiūrėti profilį
su vag-com, imobilaizerio nepririsi, tik centrini.
ar tu tikrai tiesa sakai?